Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!

Равносметката на Борисов за хората, които са го подвели
14 юли 2010 09:37,
262
Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!
Снимка: БГНЕС

Анастас Анастасов ще бъде избран за зам.-председател на НС, потвърди премиерът Бойко Борисов.

Овакантените постове на председател и заместник-председател на здравната комисия се поемат съответно от Десислава Атанасова и от Геновева Алексиева.

Още по темата

Моника Панайотова пък поема поста на председател на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, допълни премиерът.

"Във всички случаи само при направен опит, при първата индикация на медиите ние реагираме веднага", каза Борисов по повод отстраняването на депутатите Лъчезар Иванов, Светлин Танчев и Пламен Цеков от ръководните постове в НС.

"ГЕРБ веднага действа само дори когато се разбере, че някой си помисля да направи нещо нередно. Как ще мине, като разбера", попита риторично премиерът.

"Всички, които сме свалили от постовете им, си признават. Само Цеков, мисля, че е подведен и е по-високо наказанието, което му е наложено", посочи лидерът на ГЕРБ пред Нова телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още по темата: Светлин Танчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
0
 
0
 
! Отговори
psihoprofil преди 13 години
Chovek se popipva po nosa,kogato poslagva.
244
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Герб УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ а ние сме народна партия България
243
0
 
2
 
! Отговори
alfaom преди 13 години
А ТИ ИМАШ ЛИ КАКВО ДА СИ ПРИЗНАЕШ ???
242
6
 
4
 
! Отговори
Дендо преди 13 години
Абе не знам кой го харесва Бойко и кой нено факт е, че на изборите има най-много гласовеаз също гласувах за него, и пак ще гласувамот всички досега, той се справя най-добреспря отвличанията, спря заменките и върна заграбените имоти от Царя, накара онези "бедните" съдии да върнат откраднатите земи и т.н.
241
1
 
7
 
! Отговори
Боян преди 13 години
Никога не съм гласувал и подкрепял комунистическия режим! Режима Борисов не е по-различно!
240
7
 
3
 
! Отговори
niki преди 13 години
triabva da se gordeem s takiva hora kato boiko borisov!
239
3
 
10
 
! Отговори
Боян преди 13 години
Цитат: "Всички, които сме свалили от постовете им, си признават!" Интересно ми е, когато скоро свалим от власт режима Борисоя дали ще си признае за стотиците декари земя, която се продаде за офиси около летище София, МОЛ-овете, заграбването на заводи, хилядите километри изчезнали магистрали, злоупотреби с хилядите евра на Цариградско шосе, незаконното забогатяване чрез СИ Банк, личните отмъщения към единствения октопод - Ал. Петров, да изброявам ли още? Няма да ми стигне 1 страница... гадове...
238
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе *** льохман дебел, а защо държиш на поста директор на ЦПРБ в Москва Малина Божинова - снаха на Георги Божинов, крадла и функционер на БСП, а също целия и екип е БСП-арски всички са на работа вече година, а всички са кадри на червените и са помагали на гореспомената *** долна *** да краде държавни пари. Ако не ги махнеш ти си същия крадец като тях и корумпиран ***.
237
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 13 години
243 - абе като те гледам какви ги пишеш, виждам само три варианта за тебе:1. Ти си Дянков, Цветанов или дори самият Б.Б., който сам се хвали.2. Живееш на друга планета или поне в Австралия.3. *** си.Тоя ***, Дянков и Цветанов за година направиха неща, за които в нормална страна биха ги свалили и съдили за противодържавна дейност, ти се кефиш... на какво се кефиш, бе?
236
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Как нямам власт... и ти ще си признаеш, животно, като те провесим надолу с кратуната и те зачешат апапите със сопите... всичко ще си признаеш...
235
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия сегашните министри научиха ли се да четат документите преди да ги подписват ?
234
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И ние искаме да чуем и след това ще ръкоплясаме !
233
16
 
2
 
! Отговори
Bobi D преди 13 години
Този Бойко все повече ме кефинай-сетне се намери такъв, като него със здрава ръка да управлявакривне ли някой - наказаниене като предишните лиги Сергей и Царя, дето при тях всеки крадеше и заменки правеше, а те се правеха че не виждат.Не съм гласувал за ГЕРБ, но следващия път ще гласувам.
232
7
 
1
 
! Отговори
руми преди 13 години
аве,тук сте само *** веееее
231
6
 
10
 
! Отговори
Василев преди 13 години
И още нещо..., докога ще харчат тия *** ГЕРБери от оставения им от Станишев резерв???? Докога и за това няма ли прокуратура
230
5
 
6
 
! Отговори
Vasilev преди 13 години
Обачеееееееее, няма прокуратура за един уж "фалшифициран" подпис на същия тоя Бойко тъпия пожарникар, гдето продал един имот на Иван Драшков на брат му. Фалшифициран ли? Ама няма прокуратура да направи две прости неща...1. Графологична експертиза2. Бойко на детектор на лъжата за тоя уж фалшифициран подписЗалагам каквото искате - все е в пандиза, а не да обвинява Станишев за смешни документи, че били изчезнали..., сякаш не може да се направят ксерокси или пък ги нямат и други, ха де
229
1
 
6
 
! Отговори
11111 преди 13 години
BB.BULGARIA.LTD
228
1
 
11
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
В допълнение на #226:Струва ми се,че Генерала има много шефове и вече не знае кого да слуша - освен Симеон,с когото развалиха вече калимерата, слуша: ЕС,защото все още отвреме навреме дават пари и ни глобяват за щяло и нещяло, Путин,защото дава природен газ,посланика на САЩ,защото го следи изкъсо и му иска обяснения на 4 очи - май станаха много НАЧАЛНИЦИ. Затова Генерала си мени мнението като пролетно време- сутрин мнението е негово, на обяд - това на ЕС, а след следобедния разбор- това на USA.
227
3
 
4
 
! Отговори
barcelona преди 13 години
gospodin premier i ti i cvetanov ranoo ili kasno she qdete pra4kata,mnoo hora mnoo interesii!!!!!!!!
226
3
 
4
 
! Отговори
бб преди 13 години
крал крал и го хванали.Излиза Бойко Тиквата и казва те си признаха и толкова?Айде на прокуратурата и при Трактора в ареста