МВР шефът към гръцкия си колега: Благодаря за Салахедин!

Нападателят на Вики ще си понесе отговорността, обеща Йовчев
Обновена: 6 ное 2013 13:23 | 6 ное 2013 13:22,
101
МВР шефът към гръцкия си колега: Благодаря за Салахедин!
Цветлин Йовчев. Снимка: Булфото

Веднага след нападението на 20-годишната Вики нападателят й Салахедин Бин Аладин е потърсил начин да напусне страната и да премине на гръцка територия.

Това стана ясно от думите на вицепремиера и вътрешен министър Цветлин Йовчев.

Още по темата
По-рано днес нападателят, който наръга студентката в центъра на София, беше задържан на територията на южната ни съседка и предаден на родните граничари.

"Успяхме да задържим лицето и то ще си понесе отговорността", категоричен бе Йовчев, който благодари на гръцките си колеги за съвместната операция и я определи като успешна.

МВР шефът благодари по-специално на гръцкия вътрешен министър и на гръцката полиция.

"Мисля, че това беше едно доказателство за нашето добро сътрудничество", похвали се Йовчев.

Както Dnes.bg вече писа, самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина, където е станало нападението. Преди два дни МВР разпространи и негова снимка.

Салахедин Бин Аладин е алжирец и към момента няма статут на бежанец.

Пострадалата Виктория все още е в "Пирогов" с няколко рани по лицето и шията, като състоянието й вече е стабилизирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Забележете, че този е задържан от ГРЪЦКИТЕ граничари на ГРЪЦКА територия вместо от НАШИТЕ граничари на българска територия. И КАК СА ГО ПУСНАЛИ ПРЕЗ КОНТРОЛА при положение, че е най-търсеният човек в БГ ? Сами сме си виновни, че сме ц*ганска държава и никой друг.Евала отново на гърците.
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** проститутките - първо ги пускат да ни колят, след това викат мерси
54
1
 
12
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
do 48Такава държава няма.Влиза алжирец-нелегално и напуска нелегално-когато и както си поиска.Zashto нелегално ? I na vlizane i na izlizane, platil si e choveka.Sega pak shte plati... ! Zatova Цветлин Йовчев blagodari na garcite
53
8
 
2
 
! Отговори
Балгарин преди 10 години
Нека съдът да бъде справедлив и да не съди прекалено скоро чужденеца. Да се видят какви са причините, дали гладът е накарал човека да посегне, дали има и други обстоятелства. Все пак момичето е живо, нищо толкова не е станало. Да му дадат 1 година условно и 20 часа труд, за да знае друг път да не прави така.
52
16
 
2
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
софиянец глупости говориш, спри дa се излaгaш. Основнaтa мaсa от бежaнците сa сирийци и именно бягaт от войнaтa. Aко искaш приемaй фaктите, aко ли пък не- си фaнтaзирaй. Ми ти сaм си противоречиш, веднaж кaзвaш, че зa тези 10 хил. или тaм колкото сa Бългaрия трябвaло дa полaгa грижи ( според не ЕДНA И ДВЕ спогодби), после сaм се оборвaш, че сме трябвaло дa ги прогоним. Кухa рaботa кaкво дa ти кaжa
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А сега и ще трябва да го храним, обличаме и да му осигуряваме топло местенце за спане + нежни ласки за сметка на данакоплатците
50
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България се превърна в един истински ***...
49
0
 
19
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
тоя ако беше останал тук в Бг, нямаше да го хванат с месеци, ЮфчеФ, напусни мястото което заемаш, не ставаш за тази работа. МНОГО СИ МЕК И ПРОДАЖЕН
48
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най добре да го съдят по тяхния закон, че нашия много демократичен.
47
1
 
22
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Безумен късмет са имали, че е минал границата и съседите щото са на светлинни години пред нас са го уловили!!!НИЕ НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Сгрешил е, че е минал границата!!!!!!!!!!!!!
46
1
 
9
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Кой ще алжирец или сирийец да беха фанали все щеше да отговори на описанието!!!!!
45
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на гърците- пазят си границата от наша страна повече от всяка друга понеже знаят, че от тука "всичко излиза". Отърва се момчето- утре са го пуснали под гаранция, а после режийна оправдателна присъда! След това ще си го вземат на работа тукашните кланове или охранителни фирми...а момичето може и да я освободят за домашно лечение ако не си е плащала здравните рекети. Помпайте минуси докато Спас не ми е изтрил коментара, а след малко съм си вкъщи с друго IP и пак ще пиша- наздраве!
44
0
 
24
 
! Отговори
ами преди 10 години
Гръцките полицаи не си поплюват,дано са го отупали,че тук може и да му се извинят!
43
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Успяхме да задържим лицето .....", категоричен бе Йовчев..Как го задържахте бе, таранкоолу, като сте правили хайки, блокада на КПП-то в Мезек, а човекът е минал през поста и са го хванали гърците? Как бе, майна? Друго не искам да чуя от теб: нито защо са 60.000 лукови глави в МВР, нито защо има ДАНС, който се занимава с неиздадени касови бележки от продажба на фъстъци, нито разузнаването, което не знае как се казва съседът им. Само едно: с каква наглост казваш, че ВИЕ сте го задържали?
42
0
 
30
 
! Отговори
Сашо преди 10 години
И какво излиза, съвместната операция е: Ние информираме Гърция, Румъния, а те си го хващат.Нашите си чешат м*дите и после министърчето е герой в България.....
41
1
 
32
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Такава държава като България няма.Влиза алжирец-нелегално и напуска нелегално-когато и както си поиска. Задържали са го Гърците а не нашата полиция-има ли държава има ли полиция??
40
0
 
25
 
! Отговори
Доню преди 10 години
Ще благодариш, Цветлинчо и ръка ще им целуваш на гръцките полицаи , че ти изкараха заплатата, некадърнико! А, този *** да го бяха оставили на гръцкия съд, че като го знам нашето правосъдие - "максимално 2 години условна" и накрая *** ще осъди БГ за нарушаване на "човешките" права, най-вероятно!
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При влизането в България е бил задържан.Ако искате да ги хващат и когато излизат, наблюдението трябва да е както при Тато. Сега техниките са насочени към чужда територия, а тогава кльона бе на няколко км в наша и козирката обърната към България.Но защо трябва да стигне чак до границата! Те сега там сякаш малко работа имат, че нещо да стане в София, пак до тях опира.Или някаква крадена кола преминала цяла Европа и накрая да я спират на Капитан Андреево.
38
1
 
15
 
! Отговори
ВИ Е ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ преди 10 години
ВСЕКИ МОЖЕ ДА УБИЕ НЯКОЙ В ТАЯ ДЪРЖАВА И ДА ИЗБЯГА Я В ТУРЦИЯ Я В ГЪРЦИЯ И ТОЯ папуняк йовчев ЛИ Е КЪВ ТОЯ *** ДЕТО СЕ ПРАВИ НА ВАЖЕН НЕЗНАЕ КЪДЕ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯТ..
37
0
 
7
 
! Отговори
граница преди 10 години
до bashkircho:Едва ли през ГКПП. Границата ни от доста време няма т.нар. кльон.