Докладът на ЕК е безинтересен и не показва нищо, рече Сидеров

"Атака" иска забрана за военни обекти на НАТО у нас
Обновена: 28 яну 2015 11:09 | 28 яну 2015 11:08, Камелия Цветанова
98
Докладът на ЕК е безинтересен и не показва нищо, рече Сидеров
Снимка: Архив БТА

„Атака“ внесе проекторешение в парламента, с което иска да се забрани разполагането на военни обекти на НАТО в България.

Още по темата
Причина за това стана заявката на шефа на НАТО Йенс Столтенберг, който по време на посещението си в края на миналата седмица обяви, че Алиансът ще разположи командни центрове и многонационален щаб у нас заради кризата с Украйна.

„Настояваме парламентът бързо да приеме това решение и така правителството ще може да откаже разполагането на бази у нас“, обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Според него, ако в България има база на НАТО, това ще означава, че ще има и ядрено оръжие, което ще бъде насочено към Крим.

Относно мониторинговия доклад на ЕК Сидеров коментира, че това е обикновен документ, който не казва нищо.

„Докладите на ЕК са безинтересни и не знам защо създават шум тук, те не показват нищо, не казват нищо, а са само документи“, заяви той.

Лидерът на националистите призна, че не възлага големи надежди на управляващите, и ги обвини, че на практика нямат управленска програма, макар че правителството я одобри миналата седмица.

„Това е сбор от пожелания, управляващите нямат визия за развитието на България“, настоя той.

Сидеров смята, че е странно, че в програмата е записан и „Южен поток“, след като проектът е провален по вина на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правете снимки на нашето крайбрежие че като стане скоро пустиня заради гробарите поне да си спомняме за него...
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 21A kolko im e parnoto be, galfon, a transporta, a toka... Ta nie samo kato platim 300 leva za parno i otivame na kino, muxul! Ne kradem kato teb, ne trovim horata s zapadni boklutsi, zjiveem chestno!~
26
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А в Русия им вдигат електроенергията всеки месец през зимата. Руснаците нямат какво да ядат но теглят кредити за да си платят тока през зимата да не умрат от студ, а напролет идва банката и им взимат жилищата. В Русия е мизерия.
25
1
 
1
 
! Отговори
прочетете преди 9 години
Във вестник Преса или сайта Афера Кеворк Кеворкян.
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледай си твойта *** и мизерията в ***, вместо да оправяш и се занимаваш заплатите в Русия. Русия е най-богатата страна в света и върви нагоре, а вие ста затънали в блатото на мизерията вече 25 години и ви чакат още 25 години по-голяма мизерия.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Увеличението на цената на електроенергията е неизбежно, но няма да се случи от април, тъй като няма как да е добре аргументирано. Това каза пред БНТ председателят на (ДКЕВР) Светла Тодорова. Най вероятно увеличението ще дойде през юли. Но няма да е хубаво предварително да стресираме потребителите. Най добре е да е една приятна изненада. Такива добри потребители има само в тази държава. В останалите държави в региона са много лоши. Колят бесят и набучват на кол.
22
0
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Ако ще има бази - да си плащат, както в Гърция. За всеки обект наем.То да си продаваш *** не е повод за гордост, ама да го даваш без пари си е чисто малоумие!
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сценарият е *** - има ли повод за недоволство или протести срещу ЕС или НАТО изкарват на преден план Сидеров да лае. В същото време орда от медийни агенти нашепва като фон "***, ***". Е и най-заклетия противник на ЕС и НАТО, и най заклетият русофил ще му мине желанието да протестира при тази картина.
20
9
 
5
 
! Отговори
До 21 преди 9 години
Ами като е толкова богата защо само в големите градове на Русия вземат средна заплата от 800 долара а в провинцията вземат по 250 долара,и се чудят как да вържат двата края.Защо не отидеш в някой град ама не големите да питаш какво им е мнението за Путин,ама хората няма да ти кажат защото се страхуват да не би да влязат в затвора.Там сао хубаво може да се говори за Путин,лошо ли е и си в затвора.Богати са хората около Путин,а не целия Руски народ.
19
3
 
5
 
! Отговори
aha преди 9 години
До СТРАНДЖАТА Какви 8 млн. бълнуваш бре ??? Тука сте около 1 милион ,като сложим и *** сред тях ,както и починалите,които сте писали,че са гласували за ББ
18
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидер паша ужас
17
7
 
8
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
Дано всички американо-юдеиски марионетки получат повиквателни и бъдат мобилизирани - тогава ще видят кон боб яде ли.Опомнете се, безумци!
16
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно ми е интересно,Кремъл в каква валута му плаща.Дали в Рубли или пък долари,а може и в Евро че да му е по лесно да ходи в скъпи хотели в Франция.Едно е ясно че на неговите хора им се плаща в пици ама на него с какво му плащат.
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия никога няма да иска бази в България при каквито и да е геополитически условия. Русия е най-богатата страна в света и доктрината и е да си пази богатствата, а не да прави бази в други страни. Плюс това с балистичните си ракети е много по еврктивна на 500 километра от границите си от колкото да се занимава с бази.
14
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този се изчерпа от лъжи
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евроатлантиците да не се притесняват - докато ги има компроментираните Волен и Атака които са единствената анти ЕС и анти НАТО партия могат свободно да си развяват байрака. Страшно става за еврогейците ако се нароят повече анти евроатланитчески партии. Ама няма, единствената е компроментираната Атака.
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти пък кой беше че да казваш какво да се прави в България ве смотан родоостъпник,ама утре ако *** кажат да си направят база у нас първи ще им дадеш да си направят.И въобще защо се изкаваш с тия 4% трябва да си наврян в миша дупка.
11
7
 
4
 
! Отговори
АГА преди 9 години
Какво става с проекторешението за минимални пенсии от 500лв и минимални заплати от 1000лв или пък какво става с проекторешението за ЕРП-тата
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
predate!
9
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗА ТОВАРИЩ СИДЕРОВ Е НАЙ-ВАЖНО КАКВО ПОСТЪПВА В ДЖОБА......ЗАТОВА ЦЕЛУВА ПОДМЕТКИТЕ НА ПУТИН В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ.....ПУТИН ИМА НУЖДА ОТ ТАКИВА *** КАТО НЕГО !