12,40 ч. – НС гласува вота срещу кабинета "Борисов"

"Атака" и сините няма да са в зала, ГЕРБ имат подкрепа от независими
Обновена: 17 юни 2011 09:26 | 17 юни 2011 07:44,
218
12,40 ч. –  НС гласува вота срещу кабинета "Борисов"
Снимка: БТА

Парламентът ще гласува днес вота на недоверие към правителството на премиера Бойко Борисов.

Внесеният от парламентарните групи на Коалиция за България и ДПС вот на недоверие за провала в антикризисната му политика и тежките последици за хората, ще бъде гласуван след 12.40 часа.

Още по темата

В Правилника за организацията и дейността на НС се посочва, че гласуването по вота може да започне най-рано 24 часа след приключване на разискванията по него.

В четвъртък дебатите продължиха рекордно кратко – около 3 часа, след като депутатите от ПГ на "Атака" и Синята коалиция напуснаха пленарна зала.

За да бъде отхвърлен вотът на недоверие срещу кабинета на Бойко Борисов, 50 % + 1 от депутатите трябва да гласуват "против". Това са 121 депутати.

Парламентарната група на ГЕРБ се състои от 117 народни представители, но пък има подкрепата на незавимиси, отцепили се от РЗС и "Атака".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЛАСУВАШ ЗА СЕРГЕЙ---ПОЛУЧАВАШ ТРАКТОР
153
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гласуваш за бсп-получаваш доган
152
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те затова БСП ще имат рейтинг 1,5%
151
2
 
7
 
! Отговори
ХЕЛИ преди 12 години
СИНИТЕ И АТАКА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛ.ЗАЛА ЗАЩОТО СЕ ПОДГОТВЯ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ КОГАТО НЯМА ДА ВЛЯЗАТ ИЗОБЩО СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА НЕЗАВИСИМИТЕ КОИТО ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СА ТАМ - КАКВО ЗНАЧИ НЕЗВИСИМИ НИЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ А НЕ ЗА НЕЗВИСИМИ ДА СЕ МАХАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА
150
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА ПОДКРЕПИМ Г-н ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ! ТОЙ Е ДОСТОЕН ЧОВЕК И САМО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ НЕУМОРНИ МАНИПУЛАТОРИ ВИ ПИЛЯТ МОЗЪЦИТЕ!СЪГЛАСЕН СЪМ, ЧЕ ВОТА "НЯМА ДА МИНЕ"!ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В ТРУДНАТА БИТКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!
149
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те затова СДС и Костов и ще имат рейтинг 1,5%.
148
7
 
8
 
! Отговори
Istorik преди 12 години
ЕТО ТОВА Е БСП-------Атентатът в църквата Света Неделя е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света, доколкото под терористичен акт се има предвид действие на отделна въоръжена група.Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група дейци на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата Свети Крал в София. По това време в нея се провежда церемонията по погребението на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от други дейци на комунистите. Специалната цел на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III.При атентата в Света Неделя загиват 134 души[4], други умират по-късно от раните си, и така общият брой на жертвите е 213. Ранените са 500.Загиват 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3 депутати ( д-р Недялко Колушев, адв. Н. Рачев и Хр. Цанев) и множество граждани, включително деца.
147
5
 
9
 
! Отговори
истината преди 12 години
ГЕРБ изкопа гроба на БСП-МАФИЯТА - няма такъв геноцид досега, а АТАКА , СДС И ДСБ - СА НЕГОВИТЕ ПОМОЩНИЦИ В КОПАНЕТО. ЕДИН ДЕН ИСТОРИЯТА ЩЕ ВИ БЛАГОДАРИ , ГОСПОДА. НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КОЛКО СКОРО МОЖЕ ДА Е ТОЗИ ДЕН , ЗАТОВА ВСИЧКИ ПРЕД УРНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ.
146
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ изкопа гроба на българския народ - няма такъв геноцид досега, а АТАКА , СДС И ДСБ - СА НЕГОВИТЕ ПОМОЩНИЦИ В КОПАНЕТО. ЕДИН ДЕН ИСТОРИЯТА ЩЕ ВИ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ , ГОСПОДА. НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КОЛКО СКОРО МОЖЕ ДА Е ТОЗИ ДЕН , ЗАТОВА ВСИЧКИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА
145
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
ne tuk, a idete pred parlamenta!
144
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА ДОВЪРШИМ ПРЕСТЪПНАТА КОТЕРИЯ НА СТАНИШЕВ.НЕ СА НУЖНИ НА СВЕТА.
143
1
 
6
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
141 ясно е, че вота е обречен и няма да мине.За мен е действията на СК са по-важни за коментиране.СК на практика се отметна от всичките си критики срещу правителството.
142
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ изкопа гроба на българския народ - няма такъв геноцид досега, а АТАКА , СДС И ДСБ - СА НЕГОВИТЕ ПОМОЩНИЦИ В КОПАНЕТО. ЕДИН ДЕН ИСТОРИЯТА ЩЕ ВИ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ , ГОСПОДА. нЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КОЛКО СКОРО МОЖЕ ДА Е ТОЗИ ДЕН ..............
141
1
 
3
 
! Отговори
142 преди 12 години
Ще накривиш на някого на шапката
140
11
 
19
 
! Отговори
истината преди 12 години
ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И БОЙКО.САМО МАЧКАНЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.
139
13
 
11
 
! Отговори
да ви е яд преди 12 години
След като внимателно прочетох всички коментари под статията реших : Винаги ще гласувам за ГЕРБ. Толкова много червени сълзи и плюнки означават, че най-накрая се намери правителство, което да сложи прът в колелата на БСП_ДПС бандитите. По времето на всички други правителства цареше такова разбирателство и спокойствие, чак да се чуди човек всички ли са в една коалиция, заедно ли управляват... Сегашната червена истерия е ясна индикация, че ножа им е опрял до кокъла и са отчаяни. ГЕРБ завиги!
138
2
 
6
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
Е, дано после поне да ни кажат резултата!Вчера се скриха като мишоци, не ни позволиха да им видим срамотиите, днес дано поне след като гласуват, да ни кажат какво са решили! То...всъщност е ясно, гербавите ще си гласуват за Вожда, нищо че дори не си направи труда да се появи на дебатите! Тях това не ги интересува! Те са си дебелокожи, не се обиждат! Пък после ще ни проглушат ушите, колко голям успех са пожънали пак, като не е успял вота... Ама то и това е нормално! Като си нямат реални успехи!
137
2
 
3
 
! Отговори
136 преди 12 години
"Ама е по-лесно да се оплакваш и да чакаш някой да ти донесе наготово, отколкото да положиш някакви усилия и да не ти е виновен целия свят, че си некадърен и мързелив " - Това с пълна сила важи за ГЕРБ. Всяка пречка, всеки проблем, всяко затруднение при тях и веднага се почва - ама те БСП това, после ДПС еди какво си, после Костов, ако не е той ще е на баба ми хвърчилото. Това не е мъж ами **** все хленчи, ужас този ако ми е мъж с точилката ще го пребия, ревльо - аз не съм виновен друг беше.
136
5
 
6
 
! Отговори
фракция преди 12 години
Сините се деградираха сами като фракция на тиквения герб!
135
5
 
8
 
! Отговори
Много смешно преди 12 години
Може ли някой да ми обясни защо казвате за БСП и др. ***, а изтъквате ГЕРБ. Нима вие найстина не знаете какъв е лидера на ГЕРБ? Че той си е върл комунист, или сте хлапета- драскачи срещу заплащане, или сте нещо с деменция или подобно, защото явно изобщо не знаете какво става в държавата. Но не ви упреквам, като сте безработни няма лошо да ви се плаща за ад плюете някой по форумите, за един образован човек това би било немислимо, но във вашият случай...