Докладът на ЕК е безинтересен и не показва нищо, рече Сидеров

"Атака" иска забрана за военни обекти на НАТО у нас
Обновена: 28 яну 2015 11:09 | 28 яну 2015 11:08, Камелия Цветанова
98
Докладът на ЕК е безинтересен и не показва нищо, рече Сидеров
Снимка: Архив БТА

„Атака“ внесе проекторешение в парламента, с което иска да се забрани разполагането на военни обекти на НАТО в България.

Още по темата
Причина за това стана заявката на шефа на НАТО Йенс Столтенберг, който по време на посещението си в края на миналата седмица обяви, че Алиансът ще разположи командни центрове и многонационален щаб у нас заради кризата с Украйна.

„Настояваме парламентът бързо да приеме това решение и така правителството ще може да откаже разполагането на бази у нас“, обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Според него, ако в България има база на НАТО, това ще означава, че ще има и ядрено оръжие, което ще бъде насочено към Крим.

Относно мониторинговия доклад на ЕК Сидеров коментира, че това е обикновен документ, който не казва нищо.

„Докладите на ЕК са безинтересни и не знам защо създават шум тук, те не показват нищо, не казват нищо, а са само документи“, заяви той.

Лидерът на националистите призна, че не възлага големи надежди на управляващите, и ги обвини, че на практика нямат управленска програма, макар че правителството я одобри миналата седмица.

„Това е сбор от пожелания, управляващите нямат визия за развитието на България“, настоя той.

Сидеров смята, че е странно, че в програмата е записан и „Южен поток“, след като проектът е провален по вина на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
6
 
! Отговори
до 58 преди 9 години
За това увеличение са виновни Ррр Овч и другите другари от енергийната ни червена мафия! Само от АЕЦ Белене държавата ни изгуби над 4 милиарда $! А за последните 25 години сме изгубили още най-малко 10 милиарда заради тайни продажби в съседните страни от същата мафия, които вместо в хазната са влезли в джобовете на Овчия и другарите му!
47
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прочетох крайно неадекватни изказвания във форума. Човек трябва да е елементарен, за да не може да схване че натовски бази и командни центрове в България нямат място. Няма значение дали го е казал Сидеров или филанкишията. Чидя се толкова ли сте изпростяли, за да не разбирате какво означават подобни бази в Бг?
46
1
 
2
 
! Отговори
! преди 9 години
За него не знам, но ти си завършен психопат !
45
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На всичките надолу ДА СИ ......... СЕЩАТЕ СЕ НАЛИ
44
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другаря крайно ляв Бюлент Сидерович стана един от най-мразените хора в България заедно с Доган и Лютиф Метан!
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Венци я кажи какво наложи синът ти да влезе във дома на Бойко Борисов,от къде сина ти познава Борисов и Бисер Миланов петното,направи клипче и кажи
42
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лошо няма да е *** ,ама най го блазни турската лира,че е психопат и педофил е вярно но е и наркоман
41
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-големия национален предател в българската история ... ***, педофил, психопат !
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименА аз искам да те вкарат в Карлуково
39
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
съдейки по повечето коментарите до тук,просто хора...много сте далеч от реалността...след време и то ще е скоро,ще съжалявате дълбоко за това тесногръдие...отворете си малко очичките и вижте накъде отива света,преди да е прекалено късно...въпреки че вече е ясно накъде сме тръгнали...отново към губещата страна ..дано не съм прав...но от друга страна си го заслужаме с тази народопсихология..нямате оправия..отново ще трябва да прогледнете по трудния начин :)
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 33Gluposti - dori i sduvkana informatsija vuzpalenijat ti ot tupa zloba mozuk ne e v sastojanie da asimilira. Mislish, che horata ne chetat, ne chuvat. Tova, koeto preinachavash se otnasja za sveta - 1 % ot naselenieto durzjat 99 % ot bogatstvata na sveta. Ne razchitaj na maloumni, zashtoto ti se razkrivash kato takuv. Samo kato gledah horata na marsha v Parizj i sravnih s ulitsata na Rusija po obleklo, pricheski, aksesoari - sravnenieto e nesaizmerimo po-visko v polza na rusnatsite!
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а бе, атакаджии, защо се изпокрихте? Иначе сте много активни! Да не дойде дрого нареждане, а? Айде сега да пишем като *** - хе хе хе.... жалка работа.
36
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ама не е вербуван от руските служби, колкото и да се опитват да го изкарат такъв. Сидеров е щатния плювач по САЩ и ЕС, назначен от самите тях да канализира недоволството от мизерията която ни докараха ЕС и Американците. Във Франция Марин Льопен получи помощ няколко милиона от руска банка и всичко веднага излезе в пресата. При условие, че ЦРУ в България е като у дома си и всичко е тяхно, защо не излезе информация как Атака се финансира от Русия, това би било най-лесно.
35
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** е със стандарт на бедна африканска страна, едва ли е останала африканска страна по бедна от ***, а разните евроатлантици се загрижили за Русия, която е най-богатата страна в света. Каквото и да става, каквито и кризи да има Русия може сам да сигурява достоен живот на гражданите си и никога няма да мизерсват както в кенева под управлението на ЕС и НАТО.
34
2
 
1
 
! Отговори
ноби преди 9 години
До АГАМи той не взел властта де. Не съм го чул да обещава нещо ако е в опозиция
33
8
 
4
 
! Отговори
7 преди 9 години
До Анонимен 30Ми те шорошоидите си продават *** за пари, не могат и да си представят че някой може да пише тука коментари безплатно, затуй целия този вой за рублите :)
32
4
 
3
 
! Отговори
АГА преди 9 години
Какво става с проекторешението за минимални пенсии от 500лв и минимални заплати от 1000лв или пък какво става с проекторешението за ЕРП-тата
31
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 33A ja vizj nie kolko sme bogati, a, lato lizjem zad.nitsite na Zapada.
30
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
T.e. Stoltenberg e kazal, che stavame startova ogneva ploshtadka sreshtu Russija. E dozjivjahme. Nashite pravitelstveni bljudoliztsi pak ne otstojavat chestta i dostinstvoto na Bulgarija, klanjat se dozemi na vseki zapaden prohodimets, zashtoto tova e sdinstvenijat im hod da se zadurzjat na vlast - podkrepata otvun sreshtu tsenata na suvestta im.
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Теб смущава ли те нещо факта, че Русия е най-богатата страна в целия свят? Боли ли те от това, а? Това е факт и дори Маделин Олбрайт, държавният секретар на САЩ пи Клинтън се възмущаваше, че не било справедливо такива огромни богатства да са съсредоточени в една страна и Русия трябва да ги сподели.