Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка

"Шофьорите 15 км спят по кабините, той отишъл в Сингапур"
Обновена: 15 фев 2014 14:38 | 14 фев 2014 21:45,
242
Борисов скръцна на "нехранимайко" Папазов, иска оставка
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че заради кризата с ТИР-аджиите, които престояха повече от четири денонощия по границата ни с Турция, министърът на транспорта Данаил Папазов заслужава да си отиде.

"Това е нахалство от негова страна. Километрични опашки, ето тук наблизо, на границата, които в най-добрия случай до неделя-понеделник, няма да се изтеглят. Шофьорите 15 км спят по кабините, този нехранимайко отишъл в Сингапур да договаря... Какво ще договорим със Сингапур? ЕК му е тук на три часа път", посъветва го бившият премиер.

На въпрос за това, че шофьорите, блокирали границата, са го очаквали да се срещне с тях, Борисов коментира: "Не искам да изнервям ситуацията. Те нас ни свалиха с метеж, с умишлени действия. Аз по никакъв начин не искам да възпалявам допълнително обществото. Тези хора, които са стояли 3-4-5 дни на тази опашка, са много лесни, да отидеш и да им посочиш виновен, и да ги насъскваш срещу него. И действително, този министър, си заслужава да си отиде заради това. Какво прави в Сингапур? Знаете ли къде е Сингапур? Вярно, най-красивата държава, може би. И аз не съм ходил в Сингапур, но пак ми се ходи, където викаше един", каза Бойко Борисов.

Още по темата
Пред журналистите в Любимец, където лидерът на ГЕРБ дойде за да открие забавачка, призова пишещите братя да не обръщат внимание на социологическите агенции.

"Това си им е бизнесът на тях. Аз знам, че като сме пуснали две детски градини и една ясла с 320 деца, толкова семейства в Любимец ще кажат: "Браво на кмета!" От кои е кметът? От ГЕРБ. Който мине по "Тракия", ще каже: Браво на Бойко, браво на тези, които са го направили. Това знам", аргументира той призива си и посъветва журналистите да направят един мониторинг на социологическите агенции.

"Ако ми върнете всички изказвания в месеците и годините назад, съм казвал, че от всички социологически агенции, най-много ни е познавала "Алфа Рисърч"... Щом вече почват, особено най-червените – "Галъп", "Сова", "Медиана" - да говорят за изравнени възможности, това значи, че 3-4% водим. Това означава! И понеже аз ще им го напомня след изборите, сега вече почват... Виждате ли как се гърчи това момче младо (Първан Симеонов – бел. ред.), него са го пуснали вече Кънчо и Андрей да говори от името на "Галъп". Как се гърчи, че всъщност те водели малко БСП, ама това било в статистическата грешка. Значи по същата статистическа грешка можеше да напишат, че ГЕРБ водят, нали? Така де", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
10
 
! Отговори
ав преди 10 години
От всяка магистрала - по 1 милиард лв за боко. Сместта за асфалтирането липсва необходимото количество асфалт. Дебелината на сместта на места е 1-2 см., а не 10 по изискванията. След паднали дъждове асфалтът се умива и остава чакъла, който изронвайки се прави малки и големи дупки, по които си трошите колите, а ремонтите им излизат достатъчно солени. Пък ремонта на бойковите фалшиви магистрали, които трябва да са с поне 10 год гаранция, ще се ремонтират с нови евро проекти, от където боко магистр
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шопите са наследници на най-дивашкото и продажно племе----печенезите-----шопите унишожават българите и България
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мухахахахахахааххаахахахахаха15км спят.Хааааааааааааааааааааааааааааааааааахаааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!Радикален, безпрецедентен, краен, върл ***!!!!!!!!!!!!!!!!ХАхахахаха
32
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шопите са печенеги и долни варвари! Инцес на шопите!)))
31
8
 
18
 
! Отговори
петър преди 10 години
гусна мутра
30
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шопите,вън от България те я съсипаха
29
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То оня черничкият- Цветан Василев добре им го каза на западняците- скапаняци, че колкото дават на България, толкова си и вземат и, че ако ни даваха както на другите, то нямаше да я има тази имиграция. Ама и западняците нямат вина, Тиквун ги обеждаваше, че тук е Рай, а Дянков, че сме първенци на ЕС!
28
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПЪЛЕН НЕГОДНИК! СВАЛИЛИ ГО БИЛИ С МЕТЕЖ!? СЕГА ТРЯБВА С КАМЪНИ ДА ТЕ ПРОГОНЯТ, наглецо!
27
7
 
19
 
! Отговори
Той е преди 10 години
Еййййй, кви са тия 15 км, дето ги спят шофьорите по кабините бре, кви 5 лева, кво е тва изпростяване? И като спят само 15 км, кво сънуват, магистралите на Буда ли?
26
19
 
17
 
! Отговори
Брат преди 10 години
Браво Бойко!
25
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже , тоя още си мисли че управлява и оставки иска ахахахаха Боко , Папазов е министър а ти си ...девета дупка на кавала вече муаахахахахаха
24
18
 
21
 
! Отговори
БАСИ ПИЧА преди 10 години
БОЙКО КАКТО ВИНАГИ Е ПРАВ!
23
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАЗИ МУТРА НАЙ-ГОЛЯМ *** НЕ ДАВА ПЕТ ПАРИ ЗА НАРОДА И ИНКОГА НЕ Е ДАВАЛ!!МЕРАКА МУ ДА Е НА ВЛАСТ ОТНОВО Е ГОЛЯМА НО ВМЕСТО ТОВА ЩЕ УМРЕ И ТО ДАНО Е СКОРО ЩОТО ТУМОРА В ГЛАВАТА МУ СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМ И ПО-ГОЛЯМ!
22
17
 
13
 
! Отговори
бре! преди 10 години
Ейййй, този Бойко ги зомбира тези некадърни престъпници.И денем и нощем той им е в главите.Страх,страх,та чак до нощно напикаване. И защо?Защото знаят,че пред него са плюнки.Давай Бойко,отрежи ги,както винаги досега? Мерзавци!
21
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И понеже е петък вечер, ще дам една ОТ на Сергея. Серго, ако искаш да остане нещо от БСП, накарай Орешков да си подаде оставката. Ако ДПС се коалира с Герб, няма да ти обяснявам какво ще стане... Действай другарю, сега е моментът! Със всеки следващ ден *** набира маса като лавина.
20
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Велики е забравил как си поритваше мачлета, когато народът въстана срещу него. Да, БСП се разпада, но и Герб се разпада.И днес един гербераст от парламента хвърли оставка и стана свободен човек! Ура другари!)))
19
19
 
16
 
! Отговори
до кутев и чавета преди 10 години
Ама вие вче не сте смешни,а безумно жалки.Лъснаха ви задниците с опорните точки ,но си продължавате едно и също, и първа и втора смяна.Кутев,ама защо от БСП се цепят още 18-20 активиста?Вече и вашите не ви издържат.Ха,ха...
18
19
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Не го подкрепям, не съм съгласен с политиката и изказа му, но само той остави нещо видимо за последните 20 години.......другите само проучвания правят,само мили приказки приказват и нищо не правят,отчитат дейност само...не направи кой знае какво,но все пак остави нещо, а тези нищо няма да оставят, времето е спряло в момента
17
12
 
10
 
! Отговори
Спокоен преди 10 години
Е, тези избори няма как да ги манипулират Мая Неуравновесената и оня порно актьора. Торбата с хитрините има дъно.
16
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искренно им завиждам на гербаджиите,какъв лидер имат само,съчетание на интелект и морал :)))