Борисов: Станишев е започнал да чете до половината

Бившият премиер поиска да бъде коментиран коректно
Обновена: 15 апр 2013 11:28 | 13 апр 2013 19:16, Петя Славова
1163
Борисов: Станишев е започнал да чете до половината
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Станишев освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки думи от контекста на изказването ми за фискалния резерв, заявява лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитира от пресцентъра на партията.

Днес председателят на БСП Сергей Станишев коментира изказването на Борисов при откриването на кампанията на ГЕРБ в Пловдив и отбеляза, че е потресен от цинизма, който демонстрират Борисов и компания. "Оказа се, че фискалният резерв е опоскан, изяден от българските пенсионери", отбеляза Станишев.

"Виждам, че Станишев следи от близо всяка моя дума, но и с това се справя много зле", коментира Борисов в отговор, изпратен до медиите. "В началото на месеца видях, че може да чете наобратно като прочете слогана на ГЕРБ. Днес разбирам, че освен, че чете наобратно, е започнал да чете и до половината, вадейки думи от контекста на изказването ми за фискалния резерв", посочва бившият премиер.

"Не съм изненадан, редовно по време на избори БСП от страх, че ще загуби, използва този доказан метод за манипулация. Ще повторя това, което казах вчера и се надявам следващият път, когато Станишев реши да ме коментира да го направи коректно, четейки отляво надясно и от начало до край", заявява Борисов.

Още по темата

"От първия ден на своя мандат ГЕРБ започна да изплаща 20 процента по-високи пенсии. В период на криза, при ясно изразен спад на приходите, бюджетът на Тройната коалиция формира огромен дефицит. По време на нашето управление изплатихме с 13 млрд. лева повече социални разходи спрямо мандата на Тройната коалиция.

България беше страната с най-ниските дефицити в Европа, с които се финансираха по-големите социални разходи в периода на криза. Правителството на ГЕРБ изплати 9 млрд. лева повече пенсии, което е в пъти повече от спада на фискалния резерв", отбелязва бившият премиер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
629
0
 
0
 
! Отговори
fori преди 11 години
toy pone chete,a ne kato teb da goni topkata i da go biyat na karti.Nay debeliya napadatel na bistrishkite tigri,golyam PLASHOK si BUDA.......
628
0
 
1
 
! Отговори
Трандафор преди 11 години
30.03.2013 - 19:04 Цветанов: Ако направим една равносметка в борбата с тежката организирана престъпност можем да видим, че сме постигнали добри резултати.01.04.2013 - 08:34 Цв. Цветанов: Станишев ме клевети15.04.2013 13:18 Прокуратурата: Автомобил за подслушване е обикалял незаконно!Има ли смисъл от коментар!?
627
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До Гюро Михайлов - Абе Гюро, абе Михайлов, що срамиш името на войника, изгорял със знамето на Полка си? Вече в четвърти форум срещам писанието ти и това говори, че си гадно платено *** на БСП или на някоя тяхна ***. То не беше Станишев, то не беше ПръмКунева, то не беше Злизания нов/стар замшеф на ДПС - отлични ученици Гьобелсови. Пускат по една лъжа и взаимно се цитират и повтарят. А ясно е едно от твоите твърдения - ГЕРБ пак ще спечели, защото вече сме им сърбали попарата.
626
1
 
3
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Е, вече и след днешната герберска изцепка с подслушванията. . . За да подкрепяш, харесваш или недай си Боже гласуваш за тях. . . Наистина трябва да си за освидетелстване! Сега вече е ясно кой се самозапали, нищо, че е образно казано! Никакви депутатски листи, никакви кампании. . . СЪД ЗА РАЗРУШИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!
625
1
 
2
 
! Отговори
Лорита преди 11 години
Мисля, че Борисов постави на мястото му Станишев точно и ясно .Не е никак трудно да се справиш с едно страхливо мишле като него, което се опитва да се докопа всячески до властта....само, че този път Станишев ще ти е по-трудно от всякога. Нямаш подкрепата на народа освен ако не си заплатиш за нея.....но дори и да го направиш не знам кой отново би се вързал на фантасмагориите които говориш.Както каза и Борисов - та ти дори не четеш текста докрай.
624
0
 
3
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Всички атакуват ГЕРБ, ама те все си водят. Никой не ги иска, ама пак ще спечелят. После- пак стачки. Пак никой няма да ги иска- пак ще спечелят!? И ще кажат- изборите са честни!? Явно аз нещо не съм добре Колкото повече хора гласуваме, толкова ще им бъде нищожен шанса да ни излъжат!
623
1
 
1
 
! Отговори
atanas преди 11 години
SerGEI e G*I
622
0
 
0
 
! Отговори
Бонбонка преди 11 години
До Анонимен: Yeah.. you wish..
621
2
 
6
 
! Отговори
СТОЯН преди 11 години
ХАХАХАХ БРАВО БОЙКООООО!!!! САМО ТАКА!!!! ЕТО ТАКЪВ ЧОВЕК ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВА - ПРЯМ И ЧЕСТЕН. ТОЧЕН!!!!!! А ЗА СЕРГЕЙ - ДАЖЕ НЯМА И ДА СИ НАПРАВЯ ТРУДА ДА КОМЕНТИРАМ..........БОЙКО МНОГО ДОБРЕ СИ ГО Е КАЗАЛ!!!!!!!
620
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** гербери!Началника ви е заповядал всички на чата.Ще ви отнесе народа на изборите!!!
619
4
 
4
 
! Отговори
Катя преди 11 години
На фона на тази повсеместна криза пенсионерите получиха МНОГО повече, отколкото Станишев им даде в период на икономически прогрес...
618
4
 
8
 
! Отговори
аз преди 11 години
разбира се, за Станишев освен провокация и шикалкавене, друг вариант за печелене на внимания няма. по коментарите на привържаниците на БСП-то, ясно личи и информационното затъмнение и дезинформираност, в която са поставени...парите за магистрали, скъпи сънародници, идват от еврофондове и няма как да бъдат дадени за сициална политика...те се дават с ясна цел и предназначение, иначе, пари няма-както видяхме по ваше време!
617
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изплатили сте на баба си шортите, ядохме ви три години и половина попарата, хранихте хората с 30 км асфалтова магистрала
616
4
 
6
 
! Отговори
Радостин преди 11 години
Станишев-мишката не стига че не иска да понесе политическата отговорност и ще бъде кукловод на Орешарски, а и критично следи думите на Борисов и си ги интерпретира по негов си начин, като се стреми да манипулира общественото мнение! Аман от лъжци и провокатори, като Станишев и С-ие! Ще гласувам ЗА ГЕРБ с номер 15 в интегралната бюлетина!!!
615
8
 
0
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Изберете бюлетина 45, там най-много ще ги заболи! Накажете Станишев, Гергов, ББ, ЦвЦв, Лилянка, Мигленка, Цецка, Мецка и До(с)***! Време е да копаят и строят всичко, което откраднаха! Народът ще победи! Олигархията няма да е вечна!
614
3
 
3
 
! Отговори
????? преди 11 години
Този от снимката да не би случайно да се моли на началника си за втори мандат, та е заел такава поза?
613
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ще гласувам за ГЕРБ!!!СПИН- озните ще го духат "интелигентно", както и "интелигентния" им овчар сер-ГЕЙЧО.
612
12
 
6
 
! Отговори
Коко преди 11 години
ББ е малко пале пред Станишев. ГЕРБ е временно препятствие за БСП. След изборите ГЕРБ ще се стопи и изчезне завинаги.
611
8
 
4
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Анонимно герберко, теб няма опасност да те хване спин, защото никой не иска да ти обърне внимание. Точно като на твоята любима партия ГЕРБ. Вие сте от миналото. Изчезвайте по-бързо и не затормозявайте България със себе си.
610
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПИНа води до тотално оглупяване и вдиотяване.Личи си по коментарите на другарите във форума. Лошото е , че няма надежда за лечение. АМИН !!!