Бареков се готви да управлява през 2015 г.

Партията му се бори за челната тройка на евроизборите догодина
Обновена: 21 дек 2013 15:28 | 21 дек 2013 15:28, Елка Василева
164
Бареков се готви да управлява през 2015 г.
Снимка: България без цензура

През 2015 г. ще управляваме страната, зарече се Николай Бареков на старта на партията му във Велико Търново. 307 учредители и над 100 гости уважиха раждането на новата формация. Първият й конгрес ще е на 25 януари следващата година в НДК, когато ще се приеме уставът и ще се промени името й.

Уставът ще е демократичен и отворен.  Той ще даде минимална власт на лидера и максимална на структурите. Отворени национални ръководства, които сами ще си редят листите. Всички региони ще са представени. Правим партия на регионите, а не поредната лидерска партия, обяви Бареков.

"Ще бъдем представители на слабите, болните, децата, възрастните и на тези, на които държавата не е дала нищо. Ние сме последните, на които народът ще даде огромно доверие и не трябва да го пропиляваме, нямаме право на провал. Ще останем при хората, за да им помагаме“, обясни той идеологията на новата формация.

Ще се борим да сме в челната тройка на евровота, разкри плановете си Бареков.

В Инициативния комитет влязоха учени, общественици и спортни шампиони. Някои от имената са: проф. д-р на икономическите науки Величка Рангелова, културологът и политически анализатор проф. Мирослава Кортенска, проф. Марина Иванова - преподавател в Пловдивския университет, експертът финансистът Рада Коджабашева, трикратният световен шампион по самбо Марко Косев, спринтьорката Тезджан Наимова, братята близнаци, шампиони по силови спортове – Румен и Росен Димитрови, легендата на българския футбол Динко Дерменджиев – Чико, адвокати, учители, лекари, председатели на общински съвети.

Бареков обяви, че ще инициира референдум за Велико народно събрание за промени в Конституцията, които да завършат прехода. В момента новата партия има готовност за 70-80 общински структури, а веднага след конгреса на 25 януари те ще са 150, обясни главният секретар на формацията Стефан Кенов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
2
 
! Отговори
Виктори преди 10 години
До галилейУмните студенти ще станат рано и щше се ометат през терминал 2, а ти ще мислиш ляво, ще ставаш късно и ще ровиш кофите за ***.
140
1
 
3
 
! Отговори
галилей преди 10 години
Май Бареков Ви бръкна в здравето,че плюете отрова срещу него.Той ще разкажи играта навсички гербери и дясно мислещите,и най-вече на умните ранобудни студенти! ДЕРЗАЙТЕ !!!
139
1
 
4
 
! Отговори
българин преди 10 години
Успех, Бареков! Докажи им, че ще се справиш! Умен си, енергичен и имаш много новии добри идеи! Боко Бухалката е бандит от мафията, не трябва никога повечеда управлява. Не обръщай внимание на тия платени анонимници тук.Народа е с теб.
138
4
 
4
 
! Отговори
антимутра преди 10 години
В тоя гробарски сайт само помия се лее срещу Бареков, ама и грош не чинат напъните ти за оплюване!Всички знаем, кой е Борисов една проста сикаджийска мутра, известна в средитена мафията като Тиква, и когато е въртял бухарллките за рекет и убийства,Бареков е водил студентски дискотеки и си е въртял ***, в което няма нищо лошо,защото си е пич! Нито е бил член на ДС и на БКП, нито е рекетирал, нито е убивали това предизвиква в тъпите ви глави само завист и омраза, Ще помните Костинброддокато сте живи, и кръв ще пикаете от якия шут който ви заби в тлъстите ***!Евалла на Барек
137
0
 
2
 
! Отговори
Arrexis преди 10 години
Само като срещенете някой българин в чужбина го питайте какво са работили родителите мъ в бг, и ако са били свързани с някоя партия му ударете един шамар и го пратете да пита родители те си защо :)
136
0
 
2
 
! Отговори
Arrexis преди 10 години
Не го знам хубав или лош е, но знам че тази система която се върти последните 20+ години води до края на тази държава. Но не се притеснявайте всички бивши и настоящи политици имат достатъчно пари да живеят като царе и в чужбина, както и техните деца, внуци и т.н. Ние останалите имаме два варианта или се борим да променим системата или излизаме от нея, втория вариант е много по лесен и много хора го избират, за което не ги виня, този мисля и аз да избера.
135
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Барек скрий се някъде бе издухан ***.
134
2
 
12
 
! Отговори
Виктори преди 10 години
До голем слем ейНе си разбрал добре - той ще стане Министър-председател. Така че, мисили от сега накъде да го духнем. Тук ще смърди непоносимо.
133
2
 
17
 
! Отговори
Мина преди 10 години
Защо всички искат да управляват, а не да работят? Защо някой не каже искам да работя ида отиди да работи? Защо има непрекъснат стремеж за власт, а не за работа, ама реална работа, а не виртуална? Сега в това време,на това място какво създаваме, какво изграждаме? Фалша, лицемерието, злобата, завистта и мързела ще изядат хората....
132
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ах, какво виждат очите ми - вляво от новия месия не е ли онази набедена журналистка от телевизия СКАТ, бивша депутатка на откачалката Сидеров !! Боже ,слез и си прибери вересиите ,моля те !!
131
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Барек, ти си поредния *** на сцената. И ти за нищо не ставаш,ама за нищо.
130
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Ама въобще няма да се очудя, ама въобще,......съвсем закономерно! Щом преди години си избраха Боко, защо сега да не управлява Бареков, все едно и също е! Просто лицата се сменят...
129
4
 
31
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
Бареков - новият бушон на БСП... Измежду учредителите зърнах Ангел Славчев привърженик на Че Гевара и други червени убийци, взел доста сериозни суми за участието си във февруарските протести.
128
3
 
26
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Готви се барека, заедно с батко си Доган
127
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ами тогава нека ни управляват Борисов,Станишев,или Кунева,а може би Доган,ние българите сме тотално объркан народ и никога няма да се оправим,ще си тънем в беднотия до живот.
126
1
 
24
 
! Отговори
669 преди 10 години
поредния селски дудук ,мародер готов да яха полумрелия народ.ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО ЕДИН ДЕН НЕ СЕ УНИЩОЖАТ ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** С ТЯХНОТО ДОМОЧАДИЕ.+ИБРИКЧИИТЕ.ИНАЧЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ ИЗБИВАТ И ИСТЕЗАВАТ ДОКАТО ОСТАНЕ САМО *** ЗГАН.
125
2
 
25
 
! Отговори
4–ти километър преди 10 години
Откъде *** е толкова сигурен, че ще управлява през 2015 година ? Да не би да подготвя военен преврат? Или може би се надява да бъде припознат като поредния месия? Май след Сидероглу се оказва, че има още един медицински случай! Крайно време е психиатрите да започнат да си вършат работата!
124
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
С тези сливи до него най много винпром да управлява
123
2
 
22
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Завършен ***. "Управлението" на Бареков е обикновена наглост,ПОРЕДНА ОПОРНА ТОЧКА Много небивалици се говорят в България тази година.. по - полека с гръмките думи..ТОЧНО ПРЕДИ ГОДИНА СЕ ЧАКАШЕ КРАЯ НА СВЕТА,ЗАЩОТО МАИТЕ "КАЗАЛИ"..ТАКА ЖИВОТА ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖАВА И БЕЗ БАРЕКОВ ДА НИ УПРАВЛЯВА..КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕГЛЕДА ПРИ ПСИХИАТЪР
122
4
 
9
 
! Отговори
Никиту Баряков преди 10 години
Абе хора това е само майтап бе.Аз ще управлявам още от януари 2014.А честито!