ГЕРБерите опряха до "независимите"

Цветанов обяви, че разчита на тях за вота, за да останат на власт
14 юни 2011 19:08,
182
ГЕРБерите опряха до "независимите"
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ ще разчита на независимите депутати за подкрепа по време на вота на недоверие.

Това стана ясно от думите на министър Цветан Цветанов след заседание на Парламентарната група на ГЕРБ.

На въпрос - дали е била обсъждана подкрепа от страна на "Атака" при вота на недоверие, Цветанов отговори: "Не сме говорили на подобни теми".

Още по темата
14 юни 2011 17:28
213

"Що се касае до подкрепата, която сме получавали досега, и която бихме могли да получаваме и в бъдеще от депутати в 41-то НС предполагам, че това е личен избор, така също и политически вариант, който се обсъжда от всяка една от политическите формации.

Предполагам, че във връзка с предстоящия вот всяка една от политическите формации, ще си изгради позиция, която ще декларира на вота", посочи Цветанов.

На въпрос по какъв начин ще си гарантират оставането на власт, Цветанов отговори: "Това, което е изразено публично и то не само в българския парламент, а и като позиция в Европейската народна партия... знаете, че има независими депутати, които са изразили своята подкрепа за българското правителство и за дясноцентристкото управление, изповядвайки евроатлантическите ценности", отвърна той.

На въпрос дали Волен Сидеров ще се добере до председателския пост на антикорупционната комисия, Цветанов каза, че това, което е взето като решение от парламентарната им група е - към настоящия момент – не.

Попитан какво са обсъждали тогава в продължение на половин час със Сидеров, Цветанов отговори, че са говорили за следствените действия във връзка с инцидента пред джамията в София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
разстрел за *** въшливи - хайл хитлер
165
1
 
1
 
! Отговори
Всички срещу ГЕРБ преди 12 години
А бе, комунизъм, социализъм, самунизъм, синевизъм, седесаризъм, и какво ли не, но най-важното е НАЦИОНАЛИЗЪМ. А национализъм означава не само запазване, но и нарастване на просперитета на нацията. Затова - ВСИЧКИ, АМА ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ. В настоящия момент, съхраняването на силите на Нацията изисква задължително това. Обикновенни хора, депутати, политици времето изисква прекратяване смачкването на нацията.
164
0
 
4
 
! Отговори
@ до 166 преди 12 години
"..подкрепят мафиотската структура наречена БСП. Тази партия владее ресурсите на България...."Браво Спонги,точно така,кажи им го братко - Цветелинка,Стенли,Маджо,Вальо Златев,***,Маргините,Льчо Кремиковския........... всички са върли бесепари :))))
163
0
 
6
 
! Отговори
Гено преди 12 години
А, опрели до до независимите депутати.Воленчо въпреки, че лае от време на време , пак ще подвие опашка и ще подкрепи ГЕРБ. Синята коалиция, също.
162
2
 
1
 
! Отговори
до 175 преди 12 години
Хехехе!Ми купете си малко *** и Вие,като толкова ги разбирате нещата.
161
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ГЕРБ ще разчита на независимите депутати за подкрепа по време на вота на недоверие."Не се казва "независими дупетати", а се казва КУПЕНИТЕ ***!Тя тази *** се купува на килограм.
160
2
 
14
 
! Отговори
До Избирател преди 12 години
Понеже си тотално заблуден да пробвам да ти поотворя малко очите.Бойко не влезе в коалиции,защото баламосваше Сидеров ,че ще го подкрепят за Президент и той почти две години подкрепяше ГЕРБ безусловно.След като обаче си напазарува депутати от РЗС и от Атака,сидеров му стана излишен и му би шута елегантно.А дале въпросните депутати са купени с обещания за постове ,пари или с компромати тепърва ще се разбере.Толкова с принципите на юнака от Банкя
159
7
 
3
 
! Отговори
... преди 12 години
KOSTOV I ATAKA SHTE PODKREPQT PRAVITELSTVOTO, TE NQMA DA DOPUSNAT BSP I DPS DA KRADAT.. POVECHE
158
0
 
10
 
! Отговори
Уточнение! преди 12 години
Кво има да им разчитат? Нали им е платено!
157
3
 
1
 
! Отговори
Mushmorok преди 12 години
Като не щете мира ...
156
14
 
3
 
! Отговори
stefan преди 12 години
Пичове,кажете къде ви плащат *** ,по цял ден да леете помия .Ако е добра сумата и аз съм навит
155
8
 
2
 
! Отговори
Кутевите писачи преди 12 години
Навлизайки в рубриката "Политика" , усетих миризма на *** кожи и говежди ***. Помислих за момент, че се намирам в селски ообор. Оказа се, че червените привърженици са овладели този сектор , тази нощ са станали политици и ругаят и псуват на воля. Интересно как *** ги търпи. Такива простотии преди имаше в Медиапул.бг, Земя и Дума. Очевидно червените са решили да завземат медиите. Ега ти простотията, А.Кутев все такива ли ги подбира за "селкори"? Пичове, хайде първо завършете основно образование. Много са ви плоски изразите: Боко тиквата ,Цецо физкултурника, Цвък цвък, Рапона, ***, *** народ и т.н. Остава по знак на Кутьо да започнете да ревете с пълен глас БСП, победа; БСП, победа!
154
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде ,с тига ни плашихте с Гърция....България е във валутен борд!!!
153
13
 
6
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Една смяна на кабинета, назначаване на служебен кабинет и избори за нов парламент е равносилно на преминаване на БГ в ситуацията на Гърция. Това не могат да го разберат дървените глави от БСП. На агите им е все тая, защото тях не ги интересува България да е добре, а да докопат с БСП властта и да крадат до дупка. Учудва ме поведението на СК: тези хора не разбират ли накъде тласкат страната?! Ив.Костов и Софиянски мога да ги проумея - те открай време са си пу...ци. Но М.Димитров не е глупав човек! Учудвам се на поведението на парламентарните шефове на ГЕРБ: ако смятат, че някой е задължен да ги крепи, много се лъжат, това ще е до време. С високомерието и непукизма си като нищо ще съборят правителството. Мисля, че при предсрочен вот немалко техни депутата ще останат извън парламента. Нищо чудно и леля Цура и шефът на парламентарната група да останат на сухо.
152
10
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
164, Ти не знаеш ли. Тук е пълно с настоящи и бивши комунисти. Странното е, че това са предимно закъсали хора, а подкрепят мафиотската структура наречена БСП. Тази партия владее ресурсите на България с посочените от Луканов около 500 човека. Няма измъкване от блатото. Наивниците са много.
151
0
 
12
 
! Отговори
до независимите преди 12 години
сега е момента за осребряване на независимоста....хахахах продажни плъхчета
150
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще ме уморите от смях бе!Все едно съм в пенсионерски клуб на БСП.
149
0
 
8
 
! Отговори
an преди 12 години
SEGA 6TE IM NAPALNQTA GU6ITE NA NEZAVISIMITE SAS PO NQKOLKO HILQDARKI, I TE 6TE GI PODKREPQT OT-ZAD. TAKA E V MUTRESTANIQ. SAS NA6ITE DANACI SI KUPUVAT GLASOVE. A NIE 6TE 4AKAME, DA NI VDIGNAT ZAPLATITE I PENSIITE. AMA, DRUGIQT PAT. TOVA E TAKA I TAKA 6TE PRODALJAVA, DOKATO PLEMETO GLASUVA ZA MUTRO-KOMUNISTI.
148
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Насините избиратели-да им е честито !!! Станахте, закусихте,отидохте до урнитеДа пуснете синята бюлетина за да бъде демокрация за да свалим БСП и ДПС от власт ! Да ама не , дали сте пуснали синята или червената или за Доган сте гласували все тая вашият глас е ЗА свалянето на правителството Тея с автобусите от Турция и те ЗА - като Вас червените бабички и те ЗА като ВасСтарата 3- на коалиция НДСВ-БСП-ДПСНовата 3-на коалиция СДС-БСП-ДПСЩе се усетите за кой играе другаря Костов - ама късно аз го разбрах преди доста време струваше ми десетки часове ровене в нета много информация и много преценки ще си призная и мен ме излъга тоя *** в началото но навреме се усетих по добре късно отколкото да живееш в заблуда,да те манипулират , използват гласът ти са сатанинските им дела ! Властта е страшно нещо политиката е *** *** Дядо коледа не съществува за съжаление и безплатен обяд нямаКолкото и да е тежко , колкото по рано го разбереш-по добреДа Ви е честита новата тройна коалиция !!!
147
2
 
25
 
! Отговори
Саратинчо преди 12 години
Тиквите опряха до "независимите".Амин за България.