Борисов пак заговори за избори

Премиерът благодари на Станишев за европейския дебат
Обновена: 20 яну 2011 17:31 | 20 яну 2011 17:26,
123
Борисов пак заговори за избори
Снимка: Булфото

Аз във вас не съм бил никога, а вие в моя дом сте били. Идвали сте при мен.

С тази реплика към Яне Янев Бойко Борисов започна изказването си от трибуната на НС по повод вота на доверие към правителството.

Още по темата

Премиерът благодари на Станишев и ДПС, че днес се води „европейски дебат“ въпреки различията в гледните точки.

С нескрита увереност Борисов започна да обяснява на депутатите, най-вече на сините, как е тръгнал по по-трудния път да прави правителство на малцинството във време на финансова криза.

Премиерът се обърна към депутатите от Синята коалиция, че да гласуват „въздържал се“ не  било много приемлива позиция.

Ако след 5 месеца нямаше избори, бъдете сигурни, че днес щях да искам предсрочен вот. Не знам дали държавата ще има възможност да прави нови избори, но ако искате - да направим избори, да дадем на президента три месеца да управлява, кажете го, обяви премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Maleeeee...BB za 1g.ostare s 10 za kvo mu trebesche da se lovi s tova...
40
8
 
30
 
! Отговори
c0ldblooded преди 13 години
аде бе! айде да ходим избори най-накрая да го махаме тоя *** от Банкя! Тоя е по-зле и от червените ***
39
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз искам избори, пак ще Ви размажем червени бабички...
38
1
 
10
 
! Отговори
Българче преди 13 години
Драги ми, Да съм те карал да се вреш в София ? Там са събрани 1/2 от България. :) Макар, че има къде по благоприятни градове с по добри условия в България за работа и прочие. ПР: Варна!
37
7
 
8
 
! Отговори
някой преди 13 години
до:29Напълно съм съгласен с теб, но забележи как раята мазохистично се радва че я тъпчат и лъжат и слага минуси :)Жалка картинка, но ми е ясно че е така и само мога да ви се изсмея :)
36
18
 
31
 
! Отговори
Вифаджия преди 13 години
Мразя Герб!!!!!!!! ! Е сега Гербажиски шметни-капели давайте минуси !
35
6
 
5
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 13 години
По- меки и дипломатично не- атакуващи речи на Костов и Мартин ..НЕ искаха да атакуват прекомерно правителството и затова и речите им бяха по- бледи ..НЕ искаха, според мен .. Помпиерът, по сполучливия прякор на Хан Крум , от преди 1-2- години, изчезна за едно футболно полувреме - за изказванията на Костов и Мартин : ) И така , скоро българските граждани ще получат повече : АЕЦ-и-на незнайно каква цена , още един руски газопровод- с приоритет..И двете- за да има хранилки и за енергийната червена мафия, а не само - за бираджийте ..Нито дума за екстрена чистка на ДС- другари..Там историята ще продължава- поне по думите на цецо .> )) Фискален борд- не ...Мачлета и зали- да !!.. Смешникът Волен, не посмя нито веднъж да спомене думата-Русия..Неудобно и рано е ..Имали сме фиск- какъвто ЕС изисквал и следователно нямало тенденция за откъсване от евро ценностите .САМО ЧЕ , преди "фисковете" има ЕВРО граждански права-да не ни подслушват , имаме ПОЛИТИКА, Закони и принципи на ЕС, за които НИЩО не спомена ..Общи приказки, внимавайки да не каже глупостите си от митингите - за американския империализъм и НАТО ... )): )."Набуко" не зависел от нас, но АЕЦ-а зависи и от РУСКИТЕ агенти , у нас- това пропусна : ) И така - да живей !! И АЕЦ-а , и "Южния , и Александруполис- продължава си проекта , и ДС-до пенсионирането им , и ....мачлетата, разбира се .. )) ИМАТ ВОТ за всичко това .... НО, винаги ще има УТРЕ , а и ДЕНЯТ след утре... )))))
34
9
 
6
 
! Отговори
Exjoy преди 13 години
Прав си, ама в провинцията останаха повече пенсионери.
33
19
 
5
 
! Отговори
Българче преди 13 години
Ти какво искаш да дойде у вас да те дърпа за ръката или както преди при Бай Тошо с полиция да те карат да бачкаш ? Тея СРС-та не са политиката.. :) Защо на другите партии които бяха на власт не им отърва ? ББ направи за 1 година повече отколкото те за мандатите си :) Не казвам, че няма грешки.. но няма безгрешни ако искате дайте стачкуваме закрият ЛЕДЕНИКА и тей 400 човека на борсата.. ама сме българи ББ като беше на тръни с президента замислете се защо спря митническата проверка.. 400 души...
32
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Номера от селски вечеринки. Селския тарикат винаги плаши с това, от което най-много го е страх :)))
31
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз ще гласувам за ГЕРБ. За първи път от много години се вижда нещо положително в държавата.
30
6
 
14
 
! Отговори
mm преди 13 години
до 18 драги ми смехурко, не знам колко пъти си псувал когато гума на колата ти е попадала в софийска дупка, но той като кандидат кмет обеща 3 неща приоритетни ест. и 3-те не изпълни. До всяка дупка полицай докъто не ги запълни всичките, в началото имаше дупки и полицаи но, сега само дупките останаха, 2 завод за ***, питам да не би завода да са камионито които го разнасят в пловдив и карлово с закон вече. 3. бездомните кучета..... няма да кажа колко десетки хиляди сноват из софия.....
29
2
 
11
 
! Отговори
До 24 преди 13 години
А на теб какво ти харасва.Да си правят каквото си искат и ние да си крием главите в пясъка.И сега приехме оправданията за записите,но как ще ги приеме Европа.Мисля,че знам.
28
4
 
6
 
! Отговори
До ААА преди 13 години
Приятелю не знам от къде си но знам едно:На хората от провинцията вечно сме ви криви софиянци.Като имаше избори ти гласува ли ?А кой избра за кмет ?Изберете си кадърен кмет а недейте да спите.Никой не ви е виновен най-малко пък софиянци.
27
10
 
12
 
! Отговори
Я! преди 13 години
Ариведечрчи,Борисов!Адамо,рагаце!
26
12
 
27
 
! Отговори
Koлко удобно! преди 13 години
Ако няма предсрочни избори, не ни остава нищо друго, освен да ... емигрираме!Масово и завинаги!Лично аз не желая да живея в държава, управлявана от хора със съмнителна репутация, независимо как се казват!
25
9
 
17
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Лаладжия!Да е казал нещо,пък после да го е изпълнил?Да е направил нещо сам?Освен дигането на данъците и новите стари такси?
24
5
 
5
 
! Отговори
Едно юнашко БГ чедо преди 13 години
Добрич - Варна реконструиран модернизиранДобрич - квартал хр. Ботев квартал балик главния път също.. Не е само София и аз така си мислих от началото. :)
23
4
 
4
 
! Отговори
някой преди 13 години
Кой ше избираме сега?Айде че всички бурзаме и сме за малко!Да каже кой и да почваме да гласуваме, айде че време не остана искам да живея нормално ама в тоя живот :)
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще помоля човека сложил минуса току що на 16 коментар да ми каже за кое точно не съм прав.Или може би не си българин.Или ти харесва как се очерня ме сами.