Борисов към МВР шефа: Не им се гневи, важно е какво казват хората!

Огромно количество хашиш е задържано в село Мировяне
Обновена: 5 юли 2012 14:47 | 5 юли 2012 11:37,
311
Борисов към МВР шефа: Не им се гневи, важно е какво казват хората!
Борисов доволен от МВР.Снимка: архив, БТА

Задържано е огромно количество хашиш при спецакция на ГДБОП в село Мировяне. По думите на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов става въпрос за 12 тона. Повече подробности за акцията ще бъдат дадени по-късно през деня.

В тази връзка  МВР шефът заяви, че не приема оценката на псевдополитици и псевдоспециалисти, която дават за работата на полицията.

На площада пред паметника на Незнайния воин днес се отбеляза 133-та годишнина от създаването от МВР.

"Не са малко моментите, в които ние получаваме незаслужени оценки от определени хора, които не оценяват нашия труд и професионализъм. И в последните дни, когато се гасеше пожарът, видяхме какво беше отношението на определени представители към служителите на МВР, докато българските пожарникари получиха високи оценки в Русия и Израел за своя професионализъм", отбеляза Цветанов.

Още по темата

Той специално благодари на премиера Бойко Борисов, който също присъстваше на празника, за това, че е видял каква работа са свършили огнеборците.

"Няма да се съглася с незаслужена оценка за професионализма", заяви Цветан Цветанов и декларира, че цялото правителство и представители на Народното събрание подкрепят полицаите.

"Горд съм, че съм министър на вътрешните работи", добави той. 

"Няма защо да им се гневиш", обърна се на свой ред премиерът към Цветанов.

"Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти. Не им се гневи. Нас ни интересува хората какво казват", добави Бойко Борисов.

"Не са важни критиките, когато имаме заловени наркотици - преди няколко дни 4,2 тона, а сега 12,5 тона, това са наркотици за стотици милиони левове", каза още премиерът.

Само преди няколко дни митничарите във Видин заловиха над четири тона хашиш, укрит в камион, пътуващ за Белгия.

Относно пожара на Витоша Борисов заяви, че пожарникарите са свършили уникална работа.

"Обръщам се с голяма любов към тях като големи приятели и колеги, тъй като и аз съм специалист в тази област", отбеляза премиерът.

По-рано днес той посети района на пожара, който след пет дни вече напълно е овладян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бандата голи глави!
223
0
 
8
 
! Отговори
Аз към МВР шефа преди 11 години
Цецо, защо стана милиционер в края на 80-те? Цецо, защо стана член на БКП? Цецо, защо завърши ВИФ (задочно)? Цецо, как изкара тези курсове и специализации в чужбина, когато ББ беше Главен секретар на МВР - спечели конкурс, обявен и открит за всички служители на МВР, или?... Цецо, от къде пари за апартаменти, когато си на една държавна заплата? Цецо, защо българските граждани от *** етнос не плащат данъци, такси и услуги, а получават всякакви помощи от Държавата? Цецо, къде са братя Галеви?
222
2
 
1
 
! Отговори
Чисто Сърце преди 11 години
Ако по времето на Станишев бяха заловили такова количество дрога на куп,Румен-Запалката,щеше да е някъде на 2 метра под земята.
221
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората казват да си ходите от властта, а после на съд.
220
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще умра от смях с тия циркаджии!
219
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на хората, които са ги заловили, ама защо тия на снимката си приписват чужди заслуги!
218
2
 
5
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
12 ТОНА? Извинете този сух материал е с обем като за три тира. Това си го измислиха май за да прикрият сума гафове напоследък.
217
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов призова Цветанов да не се гневи на критиките за работата на МВР
216
1
 
7
 
! Отговори
от ХОРАТА преди 11 години
ХОРАТА КАЗАВАТ, ЧЕ СТАВАШ ЗА НОСЕНЕ НА ПОМИЯТА НА ПРАСЕТАТА.В БУКВАЛНИЯТ И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ НА ПОМИЯТА.ЖАЛКА КАРТИНКА
215
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Na snimkata tri mutri
214
0
 
12
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Чии интереси защитава инж. доктор, генерал, премиер Бойко Борисов? Каква мафия има в България и кои журналисти я обслужват? След като този човечец от Банкя, с добре отгледани задни части не се бори с нея? Прочетете в чичко Гугъл "Цветелина Бориславова биомаса". Някъде там ще се ориентирате за маифята.
213
2
 
9
 
! Отговори
Хората преди 11 години
А хората казват:МАРШ
212
1
 
8
 
! Отговори
Шамандур преди 11 години
Какъв късмет, каква случайност - 12 тона и точно на празника. Е не е истина !!! Не може да е нагласено, не, никак , нцък !
211
0
 
14
 
! Отговори
коко преди 11 години
Ако всенародната любов се излее върху личностите от снимката те ще се удавят в храчки.След повишаването на тока народната любов не знае граници.
210
1
 
7
 
! Отговори
Тиквундер преди 11 години
Ох, добре, че по погрешка Цуци Пудела не е разбил личните ми запаси от метаамфетамин, че тогава вече щяхме да се скараме
209
1
 
13
 
! Отговори
ан преди 11 години
КОГАТА НАРОДА ТЕ ПЛЮВА А ТИ СИ МИСЛИШ ЧЕ ДЪЖД ТЕ РОСИ НА ТОВА СТАРИТЕ ХОРА МУ КАЗВАТ ГЬОН СУРАТ. И НЕ СА САМО ТЕЗИ ДРУГАРИ СА ТАКИВА. ПОРАЗРОВЕТЕСЕ В МОЗЪЦИТЕСИ И ЩЕ СЕ СЕТИТЕ КОЛКО ГЬОН СУРАТА СА ВИ ПРАВИЛИ НА МАЙМУНИ. КАТО ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ЛУКАНКАТА ТА СТИГНЕТЕ ДО ДЕН ДНЕШЕН. КАТО ИЗКЛЮЧИТЕ САМО ВИДЕНОВ. ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕН ТОЙ СЕ ОПЪЛЧИ НА ПЛАНА РАН-ЪТ НА ЕДНООКИЯТ ПИРАТ И ВЕДНАГА МУ СПРЕТНАХА СВАЛЯНЕТО ОТ ВЛАСТ.ТОЧНО ТОГАВА ТРЯБВАШЕ НАРОДА ДА ЗАСТАНЕ ЗАД НЕГО И СЕГА НЯМАШЕ ДА ПСУВАТЕ КАТО ХАМАЛИ.
208
4
 
15
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Пожарникарите свършили уникална работа.... Браво !Ама четохте ли разказа на доброволеца за организаторите на акцията им - пълно фиаско. Ако е била реализирана както е била замислена пожара щял да бъде потушен още първия ден.Дано някой каже кои са били тези, дето не са си свършили работата.
207
5
 
18
 
! Отговори
фен преди 11 години
Нека бъдем малко благосклонни към пожарникарчето и ченгето. Колегите им пускат малко аванта за да има с какво да се фукат милите пред тъпкачите си от Брюксел.
206
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре че на кашоните не пише ГЕРБ, че щеха да се изложат, както редовно го правят де.
205
2
 
15
 
! Отговори
Недоразбрал преди 11 години
То хашиша си е хашиш. В някои страни даже е легализиран, но доста по-опасни са хероина, кокаина, амфетамините и дизайнерските дроги, но за тях нищо май не се чува да хващат. А тук им е кръстопътя. Но, нищо! Важното е, че те си се харесват и се обичат един-друг, пък електората -кучета го яли!