С ДПС не си търсим сметка кой с кого пие кафе!

Възможно е да поискаме импийчмънт, заплаши и Мая Манолова
Обновена: 1 апр 2014 11:48 | 1 апр 2014 11:01, Камелия Цветанова
58
С ДПС не си търсим сметка кой с кого пие кафе!
Мая Манолова. Снимка: БТА, архив

"Да поискаме импийчмънт на президента Росен Плевнелиев е една евентуална и възможна стъпка, но след като Конституционният съд се произнесе по жалбата, която сме подготвили против указа на президента Росен Плевнелиев, с който назначи Централната избирателна комисия". Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова от БСП но Нова телевизия.

Още по темата
Левицата заплаши още миналата седмица, че ще внесе жалба в КС заради указа, защото според социалистите с него държавният глава е нарушил закона и е ощетил ДПС, като е отнел едно място в комисията в ползва на ГЕРБ.
 
„Президентът ощети ДПС, като й открадна един полагащ й се член, с цел да угоди на партията, която го е излъчила за президент”, коментира Мая Манолова и допълни, че е време Росен Плевнелиев да си понесе отговорността, защото „той не е издържал поредния тест на почтеност и демократичност“.
 
„ДПС не са политическа сила, която би променила позициите си след един разговор на кафе. Това нямаше атрибутите на официална среща“, каза тя по повод срещата на лидерите на ДПС и на ГЕРБ Лютви Местан и Бойко Борисов, след която движението подкрепи зам.-председателя на ЦИК, излъчен от опозицията.

Отношенията ни с ДПС не са такива, че да търсим сметка една на друга с кого пием кафе. Всяка една от двете партии има своите приоритети, смята тя.

Според нея ГЕРБ като че ли предварително се страхуват от резултатите и целят да бойкотират изборите, за да обяснят след това защо са им ниски резултатите.
 
Бюлетините за евроизборите ще се печатат от печатницата на БНБ, както и от други печатници, които са лицензирани да печатат ценни книжа след конкурс, назначен от МС, и ще има изключително строг контрол от страна на ЦИК и на БНБ, увери още Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
12
 
3
 
! Отговори
вихър преди 10 години
На Росен Плевненлиев да искаме оставката е съвсем основателно не случайно му излезе име на президента -гаф ,но нападките към правителството Орешарски са неоснователни ,защото тези хора работят безотказно и се опитват да поправят бойковите мизерии ! Имаше коледни добавки ,сега ще има и великденски ,моята майка ,която е възрастна жена и пенсионерка ще вземе с 50 лева повече ,което пак е помощ !
26
11
 
1
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Провал са герберите и най-вече Бойко Борисов ! Правителството Орешарски работи на макс и се справя отлично с всякакви предизвикателства ! Завистниците да дишат праха на по-добрите !
25
0
 
12
 
! Отговори
ANONIMEN преди 10 години
Ще се почувствам,,ОТМЪСТЕН,, когато това шиле врътоглаво Мая ,бъде изритана от парламента.Оставка и стига вече луди ,сбъркани ,крадливи и лъжливи политици в държавата ни.
24
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Манолова слага повечето политици в малкия си джоб. Превъзхожда с класи всички герберуги и редовно им запушва лъжливите усти с факти, браво!
23
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** винаги е бил уред в ръцете на Тиквата, не сме и очаквали друго поведение от него.
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мистър Бийн излезе по-вреден, отколкото си мислехме. Нищо, скоро и той ще падне от високо, също като кукловодът си.
21
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Некадърните герберуги само това могат да правят, да пречат на нормалната работа на парламента и на управляващите. А, могат и още нещо, и то до съвършенство - да крадат с две ръце!
20
4
 
13
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Дрън, дрън Майа, майска хубавице!!!Мнохо ви дразни нашият най-хубав президент Плевневлиев. Тои не е виновен че бавно бавно ви се отнема тоталитарната ви власт без която неможете!!!!
19
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
До АнонименС ДПС и БСП - само първите могат да търсят сметка на вторите! Само който контролира нещата може да търси сметка на другите, които са във зависимост от него. Няма как васала да търси сметка на сюзерена!
18
1
 
12
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
Браво на гжа Манолова. У нашенско само парламенторите имат право да нарушават /не законите тях те си ги измислят и префасонират както им е кеф/ Конституцията ! Управляващата партия няма значение! Върнете се 25 години назад, четете Конституцията буква по буква и проследете решенията, законотворчеството и действията на "народните избраници" ден по ден и .... ще останете удивени. Какво чудо, какъв морал! ! За това сме на този хал !!!
17
1
 
21
 
! Отговори
ай сиктир преди 10 години
и тая *** ще ни говори за почтеност и демократичност,тая дето твори само глупости и не спазва никакви закони
16
2
 
23
 
! Отговори
хх преди 10 години
Докато вие пиете кафета и крадете като за световно, всеки ден от терминал 2 стотици български момичета и момчета отлитат с еднопосочни билети.
15
1
 
17
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 10 години
Като ходя и свиря на народа,слушам че той иска мемориалната плоча пред НДК за наказаните народни представители от 25 ОНС да бъде преместена и поставена пред входа на НС, та като минават всеки ден край нея народните представители ,да знаят, че носят отговорност пред народа за какво гласуват, кой за какво и как говори,и най-важното кой за какво подписва и е подписал вече или се кани да подпише.
14
1
 
25
 
! Отговори
художника преди 10 години
Тази сутрин в интервю по Нова ТВ, Майчето изстреля в ефир ТРИ думи, от които ми настръхна косата, а те са : "ЧУВСТВАМ СЕ ОТМЪСТЕНА" ???Тези нейни слова обобщават цялата политика на партията и поддръжниците и. Излиза, че властта за тях е разчистване на сметки, а не да спазват клетвата, която са дали пред народ и родина. ОТВРАТЕН СЪМ . О С Т А В К А - П О Д Л Е Ц И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Te komunistite tzaria ubiha pyk edin prezident li niama da svaliat... gnidi cherveni
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако *** имат елементарно уважение към себе си,до изборите НЕ трябва да показват това чудо на снимката.Също и серГЕЯ.Иначе европата ще я гледате през крив макарон.Анадъмму?
11
1
 
14
 
! Отговори
чийз преди 10 години
Бюлетините ще се печат от БНБ и от други лицензирани печатници като онази Демакс на Петър Кънев от БСП. Значи е проблем да се печат в печатница на ГЕРБ, но не е в печатница на управляващите. И Майо, намали малко грима, че приличаш на дърта мадам от бранша. Пу пу стреснах се
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** да *** да !Мадета!
9
13
 
3
 
! Отговори
шоп преди 10 години
Епа нема лошо да го импичнеме тоа Роско! Че кат' гащитете на Боце е...
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За ДПС в политиката няма вечни приятели , но има вечни интереси