МВР шефът към гръцкия си колега: Благодаря за Салахедин!

Нападателят на Вики ще си понесе отговорността, обеща Йовчев
Обновена: 6 ное 2013 13:23 | 6 ное 2013 13:22,
101
МВР шефът към гръцкия си колега: Благодаря за Салахедин!
Цветлин Йовчев. Снимка: Булфото

Веднага след нападението на 20-годишната Вики нападателят й Салахедин Бин Аладин е потърсил начин да напусне страната и да премине на гръцка територия.

Това стана ясно от думите на вицепремиера и вътрешен министър Цветлин Йовчев.

Още по темата
По-рано днес нападателят, който наръга студентката в центъра на София, беше задържан на територията на южната ни съседка и предаден на родните граничари.

"Успяхме да задържим лицето и то ще си понесе отговорността", категоричен бе Йовчев, който благодари на гръцките си колеги за съвместната операция и я определи като успешна.

МВР шефът благодари по-специално на гръцкия вътрешен министър и на гръцката полиция.

"Мисля, че това беше едно доказателство за нашето добро сътрудничество", похвали се Йовчев.

Както Dnes.bg вече писа, самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина, където е станало нападението. Преди два дни МВР разпространи и негова снимка.

Салахедин Бин Аладин е алжирец и към момента няма статут на бежанец.

Пострадалата Виктория все още е в "Пирогов" с няколко рани по лицето и шията, като състоянието й вече е стабилизирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
42
 
! Отговори
А преди 10 години
Почти седмица в Бг никой не го намери.Часове в Гърция и веднага арестува.Границата е като вход на МОЛ-всеки си влиза и излиза, когато си поиска.Да не казвам, че тези месеци търсиха Йоско, но пак гърците го хванаха при тях!!!
15
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
наще полицаи могат само да налагат жените по протестите, за останалото се грижат тяхните опитни гръцки колеги
14
1
 
11
 
! Отговори
debeli svini преди 10 години
sa nashte milicioneri. Samo dalaveri podkupi sa im v glavite. GZ ne mogat sami da si izbyrshta ... ama inache kak biqt grajdani samo ...
13
53
 
5
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Мaй черногледците и злите езици зaмлъкнaхa м? Нaли нaшaтa полиция не рaботелa? Ето ви го черно нa бяло съвместнa aкция и гърците сaмо го aрестувaли. Зa което Министърa и блaгодaри, още пивече този aлжирец целенaсочено се е опитвaл дa избягa, знaейки че Зaконa го преследвa по петите. Е не успя! И слaвa богу държaвaтa ни въпреки лудостите по улици, форуми и университети рaботи! Сегa е време дa спрем и омрaзaтa!
12
0
 
44
 
! Отговори
aafreeware преди 10 години
Излязъл в Гърция, както и влязъл в България съвсем спокойно като на екскурзия!Дано не му се размине или от Хелзинкския пак не счетат, че има расизъм.
11
2
 
28
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Сценарии за разпускане на парламента има много, но за съжаление на практика е в сила РанЪт - българите масово изчезват от държавата, на тяхно място идват чужденци, ' кръстника ' на мафията никой не го закача, който също допринася за намаляване на населението на държавата . Това е голата истина ! Медиите на Д. Пеевски и цацаратурата дори и не споменават името на ' кръстника ' на мафията, за да разберат всички защо българите вече 24 г. са нещастни и бедни .
10
1
 
43
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
И вместо да благодариш на гърците , че пазят гражданите си от *** убийци , вземи се извини на българския народ , че полицията не става за нищо и си подай оставката , нагъл лъжец !
9
4
 
72
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
С няколко думи, Йовчев е казал на гръцкия си колега следното :Аз и моите служби се осрахме, благодаря ти колега, че ми избърса гъзЪт !
8
2
 
49
 
! Отговори
Българче преди 10 години
Имахме информация, че лицето иска да напусне страната през Гърция за Кипър." Лазаров,Хвърляй си оставката, бе!!! Какви ги дрънкаше преди дни, а? Помниш ли??? И какво се оказа? "Гранична полиция" спи ли? АМИ СПИ! Направо такава няма. Куцо, кьораво и сакато да влиза на в страната все едно отиваш на гости при баба си.Граница ли? МОЛЯ????????????Некадърни сте, разберете го? НЕ.КА.ДЪР.НИ! Продажни. Един пикльовец не може да хванете, камо ли нещо умно да сторите.
7
0
 
35
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Овчев върви да пасеш овцете, за нищо друго не ставаш.
6
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този вярва ли му някой ? Успешен бил той, ами останалите 1000 потенциални убийци които се разхождат по София необезпокоявано?
5
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Навсякъде по медиите се хвалят нашите бастуни, че са хванали ***. А то какво се оказало, бил се измъкнал от нас, а гърците го хванали. Баси службите, еб и му *** й ката.
4
0
 
39
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
Баба му толкова ли няма 5 - 10 000 лв. да даде на следователя, за да "оправят нещата". Българските баби и дядовци, винаги дават рушвети, за да се потулят золумите на внучетата.
3
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми гръцкия колега такъв като този какво да го прави? Ще ни го върне, да го остави в Гърция, че и там да наръга някой.
2
4
 
69
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Гърците ви объркаха сметките да оставите туземеца да се измъкне *** продажни !
1
4
 
60
 
! Отговори
Смех преди 10 години
Айде сега и по един цокъл-бокъл им врътнете на колегите си от Гърция. Смешна държава майкоооо, добре че другите ни хващат *** и ни ги връщат обратно. Мъка, мъка, мъка ....