Докладът на ЕК е безинтересен и не показва нищо, рече Сидеров

"Атака" иска забрана за военни обекти на НАТО у нас
Обновена: 28 яну 2015 11:09 | 28 яну 2015 11:08, Камелия Цветанова
98
Докладът на ЕК е безинтересен и не показва нищо, рече Сидеров
Снимка: Архив БТА

„Атака“ внесе проекторешение в парламента, с което иска да се забрани разполагането на военни обекти на НАТО в България.

Още по темата
Причина за това стана заявката на шефа на НАТО Йенс Столтенберг, който по време на посещението си в края на миналата седмица обяви, че Алиансът ще разположи командни центрове и многонационален щаб у нас заради кризата с Украйна.

„Настояваме парламентът бързо да приеме това решение и така правителството ще може да откаже разполагането на бази у нас“, обяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Според него, ако в България има база на НАТО, това ще означава, че ще има и ядрено оръжие, което ще бъде насочено към Крим.

Относно мониторинговия доклад на ЕК Сидеров коментира, че това е обикновен документ, който не казва нищо.

„Докладите на ЕК са безинтересни и не знам защо създават шум тук, те не показват нищо, не казват нищо, а са само документи“, заяви той.

Лидерът на националистите призна, че не възлага големи надежди на управляващите, и ги обвини, че на практика нямат управленска програма, макар че правителството я одобри миналата седмица.

„Това е сбор от пожелания, управляващите нямат визия за развитието на България“, настоя той.

Сидеров смята, че е странно, че в програмата е записан и „Южен поток“, след като проектът е провален по вина на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
14
 
10
 
! Отговори
ОТ ЮАР преди 9 години
АТАКА да вървят на матушката си в оная работа! Бази на НАТО са в националния интерес на България. Колкото повече - толкова по-добре. Русия нанесе най-големите удари по Държавата България - създаде фалшивата Македония и ни натресе гадния болшевишки концлагер. България е част от Европа. Русия е директния наследник на Чингиз Хан и Златната Орда. Русия никога не можа да създаде свястно и проспериращо общество. Да си заврат ракетите отзад! Ние все пак сме на път да станем нормална държава. Без Русия!
7
5
 
9
 
! Отговори
Ага преди 9 години
Какво става с проекторешението за минимални пенсии от 500лв и минимални заплати от 1000лв или пък какво става с проекторешението за ЕРП-тата
6
7
 
11
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Той , демек господин никой настоявал. Безгласна буква. Къш.
5
11
 
13
 
! Отговори
историк-анализатор преди 9 години
Толкова долен и продажен човек като Волен Сидеров не съм виждал . Тоя надмина всички анти българи . За пръв път в цялата история България е в съюз с най богатите и напреднали държави и това не се харесва на предателита от Атака и БСП .
4
13
 
13
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
Единствено Атака защитава на дело българските национални интереси, а всички останали са долнопробни *** на американо-юдеиската олигархична върхушка.
3
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя беловлас чичка дали си е обърнал рублите в долари?
2
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя наконтен с маркови дрехи пуяк е щатен плювач на САЩ назначен от самото американско посолство да иргае тази роля. Прави впечатление, че при огромното недоволство от ЕС и НАТО и при 80% от населението русофили, единствената антинатовска и "русофилска" партия е Атака!
1
13
 
9
 
! Отговори
MAX преди 9 години
IGNORE THIS SHIT:::