Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант

Ресторантът ги обвинява, националистите категорично отричат
Обновена: 1 окт 2013 07:09 | 30 сеп 2013 22:27,
325
Атакисти опитали да не си платят сметка в ресторант
Националистите отричат да има подобен случай. Снимка: архив Булфото

Депутатите от „Атака”, които миналата седмица бяха на посещение в Брюксел, са направили скандал в местен ресторант и са се опитали да си тръгнат без да платят сметка от над 1530 евро. Това потвърдиха за bTV от самото заведение „Къщата на лебеда”.

От ресторанта не си спомнят на чие име е била резервацията, но не отричат, че са обслужили група от 20-ина българи. Според служители на заведението българите поръчали голяма количество вино и в едни момента алкохолът им дошъл повече.

Поведението им ескалирало в изблици на насилие към останалите клиенти. Викаха сервитьорите като ги замеряха с тапи и въобще тапи хвърчаха из цялото заведение, разказа Мажори Букен, управител на „Къщата на лебеда”. Заливаха с олио палачинки, които приготвяхме на място за останалите клиенти. Накрая взехме решение да им спрем алкохола, разказва Букен.

По нейни думи тогава атакистите решили да се измъкнат без да платят сметка от порядъка на 1530 евро – 1600 евро. От ресторанта обаче успели да спрат част от групата и си прибрали парите.

Националистите категорично отрекоха да има подобен случай. Според представители на „Атака” това е пореден опит да се вкарат депутатите й в скандал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
0
 
1
 
! Отговори
"факт" преди 10 години
Абсолютен факт е че това е измислица и е очевадна провокация, също така провокация и измислица беше буйстването на Волен в самолет на Луфтханза, а за боя пред джамията няма какво да говорим, атакистите които се биха там, не бяха никакви атакисти , а ислямисти ,които са си купили тениски на Атака с цел провокация, Също така Волен също беше от паралелна вселена и също беше категорично фалшив. За 30-те лева и пицата и на малките деца стана ясно , че също беше провокация .
203
0
 
3
 
! Отговори
АХА преди 10 години
До ха ха хане ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗПАДА ,СТИГА С ТИЯ ЦВЪКО И БОКО, КАКВО ТРЯБВА ОЩЕ ДА СЕ СЛУЧИ ,ЧЕ ДА РАЗБЕРЕШ ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ИЛИ ТИ ,ПИШЕЩИЯ ТУК СИ ПРОСТО НА ЗАПЛАТА ,ВЗЕМИ ПРИМЕР ОТ БОЛЕН ЛИДЕРОВ--ТОЙ ИЗКАРВА СОЛИДНИ СУМИ ОТ ДПС-ТО
202
0
 
2
 
! Отговори
rom преди 10 години
tezi politici mi plili4at artisti ot turski igralen film ,bai ganiyo turko-rusnakov po evropata .
201
2
 
7
 
! Отговори
еничари в атака преди 10 години
И там ли не се намери кой да арестува тази шайка ***?
200
7
 
8
 
! Отговори
ха ха ха преди 10 години
Абе тия трошат народна пара , ама и увехналите гербери не падат по-долу.Цвъко Гестапото се явяваше на разпит с бронирано Ауди , купено с държавна субсидия за осраната им партия , която се оказа банда от алчни милиционери.***!
199
4
 
14
 
! Отговори
Бай Он преди 10 години
Волене, Волене... Май си се обкръжил с алкохолни петна...Не ставате вече за партия - ненаяли се и ненапили се...Ако това е вярно (а ако не е - кажете го), то това ви е края. Особено след като рипнахте с ибриците да подмивате Доган...
198
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А за ЦЪФНАЛ ГЕРБ защо забравихте гейберюжки?)))
197
1
 
11
 
! Отговори
алкоола-машина на вр преди 10 години
Алкоола-машина на времето!В Брюксел времето върви много бързо.Един път да се напиеш и пропускаш всички срещи
196
1
 
8
 
! Отговори
до 249 преди 10 години
Шъъът, да не си спомнят за Илия Павлов и Волен
195
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
може и да е верно,но от друга страна сидеров не е бил никога силов застраховател--мутра,милиционер от симеоново,не е пазил маргините,не е произвеждал и продавал незаконни цигари,не е имал бизнес с в.златев,не е правил прав.заседания в станбул,тел авиф и не е правил *** в брюксел и вашингтон,не е раздавал квоти като за последно за слънчеви панели,не познава лично и няма бизнес с прокопиеф и бориславова--хората на сорос и цру в бг,и следователно отново ще е и в следващия парламент.
194
1
 
20
 
! Отговори
w преди 10 години
абе не разбрахте ли щом стане дума за пиянски изцепки на болен сидеров и сие,всичко е лъжа, лъжа беше и пиянския скандал в самолет на луфтханза лъжат немците че нашия ,,герой'' е бил пиян,и мелето на магистралата и то беше лъжа, е и сега белгииците лъжат като *** за некви си 1500е. само като ги погледнеш на снимката и ти става ясно какъв башибозук са
193
1
 
9
 
! Отговори
mallleeeeeee... преди 10 години
голяма количество вино и в едни момента алкохолът им дошъл повече....muhahahahaaaa marikIA...:))
192
11
 
5
 
! Отговори
Да,бе преди 10 години
Можеше,ей тъй ,да вметнете,че са танцували голи на масата самодивско хоро,а през това временякои от тях са пошляпвали белгийските моми по дупето....Ха-ха-ха-*** ПР-и,къде Ви учат назанаята,бе?
191
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боленчо като смеси коката с алкохол се получава много кофти - патология.
190
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** работа
189
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Достатъчно прояви на вс и компания сме наблюдавали да няма грам съмнение в достоверността
188
4
 
32
 
! Отговори
К преди 10 години
Нищо чудно, тия *** като трезви не могат да се контролират, представям си на вино, та кой знае и амфета им дошъл в повече хахахахах, срам ме е че съм българин заради такива националисти, в чужбина винаги се срамувам от това, много неприятно чувство ! чудя се само с ицето стойчков и спорта как да отсрамя, но общо взето пробита работа, такива *** затриват цялата слава и всичко хубаво !!!
187
2
 
32
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
След подобни изцепки, не се чудете че в чужбина ни гледат на кръв. След като депутати се държат, като последни ***, хората си мислят, че целокупния български народ е още по зле. Затова не ни искат там. Никъде не ни искат. Те гледат великите ни политици и какво ли си мислят за нас останалите?
186
2
 
28
 
! Отговори
Мирослав преди 10 години
Не се съмнявам, че това е истина.Волен и четата му са големи простаци, баш тъмни балкански субекти.Щом вече и политиците ни започнаха да ни представят "подобаващо" в чужбина значи положението не е зле, а много мног зле!!!
185
3
 
20
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Махленския хулиган Недоволен е свършил парите от националното предателство.