Волен почервеня от яд

Двама от бившите му съпартийци минали към БСП
Обновена: 22 юни 2011 14:37 | 22 юни 2011 12:15,
219
Волен почервеня от яд
Снимка: Булфото

Бившите съпартийци на Волен Сидеров в ”Атака” Камен Петков и Кирил Гумнеров минали към редиците на левицата. Това съобщи от трибуната на парламента заместник-председателят на „Атака” Десислав Чуколов.

Минути преди това Михаил Миков от „Коалиция за България” потвърди, че един от бившите депутати на Сидеров вече гласува с червените в залата, без обаче да уточни кой.

"„При нас се е определил един човек. От другите групи трябва да излязат и да кажат: "към нас са декларирали принадлежност тези и тези". Длъжници сме на цялото общество", коментира Миков.

По-късно провокиран от думите на Десислав Чуколов, Миков призна, че става въпрос за напусналия първи групата на „Атака” Камен Петков. „Да, не крия, това е г-н Петков. Какъв е проблемът?”, запита Миков.

Размяната на реплики между „Атака” и „Коалиция за България” е по повод внесените от хората на Сидеров промени в Закона за политическите партии.   

Най-цветист в определенията по адрес на бившите си съпартийци беше лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Който им обясни, че когато си влизали в парламента, са били избирани не заради името си, което нищо не е говорило на избирателите, а заради партийната им принадлежност.

„Когато влизахте с бюлетината на една партия и се тръшкахте пред нейния лидер с признателност. От какво сега се оплаквате?”, разгневи се Сидеров.

Още по темата

Най-острите реплики бяха изстреляни по адрес на Камен Петков.

„Ренегат нещастен, защо тогава излъга народа? Не за Камен Петков, нула на нулите, на никого непозната, гласуваха хората. Защо подлъга хиляди да гласуват за теб в София да гласуват с бюлетината на „Атака”?

Защо не влезе като независим, защо не си направи инициативен комитет? Защо обикаляте от медия в медия и говорите срещу човек, от когото си видял само добро?”, вдигна градуса на напрежението в залата Волен Сидеров.

Той обвини левицата в лицемерие. Като обясни, че по този начин парите от държавната субсидия, вместо да останат в „Атака”, ще отидат в левицата.

„Това означава, че парите идват под вашата маса, г-н Миков. Парите на каменчовците. Този ренегат получава по 200 хил. на година. Това трябва да се каже и да се знае от хората”, допълни Сидеров.

Очаква се след края на почивката думата в залата да вземат споменатите депутати.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
5
 
! Отговори
Антитурчин преди 12 години
до 171А я си помисли добре,какво стана с подписката на ВМРО която беше внесена в Народното събрание.Тя беше за свикване на референдум против членството на Турцив в Ес-КАК ГЛАСУВАХА ТОГАВА ОТ АТАКА БЕ "ПАТРИОТЕ"?
172
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само АТАКА е силата, която може да спре план Баязид в действие, но за това се нуждае от гласовете на всички радолюбиви българи, независимо от разбиранията и партийната им принадлежност. Защото БЪЛГАРИЯ е една и трябва да я оставим на поколенията цяла и то с реално работеща икономика
171
2
 
2
 
! Отговори
Антитурчин преди 12 години
Волен Сидеров за усмирителна риза.
170
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-достойната кандидатура за президент на България е тази на Волен Сидеров. Той е единственият, който каза твърдо не на членството на азиатска Турция в Европейския съюз, а всички останали партии са готови да я подкрепят.
169
0
 
1
 
! Отговори
do 164 преди 12 години
*** си и *** ще си умреш,гладък мозак.
168
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единствено АТАКА е тази политическа сила,която застана на пътя на червено-жълто-турското правителство. Единствено АТАКА,се бори истински за националните ни интереси. Искренно се надявам ,че един ден водени от АТАКА Ще си върнем България!
167
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров президент!
166
1
 
2
 
! Отговори
Антитурчин преди 12 години
Крайно време е ДПС и АТАКА да излязат от политическия живот на България.Доган да бъде тикнат в затвора,а Боленчо да бъде изпратен в лудницата.
165
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не на шистовият газ !
164
2
 
9
 
! Отговори
ДИМ ДУКОВ преди 12 години
ГЛАСУВАХ И ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗАЩОТО Е СЪЩИЯТ *** КАТО МЕН !
163
2
 
9
 
! Отговори
До 161, 162 и 163 преди 12 години
Какъв е този ник "bg", като пишеш на ЛАЙНЯНИЦА бе, ***???
162
7
 
2
 
! Отговори
bg. преди 12 години
p.s. a kolkoto do tova koi kolko krade v parlamenta, samo bg. naroda si e vinoven. sami si gi izbirate i 6te si syrbate poparata. az li4no ne sym glasuval i nyama da glasuvam do momenta,v koito ne sabudim ot letargi4nia si syn.
161
9
 
2
 
! Отговори
bg. преди 12 години
prodyljavam: kade po sveta v parlamenta na koiato i darjava da e, ima deputati ot malcinstvata s pravo na glasuvane za priemane na zakoni? ami lek pyt prost i degradiral bylgarino kym sobstvenoto si porobvane. tozi pyt niama da e za 500g. a vo veki vekov. 4estito izpileni mozaci, pe4elete 4alma ot toto-to
160
8
 
2
 
! Отговори
bg. преди 12 години
mnogo ne6ta napisahte,i mnogo ne6ta pro4etoh v bg. presata a i novinite. samo edno iskam da Vi kaja,4e spored men samo tozi Volen moji da vyrni bylgarskoto. kogato edin narod kato na6ia koito e isprostial na 90% plue edinici kato Volen koito se usmeliava da pogledne istinata v o4ite i se opitva da napravia ne6to v BYLGARIA a ne v BULGARISTAN v more ot glupaci i umstveno degradirali li4nosti ot 4alga i turski seriali e POROBEN po sobstveno jelanie.
159
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Малди хора сте ,не с еизлагайте.Сами виждате какво се случва последните 2 години.Раздвижихме много от нещата и трябва така да се продължава ...
158
1
 
4
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Ясно е, че отново ще се гледа далаверата, а не това кото са искали и сикат хората!!!
157
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП на втората година подкупиха президента Петър Стоянов, само че него за милиони. Хората си играят с пари и всичко могат да си позволят.
156
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най добри доходи съм имал единствено когато премиери бяха, Иван Костов и Филип Димитров, затова СИНЬО!
155
0
 
2
 
! Отговори
Затворник преди 12 години
И аз искам да се преместя в женския затвор!
154
0
 
3
 
! Отговори
платени шантажи преди 12 години
152, направо ме трогнахте с искрената си изповед, другарю. Ще направите ли и стенвестник с обръщение към трудещите се за кого да гласуват?