Проблемът ни е липсата на лява партия, убеден е Борисов

В център-дясно проблеми няма, там е ГЕРБ, написа той във Facebook
10 яну 2014 11:23, Анисия Иванова
229
Проблемът ни е липсата на лява партия, убеден е Борисов
Бойко Борисов Архив: Булфото

Най-сериозният проблем на България е липсата на лява партия, е мнението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, публикувано във Facebook днес.

„Много често се коментира в публичното пространство за проблеми в център-дясно. Всъщност истинският проблем в България е това, че няма лява партия. В момента имаме т.н. левица, която изцяло се ръководи от ДПС и в същото време основните им тези са повече центристки и десни. Давам пример с въвеждането на плоския данък, с отказа да се премахне данък “лихва” и т.н.", пише на страницата си в социалната мрежа Борисов.

Той е убеден, че в център-дясно проблеми няма, защото има силна дясноцентристка партия ГЕРБ, която побеждава левицата и либералите в десет поредни избори за различни институции.

В анализа си експремиерът споменава и по-малката, но влияеща на общественото мнение коалиция на Реформаторския блок и няколко други партии в център-дясно, които  са с по-малък електорален ресурс, но по негово мнение също имат немалък потенциал – БЗНС, РЗС, движение “22 септември”.

„Затова считам, че най-сериозният проблем в България е липсата на лявоцентристка партия, която да отстоява не само интересите на своите гласоподаватели, но преди всичко и авторитета си, защото вие виждате в изказванията на г-н Местан ясно прозира, че те са хората, които и ръководят, и определят политиката, и налагат своята програма за изпълнение. Давам пример с начина, по който Йордан Цонев отряза Станишев за данък “богатство” през 2015 година.“, убеден е Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
А на Хорхето и юдаисткия-бахура,ей-таков(виж снимката).Пръжки нема!
183
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е човека. Това което днес се води лява партия по нищо не показва че са такива. Хора които гледат собствената си облага няма как да се наричат лява социална партия.
182
0
 
0
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
На ходжата един месал осолена сланина с подправки,а Дедото поп(БабаГуси)-опашката и ушите.
181
2
 
4
 
! Отговори
ТОНИ преди 10 години
МНОГО Е ПРАВ БОЙКО БОРИСОВ САМО СДЕ ПРЕСТРУВАТ ЧЕ ИМА ЛЯВА БСП ДПС И АТАКА ТОВА ЕДНА ПАРТИЯ С ЕДИН ЛИДЕР АХМЕД
180
3
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Ако попита някой Бойко Борисов какво е това лява партия, представям си какви бисери ще изръси. Целта на всичките му приказки да доказва, че в парламента и правителството става само това, което иска ДПС, което няма как да е вярно, защото без гласовете на БСП нищо не може да се приеме. Коалиционната политика е тънка работа за бат'Бойко, но политическите спекулации са втората му специалност след пожарникарските науки, с които се е дипломирал.
179
4
 
6
 
! Отговори
И кой го казва? преди 10 години
Един дърт комунист, член на БКП! Банкянският тапир седнал акъл пак да дава,а не вижда, че най-големият проблем на тази страна е алчността му на Мутра за власт!Тоя за какви ни взема, на него му дай само крадене, рекет и далавери, да не би да мислиза народа?! *** и Тиквото празна!
178
3
 
5
 
! Отговори
анна преди 10 години
ами да, то лява партия няма, те комунистоте се продадоха по най-долният начин на турците. няма как да говорим за лява партия, гооворим за турска партия срещу българска, хубаво си помислете следващият път драги ми избиратели как ше упражните правотот си на вот.
177
1
 
6
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
Днешното ляво не лежи на реалните леви принципи.
176
3
 
7
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Аз предлагам в следващия Парламент изобщо да я няма лявата партия..., етническата - също!:))
175
4
 
3
 
! Отговори
The king преди 10 години
А нямало лява партия, как ги мисли той тези неща. Лява партия си има, даже и още една се събуди от дълбок сън. Това, че левицата работи като дясна партия е за доброто на народа, което е невъзможно да се побере като мисъл в борисовата тиква.
174
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tva EGN na snimkata, tova li e onia mehur deto raztegase lakunia u 4ikago 4e ediniat mu dedo go utepali s toaiagi, sled 9 sept?ako e tva, dait bankovata smetka na Sreten Yugoslfski Josi4 da nazbereme par da doide s djapaneto natypkano s konska doza bertoletova sol i da tresne s neia Cecko- tuhlata. da vidime posle kak Cecko -tuhlata sha izpee si4ko za Budkata.....babe otkasna snimkata na general Borisov i se izsekna na liceto mu...
173
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Десните партии са излишни ***. БСП е дясна и лява.
172
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако ГЕРБ се освободят от Борисов и Цветанов може и да тръгнат напред.Ако ли не - чака ги съдбата на НДСВ, откъдето всъщност започна политическата кариера на Борисов. Май доста хора са забравили този факт.
171
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП е дясна партия. Всички десни хора да гласуват за нея.
170
0
 
4
 
! Отговори
Сидераст преди 10 години
Лява, лява, колко да е лява? Стигат ни и тези леви еничари. Дори са ни много в повече. За 6 месеца два милиарда за крадене и на тях са им много. Добре че дават и на вожда за френски хотелчета.
169
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб е дясна левашка партия.
168
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лявото в бсп е само лидера им.
167
3
 
4
 
! Отговори
Дончева Татяна преди 10 години
Бсп са етническа партия. *** турска партия. Там честни хора от много време няма. Вече са изпаднали в нокдаун благодарение на бея и гея. Збогом другари!
166
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Б*х мааму, Боко, от толкоз филиали на БКП, няма ни 1 лява партия, излагате се! Сите искате да сте у центъра. Ше взема да си го преместя в десния крачол!
165
3
 
9
 
! Отговори
Лили преди 10 години
Червени ***!