На Орешарски не му се говори за оставка, само за финанси

Премиерът призова медиите "да осмислят цифрите"
Обновена: 10 юни 2014 14:06 | 10 юни 2014 10:39, Веселина Йорданова
173
На Орешарски не му се говори за оставка, само за финанси
Пламен Орешарски Снимка: архив, БТА

Премиерът Пламен Орешарски пожела да коментира единствено финансови въпроси преди и след участието си в Регионалната конференция „Защита на потребителите на финансови услуги и финансова грамотност“.

Орешарски не отговори на въпроси кога ще си подаде оставката и за ситуацията около проекта за газопровод „Южен поток“.

Още по темата
Мислех, че ще ме питате нещо за финансовата грамотност, коментира единствено той.

Впоследствие, след като разясни, че политиката за защита на потребителите, и в частност на тези на финансови услуги, е сред приоритетите на кабинета, премиерът отговори и на журналистически въпрос защо събирането на приходите изостава от заложеното в бюджета.

В коментара си Орешарски призова медиите "да осмислят цифрите".

„Относителният дял на приходите в бюджета спрямо плана е 30,5% към края на април. В последните пет години никога не е бил по-висок. Това са цифри. Осмислете цифрата“, отговори лаконично той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
16
 
! Отговори
777 преди 9 години
оф скрийте го тоя образ, че вече имам загуба на апетит
79
2
 
12
 
! Отговори
Тейко преди 9 години
Ама наистина сте много *** мат'рял. :) Осемдесет години ви манипулират и кълвете, като шарани на ***. ЗАЩО според вас Одрешака обяви това си намерение ВЕДНАГА след срещата с американските сенатори? ЗАЩОТО деца, така е наредено от Русия. Само погледнете руския печат каква дъвка си направи от това - анализи, есета, простотии...МИНУТИ, след изказването на Орехандрера... Имате ли нещо в тези глави въобще или ви служат само за да мразите измислени врагове!? Неграмотници! :)
78
1
 
10
 
! Отговори
Да, страхххх преди 9 години
Този човек го чака затвор -- вижте как гледа кано нас-ан.А вече може и да е свършил тази работа в гащите. Ако не влезе в затвора, то другарите ще му видят сметката дето ги излъга!!!
77
11
 
6
 
! Отговори
амет преди 9 години
Само умни, прагматични и професионално доказали се мъже,като г-н Орешарски могат да водят страната ни в такава сложна ситуация в която се намираме.При него няма дуене,няма рязане на ленти,няма обработване на пробитите медии и журналисти с есемеси,няма фалш в този човек,той е коренно различен от пуяците от герб.
76
3
 
6
 
! Отговори
#оставка преди 9 години
Сламеният човек.
75
3
 
17
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Тия като кърлежи са се впили във властта!
74
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А как се движат нивата на БВП Орешарски?Дългът ни на какви нива е?Инвестициите? Бизнес средата? Какво е доверието на Европа спрямо нас, в следствие на вашето управление? Какъв е процента на усвоени средства от еврофондове? Какъв е процента на спрените такива и защо?Тези неща ти ще ги осмислиш ли? Или пак да те питаме некое друго въпросче...???***!
73
1
 
13
 
! Отговори
Хахахаха преди 9 години
И тъпо и упорито някои4 пак ще гласуват за БСП....
72
1
 
14
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
В предвид резултатите от управлението на правителството, начело на което си ти, мисля, че ще е добре ако замълчиш за дълго време. Голяма част от българите гласуваха за вас заради обещаните 250 000 нови работни места.Къде са те? Отговора може би е : - В мечтите на работниците. Ако е така, сега работниците ще ви пратят дълго да си помечтаете.
71
1
 
17
 
! Отговори
тъп е преди 9 години
Много просто момче се окaзa Орехa. Чужденците вече му се смеят. Ще глaсувaте ли aк зa БСП, пенсии? Дaно ви е дошъл aкълa.
70
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орешарски, спри да се мъчиш ! Хвърли оставката и БСП и ДПС да се гърчат !
69
0
 
9
 
! Отговори
miki преди 9 години
tova sas sigornost nadminava po naglost kaputa dqnkov
68
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орешарски, като си подадеш оставката те взимам за иконом. Много ще ти ходи, имаш вид.
67
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Махай се престъпнико! ОСТАВКА!
66
3
 
13
 
! Отговори
до 82 преди 9 години
Каква София ще гори бе главоч, те и сега Герб печелят в столицата и всички големи градове. Някъде нещо да горя?...***...
65
0
 
11
 
! Отговори
Помнещ преди 9 години
А къде са "милиардите изтичащи в контрабандни канали", за които пламенно обещаваще, че ще събираш по време на лъжекампанията, бе?
64
1
 
10
 
! Отговори
lari преди 9 години
ore6arki e palen kaput!toi e kykla na konci
63
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи, това не са цифри, а числа.Обяснявам: цифрата е една, числото е или едноцифрено или двуцифрено или многоцифрено.Като говорим за държавен бюджет са и деветцифрени числа.Бивш фин. министър и настоящ премиер не прави разлика между цифра и число. Ужас!
62
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква гражданска война ви се привижда бе *** с *** ? София ще гори и не знам какви си тъпотии -- я идете и се удавете и спасете българския народ от ужасната си простотия. А Бойко е велик и единствено той доказа че обича България !
61
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДрааги анонимен второфевруарец,вероятно си седесара или костовист от протестиращите пре НС.Не са ти виновни комунистите,неудачнико!Я се огледай около теб, а след това в огледалото.На какво приличаш!? Та ти си жалка американска *** от тези ,които ни докараха до този хал!!!