Борисов пак заговори за избори

Премиерът благодари на Станишев за европейския дебат
Обновена: 20 яну 2011 17:31 | 20 яну 2011 17:26,
123
Борисов пак заговори за избори
Снимка: Булфото

Аз във вас не съм бил никога, а вие в моя дом сте били. Идвали сте при мен.

С тази реплика към Яне Янев Бойко Борисов започна изказването си от трибуната на НС по повод вота на доверие към правителството.

Още по темата

Премиерът благодари на Станишев и ДПС, че днес се води „европейски дебат“ въпреки различията в гледните точки.

С нескрита увереност Борисов започна да обяснява на депутатите, най-вече на сините, как е тръгнал по по-трудния път да прави правителство на малцинството във време на финансова криза.

Премиерът се обърна към депутатите от Синята коалиция, че да гласуват „въздържал се“ не  било много приемлива позиция.

Ако след 5 месеца нямаше избори, бъдете сигурни, че днес щях да искам предсрочен вот. Не знам дали държавата ще има възможност да прави нови избори, но ако искате - да направим избори, да дадем на президента три месеца да управлява, кажете го, обяви премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
7
 
1
 
! Отговори
DO 88 преди 13 години
AZ SAM SAS TEB AMA REZI DVAMATA DETO SA TI CAKNALI MINUSI NA KOMENTARA SA ABSO LUTNI SERSEMI
80
21
 
11
 
! Отговори
q преди 13 години
samo gerb i ataka
79
7
 
28
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Едно е абсолютно сигурно - ББ няма подкрепата на сериозните политици в България и очевидно в Европа. Членството на ГЕРБ в ЕНП виси на косъм. Каквито и аргументи да представят за оневиняване, ясно е, че Бирата е спечелил; делото, защото адвокатът на Митниците "забравил" да отиде на делото. Дянков не търси отговорност за това и ББ също. Цяла Европа ни се смее. Дребни селски номерца. Да ви е честит новият Тато.
78
3
 
28
 
! Отговори
бай Тошо Живков преди 13 години
Бойко много ме копира ха-ха-ха- хаааааааааа
77
4
 
18
 
! Отговори
до 79 -да е ясно! преди 13 години
Иска вот на доверие по няколко причино:1.първо сигурна победа!2.при лошо стечение на обстоятелствата - Спечелени предсрочни избори с квалифицирано мнозинство3.Решително ще спре заиграването с карна "Вот на недоверие" и ще свършат работата ,за която са обещали.
76
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички които натякват тия СРС-та определено са наети драскачи. Как не разбрахте че за да се направи подслушване трябва разрешение от Прокуратурата, а тя няма нищо общо с Герб. Тези информация за 18 000 броя е дадена от Прокуратурата, значи тя ги е разрешила. Искайте бот на недоверие към Нея тогава. Аман от драскачи и разбирачи.
75
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Използваните тази година по данни на съдебната власт СРС-та са 18 000.Колкото и да има някакви странни хорица,които си живеят в собствен свят и си измислят своя собствена статистика - това не се променя. Българи - четете сами,не оставяйте хора с шизофренични отклонения да ви разказват.В Англия и във Франция за сравнение са около 1500 или 2000 . Какво да коментираш - ПОДСЛУШВА СЕ МАСОВО.
74
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Няма предвидени 100 милиона лева за СРС-та, а 20 милиона лева. Няма масово подслушване, СРС-та се прилагат спрямо 3-5 хиляди граждани в страната", отрече за пореден път Цветанов и обвини левицата в политически популизъм, цитира го КРОСС.Той бе категоричен, че подслушването е допълнителен способ, но не основен при събиране на доказателства. Цветанов увери, че има възможност за реален контрол при използването на СРС-та.
73
4
 
19
 
! Отговори
Ди велт преди 13 години
"Ди Велт": Борисов управлява с машинации, сравними с методите на мафията 20 Януари 2011 Европа, взряна да спасява еврото, изпуска от погледа си другите опасности, които ерозират демокрацията в Източна Европа, пише германският всекидневник "Ди Велт" в свой коментар, цитиран в четвъртък от в. "Сега.Авторът Стефани Болцен посочва, че сега Европа се занимава с Виктор Орбан и неговите закони, защото страната председателства идните 6 месеца съюза, но след като изтече ротационното председателство медийните пазванти на Орбан ще продължат да си правят каквото искат, а Европа отдавна ще е забравила горещите битки от зимата.Болцен обвинява Европа в повърхностно отношение към източната й част и в игнориране на случващото се там. И припомня как наблюдателите са предупреждавали отдавна към какво се стреми правителството на Виктор Орбан, но това е останало без съответната реакция на Брюксел и Страсбург."Драматичното е, че това се случва и в други части на Източна Европа. В България припознатият като прочистващ реформатор Бойко Борисов упражнява властта си с машинации, които трябва да бъдат сравнени с методите на мафията. Но Европа не реагира", се посочва в коментара на "Ди Велт".Отбелязва се още, че в Украйна се възстановяват авторитарните структури от съветските времена и се припомня, колко мощна е изглеждала оранжевата революция преди 5 години.
72
9
 
10
 
! Отговори
Народен вот преди 13 години
Защо правителството на ГЕРБ иска вот на доверие? За да получи подкрепата на народните представители за продължаване на политиката в полза на българските граждани. (6.39% = 26 гласа) За да покаже, че няма да мине номерът на кукловодите на организираната престъпност. (14.74% = 60 гласа) За да изпревари вот на недоверие от опозицията и да си гарантира 6 месеца спокойствие. (28.01% = 114 гласа) За да изпревари проверката на прокуратурата за подслушаните телефонни разговори и да потули скандала. (48.89% = 199 гласа) Не ме интересува. (1.97% = 8 гласа) Общо 407 гласа
71
1
 
8
 
! Отговори
mm преди 13 години
до 67 ако теб не те .... дали някой не дава рамо на некоректните фирми, мен ме ... защото си плащам сам данъци и осигуровки и нямам нито 1 стотинка задължения и като коректен данъкоплатец аз искам и имам право на предимство а не 1 контрабандист. Искам в БГ честните и кадърните да имат симули да остават тука. другите са ни излишни съжалявам. Но това с развода, по моралните закони на които робувам, не включва любовницата му Цветелинка винеткова
70
1
 
21
 
! Отговори
mm преди 13 години
до 61 Няма запис Президента да ходатайства, даже учудващо от записа на ББ си личи точно обратното, а и от действията на президента личния му съветник по Бирените въпроси беше леко освободен тихом мълком, и затова ти изглежда покрит, но дефакто президента постъпи по-мъжки от ББ. ако бях композитор бих написал в този момент песен с текст "аз кат съм казал 4е няма да го закачам значи няма да го закачам, аз да не съм Първанов!!" надявам се тази фраза да ти е ясна и защо никой не пипа Първанов
69
9
 
0
 
! Отговори
дерикотев преди 13 години
вела, ти на кого вярваш
68
8
 
1
 
! Отговори
Българче преди 13 години
Не от Добрич съм и слушам Дистърбт но докато ти фърляш гюбеци на някой цигангска сватба.. не гледай другите кви са :)
67
13
 
0
 
! Отговори
дерикотев преди 13 години
браво зоро, рядко има мислещи хора в тези коментари
66
1
 
10
 
! Отговори
XxX преди 13 години
Това българче е май от Столипиново или Факултета. Малко *** чалгарче.
65
4
 
41
 
! Отговори
ВЕЛА преди 13 години
ГЕРБЕРИ, и 10 вота да си спретнете, НЕ ВИ ВЯРВАМ!!!Отегчих се от многолалията, от безхаберието ви и от двойния ви аршин.Компрометирахте се.Компрометирахте и народа си и държавата
64
10
 
2
 
! Отговори
Българче преди 13 години
Първо никой не ми плаща!Второ за годините си това което съм постигнал съм доволен! :)Трето за мен ти си трола, защото само ревеш, а всъщност на 50% съм сигурен че си гласувал за Б.Б. и Ако прочетеш поста ми от " някой си там! " Ще разбереш наистина на кво мнение съм. :) Просто гледам реално на нещата.
63
0
 
12
 
! Отговори
mm преди 13 години
до 49 аз в момента хапвам пуканки и чакам борисов да направи 1-та копка от година и половина, понеже Станишев го саботирал за строежа. Явно проекта е готов изработен от ББ община, да започват тогава да строят. Как така ЕС разреши УЛТРА СКЪПИЯ ЦАНКОВ КАМЪК, а мрънка срещу най-модерния завод глуповат съм обясни ми. ЕС толерира ноу хау и нововъведения за изостанали страни като нашата. Аз съм проектант и 1 проект го права за максимум година хихихи, а ББ 5 години няма нищо насреща. моля моля
62
1
 
15
 
! Отговори
Калин преди 13 години
много се обеснява кинезитерапевта на мафията от правец!! ама не обесни.. водил ли е разговори.. с гоце за митниците .. или само бири са му в главата .. празни бутилки де.