БСП кове бъдеще с японските комунисти

Миков и Ясуо Огата обсъдиха общи проблеми
10 юни 2015 20:23,
35
БСП кове бъдеще с японските комунисти
Снимка: БСП

БСП погледна и към японската левица и подаде ръка на комунистите в Токио за общи бъдещи действия. Това стана ясно след среща на соцлидера Михаил Миков със зам.-шефа на Изпълнителното бюро и генерален директор на Международното бюро на Японската комунистическа партия Ясуо Огата в София.

Още по темата
"Вашето посещение е повод да възстановим контактите си с японската левица, да обсъдим общи проблеми пред левицата в нашите две страни и да видите България", е казал Миков, цитиран от пресцентъра на БСП. Той обяснили виждането си, че левите партии, независимо от разстоянието, трябва да общуват и комуникират.

Миков разказал и че БСП се опитва да поддържа добри контакти с левите партии на Балканите и в Европа, както и със "Справедлива Русия".

"Ръководството на японската партия отдава огромно значение на това посещение и взаимоотношенията между двете партии. Имаме нужда от вашата помощ, за да се запознаем с вашата партия, както и с другите ви партньори", е казал Ясуо Огата.

Той е обяснил, че се интересува от дейността на БСП в страната и в ЕП, както и от предизвикателствата пред нея.
"Последният път, когато бях във вашата страна, беше преди 33 години, по време на младежки фестивал. Впечатлен съм от отличителните черти на българите - гостоприемство и приветливост. Сега ще ми е интересно да видя какво се е случило след смяната на режима", е казал още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: БСПЯпониямихаил миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като пишете за Япония вижте какво ви казва Сиднито - на 100% е истина.Да поясним за децата, живота в Япония е ужасен, нещо подобно на концлагер,заплатите за високи, но и цената на живота е висока, така че като ви изхвърлятот работа умирате прави (БУКВАЛНО). За да останете на работа трябава да лижетеза**** и да показвате колко обичате фирмата и началниците като изоставяте семействто си.Япония има отрицателен прираст и високо ниво на самоубийства -време е да махнете розовите очила за Япония
18
1
 
3
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 8 години
Убедих се, че Миков не знае къде е. Японецът му говори за Европейски парламент, той разбира леви Балкани и "Справедлива Русия"...!?!... Бог да пази...! :D
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един призрак броди из Евразия.
16
1
 
7
 
! Отговори
Туширо Микуро преди 8 години
Японците пред комунизЪма предпочетоха атомната бомба.А алкохолното петно Мики Маус когато разбере, че сакето е 24 ще има драми...
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не ходиш при Лилов?
14
1
 
3
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Да се обединят всички *** по всички земни кълбета.
13
2
 
7
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
Миков трябва да поиска от японския му колега направление или съвет как да се справи с чашката.Чашката Миков чашката ще те убие!
12
2
 
4
 
! Отговори
Мунчо от село преди 8 години
Миков ще провали кариерата на японеца,който ще си направи харакири,а нашенеца ..... ще го премести от единият крачол в другият.
11
1
 
4
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
Земетресенията,цунамито и радиацията в Япония ще са лебедова песен пред вноса на мафиотски български комунизъм " бацилус булгарикум".....
10
1
 
7
 
! Отговори
Контрол преди 8 години
Комунисти в Япония е като "концерт на Венъм с водещ Кеворкян"
9
1
 
6
 
! Отговори
подмяната преди 8 години
За кой да гласувам драги сънародници при зорноволно гласуване. Нито БКП са социални,нито патриотите финансирани от Русия са патриоти,ДПС са агенти на ДС,ГЕРБ са бивши на партията майка....За кой???????
8
3
 
14
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Японците да ги научат как се прави харакири и да си претнат едно заедно
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
канпай другарю Миков
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миков,БСП-то кво общо има с комунистите ?
5
3
 
11
 
! Отговори
Абсолютно безпартиен преди 8 години
Миков,спри да се излагаш бе! Не че имам нещо против японците,ама ако знаят колко злини сте нослесли на собствената си страна,колко сте продажни и некъдърни,ще си направят харакири и то само от срам,че са се запознали с вас или поне тоя на снимката ще си отреже саморъчно ръката до китката,че се е здрависал с теб!
4
1
 
14
 
! Отговори
подмяната преди 8 години
Какви комунисти са нашите бе? Ами там са най големите богаташи забогатели от кражба на народно имущество създадена със социалистическия труд на нашите родители...
3
3
 
13
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Това вероятно е някаква шега?Япония и комунисти?И какво общо имат милионерите от БСП с комунизма?
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДобре би било японските комунисти да научат нашите *** на харакири!
1
5
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
БСП се самоубива ритуално !След като така и не намира сили в себе си да прогони такива като Кадиев.След като Русия остава на втори план, а на първи продължават да са евроатлантическите ценности.След като олигарсите в ръководството на БСП продължават да стоят начело, а бунтарите като Страхил Ангелов да напускат ...Тази партия ще бъде 100 години в опозиция !