Такоров: От Гугъла разбрах какво е "Vertu"

Зам.-шефът на транспортната комисия се чувствал подведен
Обновена: 9 дек 2010 20:10 | 9 дек 2010 19:38,
210
Такоров: От Гугъла разбрах какво е "Vertu"
Снимка: parliament.bg

„Това е едно активно мероприятие и трябва да се намери кой стои зад него. Това, че ни вкараха и ни окаляха всичките, това е друг въпрос“.

Това заяви депутатът от левицата Румен Такоров, който единствен се яви пред етичната комисия в парламента, която трябваше да изслуша 16-те провинили се народни представители, изкушени от ново „Vertu”.

Такоров, който е зам.-шеф на транспортната комисия и информационни технологии в парламента, мислел, че телефонът, който се предлага, струвал 100-200 лв.

„Когато ми казаха, че това са промоционални телефони от нисък клас, аз за „Vertu” не бях чувал нищо и не знаех какви са им цените. Научих за цената им, когато се прибрах вкъщи и сложих на „гугъла”  и излязоха, че в България има шест такива телефона. Те са по 15 хиляди и един имаше за 7 хил. лв.”, оправда се червеният депутат и добави, че е бил подведен.

„Никога не бих купил толкова скъп телефон”, каза Такоров и посочи, че и нова кола дори не би си купил.

На въпрос, че всички знаят какво е „Vertu”, а само той не е знаел, депутатът заяви: „Аз съм готов да седна на детектора на лъжата”.

Още по темата

Той показа пред медиите собствения си мобилен телефон, който, по думите му, струвал 500 лева.

На въпрос кой е направил тази провокация, Такоров посочи, че не иска да казва кого подозира, и заяви:

„Вижте в кой хотел е и от коя парламентарна група е нямало хора. Вижте хотела на кого е – на Петя Славова”.

На мнимото парти нямаше представители единствено от Синята коалиция.

Според Такоров прокуратурата е трябвало да се сезира по случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
3
 
! Отговори
Две пет преди 13 години
А бе ти още ли не си подал оставката. Марш от БСП групата защото няма да ви гласувам доверие
175
2
 
4
 
! Отговори
IT преди 13 години
Забележете именно на зам.-шеф на транспортната комисия и информационни технологии, не знае какво е телефон вирту! Не заслужава да отговаря за нищо свързано с информацияонните технологиии. Никой ли не се е замислял за министерство на информационните технологии и иновации, например?!
174
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
явно не го интересува дали е Барби или някой друг. Притеснил се е за издънката да види какво е станало, какво са му врътнали.
173
1
 
5
 
! Отговори
Селянин преди 13 години
А Токаров пак ли от Гугъла разбра кой е КЛАУС БАРБИ????
172
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТАКОРОВ,НИЕ ДА НЕ СМЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ,ЧЕ ДА ТИ СЕ ВЪРЖЕМ НА ПРИКАЗКИТЕ,ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ "аз от гугъл разбрах за телефона".АМИ КАТО СИ МИСЛЕЛ,ЧЕ ЩЕ ДАВАТ ЕВТИНИ ТЕЛЕФОНИ,ЩО ОТИДЕ,С ТВОЯТА ЗАПЛАТА/ИЗКАРАНА НА НАШ ГРЪБ/ МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ ТЕЛЕФОН ЗА 200ЛВ.АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ.КОЛКОТО ТИ СИ ЧЕСТЕН ДЕПУТАТ,ТОЛКОВА ЖЕНА ТИ Е ЛЕКАР...ТОВА ГО ЗНАЯТ ХОРАТА ОТ ТЪРГОВИЩЕ,АМА ТЪРПЯТ...СРАМА НЯМАШ,ЧЕ СИ ТРЪГНАЛ И ДА СЕ ОПРАВДАВАШ И ДА ТЪРСИШ ВИНОВЕН ЗА ПАРТИТО.
171
1
 
16
 
! Отговори
някой си преди 13 години
ГОСПОДИН ТАКОРОВ,ТО И ДЖИПА МАРКА ЛЕКСУС ДЕТО ГО КАРАШ НЕ Е СКЪП.МОЖЕ БИ ЩОТО НЕ СИ ДАВАЛ ПАРИ И ЗА НЕГО.ИЛИ НЯКОЙ ТИ ГО ПОДАРИ???.КОЛКО БИЛ СКЪП ИЛИ ЕВТИН ТЕЛЕФОНА??.. ТИ МАРКАТА ВЕРТУ СЕФТЕ Я ЧУ, ТАКА ЛИ??...НЕ Е СМЕШНО, ПО-СКОРО Е ТЪЖНО , ЩОТО ТИ СИ ПОРЕДНИЯ МИШОК КОЙТО СИ МИСЛИ , ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ МУ Е ДЛЪЖЕН С НЕЩО..КАТО НЕ СИ ЧУВАЛ ЗА ВЕРТУ, ЗА МАКАРОВ СИ ЧУВАЛ , НАЛИ?? Я ГО ЗАРЕДИ И СЕ ГРЪМНИ,ЩОТО И НА МЕНЕ МИ ПИСНА ВЕЧЕ ДА ПИША..ЕАЙ СИКТИР!!!
170
1
 
15
 
! Отговори
Димо преди 13 години
НЕ СЕ ПРАЙ НА АЛТАВ !!
169
1
 
15
 
! Отговори
перко преди 13 години
.... зам.-шеф на транспортната комисия и информационни технологии ...На такава длъжност трябва ди e по осведомен какво е VERTUДокога ще ни управляват неграмотници, дето знят само /ама там са много добри/ таблицата за умножение
168
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май че все още не сте разбрали,че този номер с джиесемите от фирмата Верту ви го скроиха ДСБ и Атанасов от ДС от КОРУМПИРАНАТА Синята коалиция и те само стояха отстрани и ви се хилеха на алч ността и простотията. Защото ако това не беше тяхна уловка,поне трима - двама от СДС и един от ДСБ щяха да препуснат като вас за скъпите GSM-и.
167
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само ще ти кажа, че ако това е вярно, а то може да се докаже при разследване, тези не са никакви журналисти, а платини манипулатори на общественото мнение. Най-малкото може да се изиска разпечатка на телефонния разговор и ще си види кой лъже. Нека хората в тази страна да отговорят за престъпленията си, в случая такова няма, има морално укорим акт. Просто го помнете, когато гласувате, но като гледам какви пристрастия лъхтят от някои във форума ми е ясно, че то има сал келепир във вашето гласуване
166
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някои от форума могат само да клеймят като безгрешни, да плюят и обиждат. Политиците как да уважават електорат, който ги нарича с всевъзможни обиди. Да не забравяме че много повече от депутатите на отидоха за телефонче. Тук е родината на оплюването. Кой е казал че всички са маскари - БАЙ ***. Затова си заслужаваме политиците, и според мен те са даже малко по-добри отколкото заслужаваме. Айде да гледаме фактите от стремеж към истината. Ясно е че навсякъде има почтени и непочтени.
165
1
 
8
 
! Отговори
Веско преди 13 години
буахахахахах ако бях толкова *** като тия селяци просто нямаше да се мъча :)
164
2
 
17
 
! Отговори
bb преди 13 години
По принцип комунистите все с незнание се оправдават. Съсипаха държавата, ами не знаят да управляват, крадат къде кво има, ами не знаят че се плащало... И така възпитаха цели 3 поколения. Скоро няма да се измъкнем от блатото.
163
3
 
6
 
! Отговори
до 192 преди 13 години
Все още имало толкова заблудени хора - комунистите се клонират и самопроизвеждат виж ги всяка година на Бузлуджа, и докато не се изтрепят ще ги има.Но тук не е за тях въпросът, а за тези извисили се в собствените си очи ***, прости и нагли ***, които са уверени, че всеки трябва нещо да им носи, носи, носи, а те да грябат, трупат ... и така без край.Хора примитивни, необразовани и алчни, готови на всичко за собственото си благо.
162
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МИ ТО НЯМА КОМУНИСТИ КАКЪВ АНТИКОМУНИСТ СИ. АЗ СЪМ АНТИМАРСИАНЕЦ. Ти си клиширан Костовист и като няма какво да кажеш добро за Костов и зам. министър Манева с конфликта на интереси (абе егати опозицията сте) вадиш една претоплена манджа САМО ГЕРБ
161
5
 
6
 
! Отговори
ако е така е провока преди 13 години
Такоров показа пред медиите своя мобилен телефон, който по думите му струва 500 лв. Аз се обадих на телефона, който беше даден за връзка и от там ми казаха, когато зададох въпросът, че обикновено на такива събирания подаръците се заплащат, колко струва той беше ми отговорено, което е подвеждането спрямо мен, че тези телефони са от нисък клас и са промоционални, на практика, обясни случилото се левият депутат. Воглаве с корумпирания Костов всички 16на ДЕТЕКТОРА, АМИ АКО ЧОВЕКЪТ КАЗВА ИСТИНАТА
160
1
 
8
 
! Отговори
rm преди 13 години
Не се обяснявай бе! На кой му пука какъв е телефона ти в момента или какво знаеш или какво не знаеш. Изправете се като мъже и си понесете последствията от меко казано глупавата постъпка. Какво ми мрънкате, не сме знаели, подведоха ни. Ми *** сте, подвели са ви.
159
4
 
9
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Май че все още не сте разбрали,че този номер с джиесемите от фирмата Верту ви го скроиха от Синята коалиция и те само стояха отстрани и ви се хилеха на алч ността и простотията. Защото ако това не беше тяхна уловка,поне трима - двама от СДС и един от ДСБ щяха да препуснат като вас за скъпите GSM-и.
158
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този да беше проверил в гугъла какво е МОРАЛ!И да не се чувства подведен,подведени са тези,които са гласували за него да работи,а не да ходи да получава подаръчета!!!
157
1
 
11
 
! Отговори
ртр преди 13 години
какви неграмотни хора сме си избрали да ни управляват затова и транспорта ни е на нивото на умника а дали е проверил в гугала какво означава информационни технологии