Борисов иска стабилен кабинет след вота

Добре, че си отидоха, сринаха всички системи, отсече той
Обновена: 23 авг 2014 17:35 | 23 авг 2014 17:31, Веселина Йорданова
341
Борисов иска стабилен кабинет след вота
Бойко Борисов в Мадан. Снимка: ГЕРБ

Да има стабилно правителство след предсрочните избори на 5 октомври, пожела лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при на откриването на новия рудник „Върба-Батанци“ в Мадан.

„Добре, че си отидоха“, коментира той бившите управляващи и изрази надежда бъдещият кабинет да реши проблемите, иначе по думите му „зимата ще е катастрофа".

„Сринаха всички системи, самите те се разпаднаха като коалиции, като партии, псуваха се в парламента. Какво ще предложат на своите избиратели сега, ако дойдат на власт? Ще отворят „Белене” ли? Година и два месеца не го пуснаха. Ще започнат „Южен поток” ли? Орешарски и Стойнев казаха, че са го спрели. Ще правят 7 блок на АЕЦ „Козлодуй”, с какви пари?”, попита Борисов.

Според него се оценява това, което от ГЕРБ са направили.

„За съжаление, сега всички проекти са спрени, програмите са спрели. Надявам се поне това служебно правителство да започне, за да може бързо след това да ги възстановим”, коментира още той, цитиран от „Фокус“.

Преди една година тук нямаше какво да работите, а днес с откриването на рудника „Върба-Батанци” разкриваме над 150 работни места, които до края на годината ще станат 200 и ще се увеличават още, се обърна Борисов към миньорите.

Той подчерта, че само за последната година от управлението на ГЕРБ неговото правителство и икономическият министър Делян Добрев са отдали над 80 такива концесии, чрез които са разкрити хиляди работни места и от тях на година държавата е печелила по 190 млн. лева.

„Докато ние сме направили това, другите партии са закривали рудници както този през 1990 година, защото бил наводнен. Много искам някой ден старите партии да обяснят, ако ние сме управлявали четири години, те за 24 години какво направиха и кой и кога ще понесе отговорност за стореното”, каза още Борисов пред миньорите.

Председателят на ГЕРБ пожела на миньорите здраве и концесионерите да им дават повече заплати. „И Мадан, и Рудозем да влязат в „А” група”, пожела им още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В качеството си на какъв открива обекти ?
229
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде на калинките и бръмбарите. И новите министри от магистралите.
228
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"Добре, че си отидоха, сринаха всички системи, отсече той"Сигурно този некадърник има в предвид себе си и неговото некадърно управление.Ние помним ,ние не сме забравили как се разхождаше с ножичките ,как правеше мачлета ,как назначаваше министри,как се гавреше с парламента... Ние помним" що за стока си" и само една малка част от избирателите като мазохисти ще те подкрепят.Ти си обречен. Ние българите "забавяме ,но не забравяме"Запомни го!
227
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
В ЕС всич ки премиери са семейни макар и някои с повече от един брак,Как даму повярваме на Б,М,Б като никой него търпи .Цивилизовяано е любещия народ да го задоми и след 10 години да гласуваме за него.
226
2
 
17
 
! Отговори
АМАН ОТ ТОЯ преди 9 години
НАЛИ ТОЧНО В МАДАН МУТРАТА СИ ПРИЗНА,ЧЕ Е ***, ЗА ДА СЕ ХАРЕСА НА ПРОСТИТЕ ПОМАЦИ. В МАДАН НЕ САМО, ЧЕ НЕ СЕ ОТКРИВАТ, А СЕ ЗАКРИВАТ РУДНИЦИ, ЗАЩОТО РУДНИТЕ НАХОДИЩА СА НА ИЗЧЕРПВАНЕ И НИКОЙ НЕ СЕ МРЪДВА ДА РАЗРАБОРВА НОВИ. И КОГА ЗА 15 ДЕНА /ОТ В СТЪПВАНЕТО В ДЛЪЖНОСТ НА БЛИЗАШКИ/ БЕШЕ "СЪЗДАДЕН" ВЪПРОСНИЯТ РУДНИК,ЗА ДА ГО ОТКРИВА МУТРАТА И ДА СИ ПРИПИСВА ЗАСЛУГА.ИСТИНАТАЕ, ЧЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ ДВА С Ъ Щ Е С Т В У В А Щ И РУДНИКА.НАИСТИНА, КОЙТО ВЯРВА НА БУДА БОРИСОВ Е ПО-*** И ОТ НЕГО.
225
0
 
8
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Не мога да разбера защо всички политици , си преписват Евро програмите и техните придобивки в активи или пасиви .Много ми е интересно ако не ни бяха прибрали в ЕС , като трофей от Русия , да ли още щяхме да имаме метро и една завършена магистрала .Да ли поредният " Месия " ще ше да има на какво да се уповава ако зад гърба му не бяха милиардите от съюза .Да ли само с бюджет ни средства щяхме да имаме един нов .....мост на пример?Кризата е най- лесното обяснение за всяка некадърност !
224
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко концесии са дали, смятай що пара са прибрали. А за държавата естествено нищо. Е те така се продава държава.
223
3
 
20
 
! Отговори
МАКЕДОНЕЦ преди 9 години
Защо започнахте да ни занимавате пак с тоя мафиоз, нарцис ... писна ни ни да ни описвате колко грандиозни са .ръдните му!!!
222
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
айде бат бойко, давай старт на сондажите за газ
221
4
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
а ти доограби всичко
220
23
 
8
 
! Отговори
Ivan преди 9 години
Samo Bojko
219
16
 
6
 
! Отговори
.... преди 9 години
До АнонименВие пък сте завистливи *едали :) Яд те е ,че не си на негово място.Колкото повече коментари чета толкова повече кухи хора виждам :) Даже не искам да чета коментари
218
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименняма страшно,ще разберат
217
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
300 прав си, ама много *** не го разбират
216
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
герб са кръгла нула
215
6
 
25
 
! Отговори
gost36 преди 9 години
След изборите на 5 октомври психично болния самовлюбен нагъл алчен за власт бойко медотиев борисов и *** му бойкотират пресконференцията от яд ще не са получили мнозинство от българския народ.Герберските платени тролчета от бостанското плашило баба цецка цацева трябва да разберът ще мнозинството от нас българите сме отвратени от всички политици независимо дали се казват боко тиквето на снимката прочие и затова не гласваме на изборите
214
4
 
20
 
! Отговори
gost36 преди 9 години
До СТРАНДЖАТА Гегрбериски тролчета резултатите на 5 октомври 2014 ще са българоубийеците от герб 25% БСП 19% Барека 15% ,ДПС 10%Гербери разберете в *** си кратуни ще сте имате на изборите 55% само в мечтите ви и за ваш ужас избирателната активност на идващите избори ще е много ниска.Мнозинството от нас българите сме отвретени от всички политици независимо дали се казват бойко медотиев борсов тиквето прочие затова не гласуваме на изборите
213
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще кажеш "Такъв е животът" -убиецът раздава щедро прошки,а жертвите виновни са "за трима",за туй, че нивга не надигат ропот.Такъв живота си го правим ние,а Менгеле, разправят, че бил "доктор"... И аз се изпърдях, но в ре минор.295- нема кой да те спаси, а най-малко бойко
212
16
 
5
 
! Отговори
бойко е велик преди 9 години
Бойко, спасительо наш, помогни ни, оправи ни!
211
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ - 55 процента...БСП - 5 процента..е немъ къ да стане,соррибът 35/15 можеповечето граждани са много объркани-за което са виновни единствено политиците,няма ясни правила,няма надежда, няма вяра, няма НИЩО,но не трябва да даваме шанс на *** и турци да решават съдбата на нашите деца.