Борисов пак заговори за избори

Премиерът благодари на Станишев за европейския дебат
Обновена: 20 яну 2011 17:31 | 20 яну 2011 17:26,
123
Борисов пак заговори за избори
Снимка: Булфото

Аз във вас не съм бил никога, а вие в моя дом сте били. Идвали сте при мен.

С тази реплика към Яне Янев Бойко Борисов започна изказването си от трибуната на НС по повод вота на доверие към правителството.

Още по темата

Премиерът благодари на Станишев и ДПС, че днес се води „европейски дебат“ въпреки различията в гледните точки.

С нескрита увереност Борисов започна да обяснява на депутатите, най-вече на сините, как е тръгнал по по-трудния път да прави правителство на малцинството във време на финансова криза.

Премиерът се обърна към депутатите от Синята коалиция, че да гласуват „въздържал се“ не  било много приемлива позиция.

Ако след 5 месеца нямаше избори, бъдете сигурни, че днес щях да искам предсрочен вот. Не знам дали държавата ще има възможност да прави нови избори, но ако искате - да направим избори, да дадем на президента три месеца да управлява, кажете го, обяви премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
11
 
3
 
! Отговори
Някой си там! преди 13 години
До 54;Връзката е ясна.1; Президента и ББ са на тръни един с/у друг!2; Президента звани на ББ да го помоли да спре акцията!3; ББ е разведен.. така че глупоста за Си банк отпада.4; 450-500 човека и семействата им са зависими от тая Леденика за да се прехранват.5; Не ме *** дали е герб, церб или който и да е. Но докато половината наивни *** който избраха костов, царя, станишев и б.б. и сега ми ревът и прочие по форумите. Вие сте си виновни ние просто сме потърпевшите на вашата глупост
60
4
 
24
 
! Отговори
до зоро преди 13 години
Ако на това му казваш правителство, то аз санта клауса бе. това не правителство а управление на сатеричен театр
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно въпросното "българче" с реакцията си и с простотията си какво ли си мисли? *** в интернет пространството се нарича всеки ,който за удоволствие или за пари самотира теми по форумите и блоговете. Така ,че ти си точно това! Другия вариант е ,че си мислиш че хората пишещи тук са като теб (***...) ,та можеш да си пишеш каквото си искаш. Не виждаш ли минусите дето ти слагат???
58
26
 
4
 
! Отговори
зоро преди 13 години
оставете правителството да работи,червените изядоха парите и сега никой не помага,но всички пречат
57
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 54,никога няма да ти отговорят на този въпрос, а отговора му е съвсем *** - това му се вика пране на пари.
56
13
 
6
 
! Отговори
до mm преди 13 години
Айде тогава ти ми обясни каква е връзката м/у него и президента.Защо пропускате този факт.Защо никой не попита президента а той се покри като мишок.Медиите се оказаха глухи за тази връзка.всички мълчат и нападат правителството.Иначе са независими.
55
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахаха..комунистите се *** от яд,а Гея и Янето се взеха вечме и публично. Защо не пишете че 2 от РЗС са гласували за правителството?
54
0
 
30
 
! Отговори
само да споделя преди 13 години
Днес, без да давам коментари (когато давам, нямам просташкия език на една част от форумците), само слагах (+) на коментарите против мутренските приоми на управляващите и когато реших да пусна коментар, оказа се, че съм наказан???!!!За какво, днес.бг, затова че не подкрепям мутренското управление?
53
6
 
30
 
! Отговори
Питам преди 13 години
А бе *** *** от Герб! Колко ви плаща Б.Б. да пишете тук глупости и слагате минуси на всички който не харесва Герб?
52
20
 
4
 
! Отговори
Българче преди 13 години
*** може да викаш на баща си. Окей давай Станишев ? Кат няма да има нищо поне и магистралите и метрото да устанат на половина! Или не давай Костов тогава може да видиш и 29% ДДС.. ако искаш и Яне Янев.. който е събрал 1/2 от утайките на другите партий. *** не казвам, че политиката на бб е перфектна но поне не сме без нищо както през последните 3 правителства който минаха на власт. Видях докато не можех да гласувам " Вервайте ми " и ва управи *** и прочие! По-добре малко отколкото нищо!
51
2
 
25
 
! Отговори
До Европа преди 13 години
Колкото повече прости чалгари толкова повече електорат за мизерната му партийка.Прибави към електората и феновете на Веселин Маринов!
50
2
 
30
 
! Отговори
mm преди 13 години
до 36 ей сега ако ми обясниш и защо мишо бирата е тегли 2 милиона кредит от СИ банка и каква е връзката между СИ банк ББ и Мишо Бирата и ако съвпада с моито предположение и аз ще гласувам за герб до края на живота ми hahahaha
49
22
 
4
 
! Отговори
Моля ви!! преди 13 години
19 години стаж в парламента!!19 години - загубени за създаване на собствена икономика ,за събуждане на селското ни стопанство.от 2 години има мнозинство ,което наистина има Воля за промени!Не пречете!! Демократично избрани са !!
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво юнашко бг. чедо си ти , бе? Сега и на българче се преименува... Ти си *** да се карат хората и да не пишат по темата!А тя е ,че май станаха нещата : " Стой зло ,че без тебе по- зло!" Нито е добра опция Боко с мафията си и некадърниците около него, нито президента ни (той пък не и за описване даже). Избори и аз искам ,но това са пари и пак пари , взети от вас и от мен. Не знам кое е решението на тази ситуация. А народа си е на дъното и си ходи по него...то какво ли му и остана...
47
2
 
25
 
! Отговори
жоро преди 13 години
Ти баба нямаш ли !Моята баба ще остиска до изборите поне за да гласува Подкрепям я и аз ВЕЧЕ видях що за стока са ГЕРБ
46
24
 
5
 
! Отговори
До мм преди 13 години
Драги ми смехурко.Ами то като се кара се гледа а не се блее.Завода за *** и вчера го коментирахме.Правителството на Станишев всячески саботираше изграждането му.Второ технологията избрана от предното правителство прави завода по-скъп от други такива в ЕС.А както знаеш навярно завода се финасира от ЕС на които не им се нрави това.А кучетата са дежурна тема когато се изчерпите.В 95% от случаите са си виновни хората за ухапванията.Но кучетата не могат да се защитят.Това е.
45
2
 
12
 
! Отговори
do 44 преди 13 години
Ami misleshe, 4e da si premiet bilo lesna rabota.Sam si go kaza na StanishefffA bunacite go izbrahaPo Lenin - wsqka gotwa4ka da moje da uprawlqwa durjawa:)
44
9
 
31
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Не на празно тиквата е голям фен на чалгата. Той много добре знае че само най-долната прослойка на обществото слуша и гледа тази помия. Колкото повече прости чалгари толкова повече електорат за мизерната му партийка.
43
1
 
1
 
! Отговори
Я! преди 13 години
Сайонара,яро!
42
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оправдавам всякакви действия срещу мен, но никога няма да оправдая действия, които са срещу семейството ми", с тези думи и с насълзени очи Танов напусна района на следствието.ВАНЬО С КАКВО ТЕ ЗАПЛАШИХА.С ПОСТАНОВКА СРЕЩУ ДЕЦАТА ТИ ЛИ ?АКО Е ТАКА - ТОВА ВЕЧЕ Е БЕЗГРАНИЧНА НАГЛОСТ.