На Орешарски не му се говори за оставка, само за финанси

Премиерът призова медиите "да осмислят цифрите"
Обновена: 10 юни 2014 14:06 | 10 юни 2014 10:39, Веселина Йорданова
173
На Орешарски не му се говори за оставка, само за финанси
Пламен Орешарски Снимка: архив, БТА

Премиерът Пламен Орешарски пожела да коментира единствено финансови въпроси преди и след участието си в Регионалната конференция „Защита на потребителите на финансови услуги и финансова грамотност“.

Орешарски не отговори на въпроси кога ще си подаде оставката и за ситуацията около проекта за газопровод „Южен поток“.

Още по темата
Мислех, че ще ме питате нещо за финансовата грамотност, коментира единствено той.

Впоследствие, след като разясни, че политиката за защита на потребителите, и в частност на тези на финансови услуги, е сред приоритетите на кабинета, премиерът отговори и на журналистически въпрос защо събирането на приходите изостава от заложеното в бюджета.

В коментара си Орешарски призова медиите "да осмислят цифрите".

„Относителният дял на приходите в бюджета спрямо плана е 30,5% към края на април. В последните пет години никога не е бил по-висок. Това са цифри. Осмислете цифрата“, отговори лаконично той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бившето СДС величие Орешарски си показа истинския образ . След като Макейн му обеща висок пост в МВФ и той ПРЕДАДЕ българските национални интереси ! "Интереса клати феса" ни беше казал великия българин . Велик а не труженичка на повикване като Орешарски !
99
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орех, поддавай оставка и отивай да си пееш лекциите в УНСС. Политиката я остави, виждаш, че няма смисъл, трябва постоянно да клякаш пред господарите.
98
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Oрехът не го обвинявам, че клекна пред САЩ. Кой знае как са го заплашили ***, може даже и с физическа ликвидация... Всеки от нас би клекнал. Украйна е пример какво ще се случи с България, ако не клякаме пред САЩ. Ще ни спретнат една гражданска война и ще си изтрепем.
97
3
 
7
 
! Отговори
1 преди 9 години
До До ***,абе самопризнал се ***,нещо да съм излагал,пиша тиквата остава,или ти дебиле ,единствен ,не си разбрал,че тиквата е комунист,пиша го така,защото бивши комунисти,бивши ***,и малко бременна жена няма.
96
12
 
4
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Понякога се чудя кой е по-жалък - Плевнокио или Ореха ?След вчерашните си действия по спиране на проекта "Южен поток" и очевАдното национално предателство от страна на премиера, май той ми стана фаворит ...Безгръбначни мекотели !
95
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига го е овъртал като дърта ***! Да напуска тоя язовец! Оставка!
94
3
 
24
 
! Отговори
boy преди 9 години
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Орешарски.
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е число ***
92
5
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Анонимен-121,тиквата остава.
91
18
 
5
 
! Отговори
амет преди 9 години
До колегата 118 Орешарски харчи,защото умее да пълни хазната,докато твоя поплювко опразни фискалния резерв,отклони 1450000000 лева от здравната каса,опапа парите на пенсионерите,бедните,съсипа малкия и средния бизнес,утрепа държавността и добрия тон между институциите.Иначе в лакейството е ненадминат,да ви е жив и здрав.
90
6
 
13
 
! Отговори
Цървул и седянка преди 9 години
Цървула искал да говори за финанси?!Тоя майтап ли си прави?Къде ги изучи тези финанси бе селянин?От Московските финансисти като Дянков ли нещастен милиционер.Ходи да лужеш студентите в УНСС ако все още някой ти се вързва де!
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРИХОДИТЕ СА МНОГО, АМА МНОГО ЗЛЕ! ДОКАТО НЕ СМЕНИШ ЦЯЛОТО СТАРО-НОВО РЪКОВОДТСВО НА НАП - ТАКА ЩЕ Е!!!
88
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
орешара се опитва да обясни събираемостта на данъци и ддс по *** начин, за да може да го разберат... очевидно не е толкова *** колкото бойко затова простият бг народ не го разбира... а отдолу си лаят оставка махай се и това е за всеки. Нямате право да лаете защото не отидохте да гласувате на изборите. Каквото надробиш това сърбаш!
87
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо Ореховия ОБЪРНА РЕЗБАТА ? След като Макейн му обеща висок пост в МВФ и той ПРЕДАДЕ българските национални интереси ! "Интереса клати феса" ни беше казал великия българин . Велик а не *** на повикване като Орешарски !
86
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати упоритото инатливо магаре...
85
1
 
13
 
! Отговори
Айде, черепарски, преди 9 години
осмислихме и цифрите, и числата. Изчезвай, че заради вампири като тебе 2,5 милиона българи не смеят да се приберат в държавата си. Или ти искаш са парички да ти пращат, тарикат мафиотски!?
84
2
 
4
 
! Отговори
леля Пенка преди 9 години
Плела е Донка престилки а из отзадка хвърля костилки ! Пацо Дупнишки-от наркоман е за психиатрия !Този човек освен оставката трябва да му се забрани да преподава и да заема отговорни длъжности дори и в частният сектор
83
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунизма си отива, радвайте се българи.Вярвам, че повече няма да ги видим във властта.Сега проблема е как ще се разправим с тях като паднат от власт. Всички трябва да дават сметка престъпници с престъпници -- включително и хората от съдебната власт като Поръчковия Главен Прокурор ЦАЦАРОВ.Туй Пловдив само *** ражда -- Бареков, Цацаров и цяла плеяда ***
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
УСПЕШЕН ПЛАН Е ПРЕД ПРОВАЛ!ДС И БКП внедриха ченгета в СДС и ТАКА ПРОВАЛИХА МЕЧТАТА НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО В ДЪРЖАВА С ПРАВА,СВОБОДА,ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И ИКОНОМИКА позволяваща да се формира СРЕДНА КЛАСА ОТ РАБОТЕЩИ И МОЖЕЩИ ХОРА!Това не се случи и 40 годишните със СИНИТЕ БАЙРАЦИ вече са ПЕНСИОНЕРИ!ДРУГИ ЗАМИНАХА и там В МЕЧТАНИТЕ И ОТКРАДНАТИ ВЪЗМОЖНОСТИ родиха деца ,работят ,плащат данъци В ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ тук ОСТАНАХА КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА и ОТЧАЯНИТЕ БЪЛГАРИ и ЗАМИНАВАЩИТЕ
81
3
 
15
 
! Отговори
До идиот 112 преди 9 години
Абе, *** ами няма рязаве на ленти, защото нищо не е направил за тази година освен да краде.Как ще среже лента, като за това трябват пари, а той види ли пари ги прибира заедно с Черепа!!!