Трайков аут при следващо изправяне срещу Русия

Политологът Евгений Дайнов в коментар на скандала около "Белене"
7 апр 2011 11:15,
80
Трайков аут при следващо изправяне срещу Русия
Евгений Дайнов. Снимка: Булфото

Прави впечатление, че всеки път, когато Трайчо Трайков се изправи да защитава българските интереси срещу Русия или срещу агенти на Русия, получава предупреждение за уволнение от премиера Бойко Борисов.

Това каза политологът Евгений Дайнов пред агенция Фокус в коментар на скандала около подписаното споразумение за АЕЦ „Белене“.

Той е категоричен, че енергийният министър ще бъде уволнен следващия път, когато застане срещу руските интереси в защита на българските.

Още по темата
5 апр 2011 19:34
494

„Нямам ни най-малка представа Бойко Борисов какво прави – подозирам, че тупа топката и се опитва да ограничи щетите за себе си. Нямам ни най-малка представа Дянков каква игра играе. Това, което ми прави впечатление, е, че БСП не го обстрелва последните два месеца, което само по себе си е подозрително”, заяви Дайнов.

По думите му правителството зависи от подкрепата на две групи хора – живеещите в малките градове и селата, които избраха Бойко Борисов, и образованите градски жители с европейски начин на мислене.

Според Дайнов премиерът губи втората група вече няколко месеца – всеки път когато застане на страната на Русия или когато откаже да извърши някоя реформа.

Политологът коментира, че очевидно в правителството има разцепление.

„Има хора, които знаят какво правят и защитават българските интереси, има хора, които изобщо не знаят защо са там и очевидно има хора, които не защитават българските интереси. Има поне три вида хора в правителството, които все по-малко се търпят помежду си”, заяви Дайнов.

„Наесен няма да се смеят руснаците, защото Европа ще защитава българския интерес, а не руския”, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
42
 
! Отговори
Бай Мангал преди 13 години
Kазусът по АЕЦ "Белене" в България е вътрешно политическа работа. Пред Русия ние трябва да излезем с единна позиция. Това е казал министърът на икономиката енергетиката и туризма Трайчо Трайков след работата в Москва на руско-българската комисия по икономическо сътрудничество, предаде БНТ.
19
11
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Основната част от информацията за АЕЦ "Белене" се представя ВЕЧЕ силно манипулативно от медийните *** и у нас и в Русия. Западните колонизатори толкова са изнервени, че строежа на АЕЦа може и да стане, а това проваля геополитическите им планове, та сега са тръгнали съвсем открито на шантаж и неприкрита забрана. Техните агенти, нагъчкани във всякакви отговорни и медийни постове, са смъкнали смокиновото листо на "обективност" и заплашват.Е, всеки с грам ум вече може да си отговори дали на България е нужен ЕС или грубо колонизирана България е нужна на ЕС.
18
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
следващия път не Трайчо,ами Златев ще уволни баш Тикватаинтерестно какво прави Златев при подписването на Белене ?какъв е той в цялата работа? руски агент ?
17
31
 
32
 
! Отговори
ДОГАН преди 13 години
СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СЕ КАЗВА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ
16
5
 
56
 
! Отговори
go6o преди 13 години
Бойко, ти гаден руски ***, отивай да си храниш прасетата на село и си пий ракийката със селския електорат които те избра. Ние останалите умни хора ще емигрираме.
15
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Луканов извикал всички мутри в България и казал: "Господа мутри,назначавам ви за милионери."Някои от тях толкова си повярваха,че даже станаха премиери.
14
11
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
....Това каза политологът Евгений Дайнов ....Поредния *** (син на кореспондента на Работническо дело в Лондон),слуга на чужди интереси се кипри като росна китка из медийното пространство. Ей затова е виновна БКП, защото отгледа и възпита такива ***, изучи ги в западните унивеситети как за да съсипват Родината.
13
7
 
49
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Аз не обичам Русия...Но рускините обичам,даже 2 пъти понякога....Не обичам Путин...Виж Курникова е друга работа
12
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Руската мечка е закупила половината правителство.Тиквата да си покаже доходите за последните 25 години,както и кой е платил предизборната кампания.
11
2
 
50
 
! Отговори
анализ преди 13 години
Има двама млади, необременени от ДС-минало в правителството- Симеонов и Трайков.1.Симеонов бе унижен ( случаят с Г.Първанов) да иска извинение за "няма какво".( неприязънта идваше, защото Дянков защищава европейската принадлежност на РБългария.)2.Трайков бе унижен, защото защищава българските интереси в контекста на ЕС.( Газпром скочи и др.).2.И двамата наказани от Премиера, сега противопоставени един на друг.И при Дянков, сега и при Трайков, първа е БСП да им иска оставките-Овчаров, Димитр
10
1
 
58
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
И всеки русофоб е наркоман,клошар и пияница.....А Румен Петков,пие само вода и сок и затова обича Русия
9
0
 
36
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
КОЙ НИ УПРАВЛЯВА, А???
8
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Traicho for president !Boiko wanted - dead or alive, better dead.
7
7
 
56
 
! Отговори
ck преди 13 години
Прав е! Про-руските *** са много силни в БГ и само в БГ. навсякъде другаде мразят руснаците. Ако зад белене беше западна компания същите тези мизерници дето защитават белене сега щяха да са срещу белене.
6
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко Борисов е човек на КГБ.Не стана ясно как това момче от разни далаверки с чендж по морето и фалшово Боро в Крайморие изведнъж се изигна,намериха се пари да стане генерал,кмет,премиер, не дай се Боже и президент.всички тези пари стана ясно откъде пристигатв библията пише - по делата ще ги познаете !!!
5
4
 
52
 
! Отговори
антитони преди 13 години
аз пък съм точно на обратното мнение от теб - мисля че само Трайков става за нещо в тоя кабинет
4
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Прави впечатление, че всеки път, когато Трайчо Трайков се изправи да защитава българските интереси срещу Русия или срещу агенти на Русия, получава предупреждение за уволнение от премиера Бойко Борисов."Просто, ясно и вярно. Долу националните предатели!
3
7
 
53
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Абсолютно прав...Бих добавил,че с проруската си и явно олигархическа позиция,в най-скоро време,ще се върне в пожарната да гаси Позитано и хотела в Обзор
2
26
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ТОЗИ ХИПАР -КЛОШАР -НАРКОМАН НА ПОЗИТАНО ЛИ ГО ОТКРИХА.
1
25
 
53
 
! Отговори
ТОНИ преди 13 години
Нищо не е предадено! Има търговски правила и споразумения които стесняват безкрайните уговорки.Строежа е стартиран в края на 80 г. и условностите и шикалкавенето е към своя край.Предател е тоз антидържавник който подписа съгласие за закриване на реактори за 5 милярда.Трайчо е една минжатурка където шикалкави, имитира дейност и нищо конкретно не е договорил, ничий интересе не нарушава и не защитава. Щом като има варианти от продлжили -5 дни преговори и пак съществува неяснота, само по себе си говори за липса на държавност и бягане от отговорност от министър на енергетиката и т.нн. Щом като я докарахме да уточняваме в конферентна връзка парафа, нормативно, калиграфски какви тежести носи на това ниво- трябва светкавично да си обират партакешите!Трайчо е гола вода!