Какъв играч съм аз - хората определят

Борисов обеща 10 зам.-министри мюсюлмани, ако има мнозинство
17 авг 2014 14:55,
598
Какъв играч съм аз - хората определят
Снимка: Facebook

Какъв играч съм аз – хората определят. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на откриването на новоизградената спортна площадка в село Припек, Община Джебел.

Стойността на проекта е 45 000 лева, които са дарени от партията, преде Агенция „Фокус”.

„Сътрудничество може да се прави с всички партии и е задължително да се прави с всички партии”, каза Борисов. Той заяви, че изборите не са нещо, което трябва да разделя хората. „Управляваме сами, но разбира се, там, където има възможност, винаги сме работили в коалиция, където имаме с Реформаторския блок мнозинство в Общинския съвет”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

„Помните и в София „Синята коалиция” колко остро се изказва за Йорданка Фандъкова, сега започнаха да я харесват. Аз никога не съм си менил мнението по тяхно отношение и винаги съм казвал, че им пожелавам успех”, обясни Борисов.

Борисов подчерта, че коментарите на представители на Реформаторския блок са обидни предвид постигнатите им успехи. „Само бих им препоръчал да се държат по-уважително, защото е много лошо да лижеш там, където плюеш”, допълни Борисов.

По думите на Борисов българските мюсюлмани трябва да са мост между партиите, да са тези, които създават усещането за стабилност, за невъзвратимост в етническия модел. Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. „След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

За пореден път Борисов заяви, че, ако ГЕРБ не спечелят 121 мандата, няма да участват в управлението. „Като изчакаме да минат изборите, имаме 2 опции: или управляваме стабилно, или не участваме в каквито и да били такива коалиции с пазарлък”, обясни Борисов

„Всички хора са на гурбет, защото години наред държавата не работи, а само се занимава с политика и всеки се определя за вожд. Много се обидиха реформаторите за „драгалевския вожд”, та чак ме пратиха при царя. Преди десетина години, когато царят дойде, ако беше направена тогава коалиция между СДС с Иван Костов и царя, България щеше да е съвсем различна до момента”, каза още Бойко Борисов.

По отношение на болестта „син език” Борисов заяви, че не е направена никаква превенция, за да не влезе на територията на страната. Лидерът на ГЕРБ саркастично призова да се поздрави за това бившите управляващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
417
0
 
0
 
! Отговори
riki.mihailov.7 преди 9 години
КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА ? Прав си. Играч си.Но проблема е в това, че искаш а не можеш.Стремежа ти за власт ще те задуши. Жалко!
416
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко комунист ли е или бивш комунист
415
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бкоо ти си селски Бек
414
5
 
11
 
! Отговори
сс преди 9 години
Ти не си играч бе *** , а мърляч !! Леле обидих говедата ,да прощават ,сравнението не е удачно ама така ми дойде от вътре .
413
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как къв играч, вее?Мии селски бек, вее.
412
4
 
15
 
! Отговори
seira преди 9 години
АХ! ... БАТ'ОЛИ ("ДРУГАРЯТ" БОРИСОВ) ПАК СЕ ИЗКАЗА!!! ... АХ! ... АХ!НЯКЪДЕ В "СВОБОДНА" И "ДЕМОКРАТИЧНА" БЪЛГАРИЯ ... В НЯКАКВА "СВОБОДНА" МЕДИЯ:..."ДРУГАРЮ" БОРИСОВ, ТОКУ ЩО УБИХМЕ МУХАТА, КОЯТО ВЧЕРА ВИ УХАПА!!! ... АХ! ... АХ!"ГОЛЯМ СМЯХ!!!
411
4
 
16
 
! Отговори
лапсус лингве преди 9 години
Какви хора, какъв народ?Нали бяхме "ЛОШ МАТРяЛ"?
410
4
 
15
 
! Отговори
българин преди 9 години
До Анонименот името на кои хора говориш....на евроизборите ГЕРБ спечелиха една трета от една трета имащи право на глас...затова сме на този хал,защото допускаме такива изкопаеми да ни управляват.... готови в името на властта пак да върнат турците в управлението на България....хайде да не демагогстваме....познайте от първи път кой е най-пошлия политик в България и тогава да говорим за пошлостта на другите...аз лично не съм привърженик на никоя партия....просто искам България да се оправи...
409
5
 
15
 
! Отговори
Нищо оригинално преди 9 години
Пращащ висшистите да пасат овце!Те висшистите и по времето на Тодор Живков бяха унижавани - взимаха три пъти по-ниска заплата от техниците. Както е казал Стамболов, "виден деец на Априлското въстание" - "На мен висшисти не ми трябват!".
408
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей ***-марш по леглата, ааааааааа
407
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДуховниковПротестите не бяха платени, колкото и да бленувахте за това платените ***.Скъсахте да се опитвате да го доказвате това.За това стигнахте това дередже отвратихте хората с опитите си да вярват на вас а не на очите си.
406
3
 
24
 
! Отговори
mitova преди 9 години
Какъв играч е Бойко Борисов?!?!Играч, който си играе със съдбата на България и разиграва на покер съдбата на българите....
405
4
 
16
 
! Отговори
mitova преди 9 години
Какъв играч е Бойко Борисов?!?!Играч, който си играе със съдбата на България и разиграва на покер съдбата на българите....
404
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До хумористПростак си,личи ти мноооого!!!
403
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименВият на поразия!Умират прави,не виждаш ли как навсякъде все едни и същи имена постват гнусотии?!Това са дежурните червени драскачи!
402
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Братя българи, време е да осъзнаете, че това не е мач , и тук не играят ЦСКА и Левски. В стремежа си да защитите собствения си " отбор", пропускат дребния факт, че всъщност решавате съдбата на собствената си родина!Сигурна съм, че на една значителна част от привържениците на ГЕРБ е ясно, че личности като Бойко Борисов и Цветан Цветанов са еднакво опасни за България, както и Делян Пеевски. Във вашите ръце е да промените съдбата на децата си. Направете го!
401
6
 
14
 
! Отговори
Духовников преди 9 години
Какво показват действията и думите на Бойко Борисов на обикновения българин? Две неща:1. Безпринципност и липса на твърда позиция;2. Всички "протести" и неуморните крякания по форумите не са имали нищо общо с ДПС и Делян Пеевски, а са имали една единствена цел - получаване на властта независимо на каква цена!
400
5
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
И ако ще гласувате направете го вкупом под строй и му дайте цялата власт за да може да прави каквото си иска!И после да не вземете да протестирате защото той пак ще даде оставка!
399
3
 
12
 
! Отговори
Умерения преди 9 години
ЕДИНСТВЕНОТО, в което можеше да се упрекне управлението на България през последната година, беше неудачното присъствие на ДПС във властта. Делян Пеевски беше само едно от знаковите назначения....Сега се очаква същото да се повтори!
398
2
 
16
 
! Отговори
гепи мрака преди 9 години
Куп лъжи, заявени с каменно лице това е еталонът на наглото и просташко поведение на Боко.