Кои ще наследят Божидар Димитров и Павлин Димитров?

Все още не мога да кажа имена, обяви премиерът
Обновена: 20 дек 2010 12:58 | 20 дек 2010 12:57,
33
Кои ще наследят Божидар Димитров и Павлин Димитров?
Колаж: Dnes.bg

Имената на наследниците на министъра без портфейл Божидар Димитров и зам.-министъра на вътрешните работи Павлин Димитров ще станат ясни, след като премиерът Бойко Борисов се върне от тридневното си посещение в Ливан.

Още по темата
Пред журналисти Борисов каза, че все още няма имена за двата освободени поста.

Отказа да коментира и спряганата кандидатура на председателя на Държавната агенция за българите в чужбина (ДАБЧ) Росен Иванов.

„Беше важно днес, така както поех ангажимент, и двете оставки са ми на бюрото”, допълни премиерът.

Той допълни, че постът на министър без портфейл, отговарящ за българите в чужбина, ще бъде запазен, тъй като той не е правен специално за Божидар Димитров.

„Считам, че за българите в чужбина трябва да има човек, който да отговаря. Това са около 1,5 млн. български граждани”, каза Бойко Борисов.

Премиерът добави, че в четвъртък ще внесе искане до президента за отзоваване на посланиците с агентурно минало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
1
 
! Отговори
отвратЕн преди 13 години
Ако отдавна не сте повръщали просто се загледайте в мутрите на тия двамата ***. Човеконенавист, дебелочие, наглост и чукундурщина се излъчва от тях от 100 км.
30
2
 
1
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Да не ги намери на някое кръстовище в Ливан
29
5
 
4
 
! Отговори
Д-р Ох преди 13 години
Ами предполагам че ще назначи на единият на мясото *** а на другият Пульо!:)))))
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе дайте и другите ..посланниците да видим кои са,тия вече ги знаем отдавна.
27
2
 
11
 
! Отговори
Пресцентър на МВР преди 13 години
Искам да припомня големият професионалиат Павлин Димитров колко неадекватно се държа след самоубойството на Емин в сараите.В продължение на няколко минути шикалкави и го беше страх да каже ,че трупът е открит в сараите.Беше очевидно,че е напълнил гащите да не изтърве някоя излишна приказка и да си навлече гнева на мандатоносителя.Отделно разследващите по случая не си свършиха работата професионално
26
6
 
11
 
! Отговори
Загубихме много ... преди 13 години
И двамата на снимката са яко интелигентни. Вижте какъв поглед, каква осанка :) Много загуби България, че Боко ги даде курбан :)
25
7
 
11
 
! Отговори
Божо мангала преди 13 години
СЕГА ДА ГО ИЗРИТАТ И ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЧЕ МИ ПИСНА ОТ НЕГОВАТА ПАМЕТ БЪЛГАРСКА. И МОЩИТЕ НА СВЕТИ НИКОЛА НЕ ГО СПАСИХА!
24
3
 
4
 
! Отговори
І:І:І преди 13 години
Пълни нещастници сте тук. Веднъж работели за държавата, друг път не сме държава. Ами да не сме държава нали точно те имат вина, защото са работели за други държави. Това е резултата от действията на бившите служби.
23
3
 
14
 
! Отговори
Патил преди 13 години
Не се натягайте да мислите за наследниците. Бойко тръгна към кръстовището, където ще си хване министър и зам.министър.Само трябва да внимава много да не улови я някой нов агент на ДС я някоя нова Калинка.Иначе резервната скамейка на ГЕРБ отдавна зее празна.На слука БоБо!
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** си *** по рождение или с годините стана такъв.Защо не пробваш да пишеш на Б.Димитров .Аз съм го правил и то многократно.Не си мърда пръста за нищо.Каква работа е свършил.Че стана по дебел и те нарече ,,*** . ли ? Този е за съд за измама ,заплатата в джоба ,но да свърши нещо не го търси.
21
2
 
20
 
! Отговори
111 преди 13 години
Сега псуваме, ама къде бяхме, когато бяха изборите? За гъби, в мола, или някъде другаде. Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Няма да дойде "месията - спасител", който да "оправи" България. Няма такава персона и няма и да има. България вече не ражда герои, а страхливи и мрънкащи под сурдинка овце, които ги естрах, или мързи дори да излязат на протест заради елементарни човешки права, какво говорим за просперитет!?!
20
2
 
23
 
! Отговори
ала-бала преди 13 години
Не всички работи ли в ДС са ***. По скоро, като дойде голямата вода, на повърхността изплуваха ***. А с хората, които са рискували живота си и този на семействата си в името на Държавата, същата тази Държава и *** се отнесоха цинично!
19
11
 
3
 
! Отговори
един преди 13 години
Павлин Димитров е професионалист до мозъка на костите си. Не му трябваше да се захваща с тази "помия" политиката. Обаче го направи, защото искаше да помогне! Достоен завършек на достойна кариера! Поздрави Г-н Димитров
18
6
 
4
 
! Отговори
белодешко храбър преди 13 години
И отново се налага (за кой ли път?) да пиша вярната рецепта : Ако ченгетата от Д.С и техните агенти бяха събрани на стадион В.Левски и ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА бяха възнаградени според технитезаслуги, сега нямаше да има подобни на тук разглежданите проблеми . *** нямаше да са проникнали като метастази навсякъде в Обеднената Чалгаджийска Република . Най-ефективен метод за отстраняване на всякакви тумори е хирургическият!Туморите и *** от тялото на нацията трябвашае да бъдат изрязани из корен, да бъдат лишени от всякаква възможност да пият от благините, а не да бъдат оставени да господствуват и управляват капиталите, медиите и държавата. Разстрел и след разстрела червеи...Това е толкоз просто и логично...Всякакви другихуманниметоди са неприложими за лицата без морал и без респект към човешкото същество. ...Досаден съм нали! Ще досаждам дотогава-докогато и последният *** проумее каква е причината за сегашният упадък на българската държава и мизерията на българите...
17
1
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 13 години
Пичове недоволни...Като ви чета писанките,добивам усещането,че никой от вас не е ходил да гласува..Глас народен , глас божи!Къде бяхте на изборите!
16
4
 
4
 
! Отговори
аман преди 13 години
до 13 Хайде нека жена му си те лекува, но си спести квалификациите за неща, за които си некомпетентна. Става въпрос за един бездарен мишок.
15
2
 
7
 
! Отговори
Калин преди 13 години
хайде нема нужда .. колко още са такива? .. боко да каже що не сменя областните управители.. примерно грабенаров на бургас ..явно са си комбина.
14
4
 
8
 
! Отговори
Do Anonimen преди 13 години
Za6toto,niama takava durjava....da si izkara6 silite na razuznavaneto na svetlo....pulen pozor i lipsa na durjavnost
13
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно ми е, наистина ли американските посланници не са от ЦРУ?Защо само ние се изкарваме по-свети и от свети Петър?
12
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Павлин Димитров е един перфектен професионалист.Просто съжалявам за него.Това е една голяма загуба за МВР.Зная, че пак ще е полезен с неговия опит, но друго е до сега.Познавам неговата съпруга, която е много отзивчива.Полагала е много грижи за моето здраве, за което съм безкрайно благодарна.