АБВ-Добрич номинира Първанов за лидер на партията

Това е първата му номинация в страната
7 мар 2015 15:33,
16
АБВ-Добрич номинира Първанов за лидер на партията
Снимка: БТА

Областната учредителна конференция на партията АБВ в Добрич номинира лидера в оставка Георги Първанов за председателския пост при избора на 25 април. Това е първата номинация за Първанов в страната, съобщи заместник-председателят на партията Румен Петков на пресконференция, цитиран от БТА.

Още по темата
Както Dnes.bg писа,форумът на АБВ реши вчера да насрочи пряк избор за нов лидер сред членовете и симпатизантите на АБВ. Това стана, след като Георги Първанов отново потвърди намерението си да подаде оставка, а Националният съвет я прие.
 

Форумът насрочи пряк избор за нов лидер сред членовете и симпатизантите на АБВ за 25 април.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2015/03/06/pyrvanov-zamrazi-partniorstvoto-s-gerb-abv-izbira-nov-lider.256570
 

Румен Петков обясни още, че в предстоящото пряко гласуване за лидер ще участват целият състав на АБВ и симпатизанти. По думите на Петков това ще консолидира АБВ и ще разшири влиянието на партията.

В Добричка област АБВ ще стане инициатор на местен референдум за добива на шистов газ, като смятаме, че допитването трябва да обхване и близките региони - Шумен и Търговище,  съобщи новоизбраният председател на областния съвет на партията Милко Пенчев.

Той коментира, че референдумът ще бъде предшестван от разяснителна кампания, като в дебата ще се включат и чуждестранни специалисти. Въпросът с добива на шистов газ в региона, в който земеделието е основен поминък, трябва веднъж завинаги да бъде решен, каза Пенчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
8 преди 9 години
ТОЯ ОЩЕ ЛИ СЕ НАПИКАВА? НА МЕН МИ ЗАМИРИСВА НА НЕЩО ПО- СЕРИОЗНО . НЕ СЕ УЧУДВАМ МНОГО --- БАЩА МУ ПРАВЕШЕ СЪЩОТО .
10
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Е, това е нещо нова за ПИКАЯЩИЯТ ВЪВ ГОНТАНА.нИЩО ЧУДНО ПРИСВОИЛИЯТ ЗВАНИЕТО НА Б.БОРИСОВ генерал полковник , при нито едно разкрито убийство , да вземе мястото на Цв.Цветанов.Цецо ,започваме да те ХАРЕСВАМЕ.....
9
1
 
2
 
! Отговори
гарабедчо преди 9 години
лъжльовците номинирали Лъжко -лъжеца.
8
1
 
2
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Ела първанчо в психото да си менкаме гащите твоите са прани=моите ***
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гоце беше достатъчно дълго време най-на високото и вероятно знае много тайни неща, за които ние не подозираме, че ще се случват. Ясно защо беше планът Ран - Ът - вече е изпълнен, направиха ни на пустиня, време е да се раздели пицата , подхвърлена от една далечна държава и недоядена от нато.Не са случайни спорадичните информации за участието на Гоце в бизнеса с утилицзацията на боеприпаси.Много са опасни наядените въшки, дето излизат на челото.
6
1
 
5
 
! Отговори
тъй преди 9 години
Архара се оризили, сега чака да го изтипосат неговите целия в бяло! И тези крепят дясното управление на ББ и реформаторите.РБ (Костов) и АБВ(Първанов) управляват заедно.Да му се доповръща на човек.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦИРК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦИРК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦИРК
4
1
 
5
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Докараите ми първанчо в психото,че ми е скучно,барек да се надлъгваме за гласове
3
1
 
6
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 9 години
АБВето си гласува за финансовите пънкари които си оставят трохите на масата!
2
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Тоя Милко Пенчев е най некадърния адвокат в Добрич, знам от личен опит
1
2
 
13
 
! Отговори
Даскала преди 9 години
А бе , гледам никой не ги коментира тия азбукари и от съжаление рекох , я да им шибна и аз един !Не сте прави бре , щеше да е смешно , ако не е тъжно!И Ваню Костов - дава оставка и след това усул , усул ....пак го избрали ....вервали му!Пфу мекерета на хранилка!Не сте леви , а стари леваци