Сидеров със страх: Този човек можеше да ме убие!

Лидерът възмутен от публикациите, че социалните ще отнемат детето му
Обновена: 27 окт 2015 19:45 | 27 окт 2015 19:42,
263
Сидеров със страх: Този човек можеше да ме убие!
Снимка: БТА

"Чувствам се като човек, който искат да убият. Това иска да го направи властта и тя използва полиция и протестъри, които предишната вечер направиха опит за убийство", заяви лидерът на "Атака", след като се появи пред медиите за първи път след екшъна в НАТФИЗ в нощта на изборите.

Още по темата

Сидеров нахлу за пореден в академията в неделя, за да потърси сметка от човек, който го е ударил. След полицейска намеса лидерът на "Атака" беше изведен. Попаднал сред тълпата пред сградата, Сидеров беше ударен от гражданин.

"Четири полицаи ме държат, единият ми извива ръката изключително болезнено назад. В това време оставят възможност на човек, неясно кой - аз не вярвам, че е този, който го разкарват по студията - да ме удари. Този човек можеше да ме удари с нож, с бокс, с желязо – с каквото си иска можеше да ме убие. Полицаите в случая не само не пречеха, а му помагаха", коментира Волен Сидеров пред Нова телевизия.

Сидеров се съмнява, че Камен Петков е човекът, който го е ударил и заяви, че не го познава. Самият Петков обаче не отрече да е участвал в мелето.

"Няма официално съобщение на МВР, че това е извършителят, както и доказателства за това. Не бих казал, че това е той, а човек, свързан с полицията, тъй като той беше зад кордона”, смята той.

По думите му срещу него се играе "мръсна игра" от страна на главния прокурор Сотир Цацаров и той иска депутатът да бъде опозорен.

"Утре той иска да бъда закопчан с белезници в парламента като Никола Петков през 40-те години и да бъда опозорен по този начин публично. Чувствам се репресиран от един полицейски режим и искам да кажа на Цацаров, че колкото и да употребява силата, която има в момента, ще дойде момент, в който тази сила ще се обърне срещу него", коментира лидерът на "Атака".

Волен Сидеров е възмутен и от начинът, по който са се отнесли с майката на сина му Деница Гаджева. Има ли право полицията да блъска и удря жена, която преди месец е родила, запита той.

Той се възмути и от публикации в медиите, че социалните искат да отнемат детето им с Деница.

"Това е вече граница, която престъпихте и връщане назад няма. След като искате война, ще получите война", закани се Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tasi snimka r dokasatelstva 4D mojesche da go udoschi tapia milizioner i siderov da umra milizionerite go uj padat darjat s dr go udra Tova e skandalno darjanie s Deputat
133
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Офф, стига се излагахте с пропагандата, че вече сте смешни.Трябваха ви 300 платени клакьора, 100 платени полицая и един бияч, за да се престрашите да набиете една тупаница на човече под метър и седемдесет.Направило си същото човече митинг в работен ден. Дошли 300тина пенсионери (за Бог да прости), защото работещите привържаници на партията са били на работа.За това пък докарахте 2-3 пъти повече полицаи, да не би някой пенсионер да рипне от количката и да превземе НС или министерския съвет...
132
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Има ли право полицията да блъска и удря жена, която преди месец е родила, запита той."---А що не си седи вкъщи да си гледа детето като е такава голяма "майка", а?Изведнъж утихнаха като им запари под дупенцето...
131
8
 
38
 
! Отговори
до 193 преди 8 години
Да не би волен да спира емигрантите, а? Не е ли Греб тия които строят огради, и бъгарски момчета които обикалят планините? Волен защо не е на границата,ами в НАТФИЗ?
130
9
 
37
 
! Отговори
Волен от затвора: преди 8 години
Можеше да ме убият! Знаете ли колко му беше голям? Доказано е, че да гълташ толкова много протеин е опасно. ББ ме е поръчал. Ето скъсали са ми боксерките. То не се вижда защото ми е бяла косата, ама е пълна с.... кво ли не
129
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
194 - И какво от това?
128
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A kak sa se 4ustvali studentite kogato e nahlul v akademiata tozi ***
127
10
 
46
 
! Отговори
стамат преди 8 години
КВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ ***. ИМА МНОГО ПО-СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ ЗА РЕШАВАНЕ.
126
18
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е като дойде Путин ще го обявят за национален герой че и премиер както Вера Кочовска му е предрекла. Сега като ви напълнят държавата с емигранти няма да ви бъде до магистрали и спортни зали а ще се борите да оцелеете че онези ,,Бежанци" режат глави. Пак ще търсите Русия и това не аз а баба Ванга го е казала.....тогава много гербери Ще сменят резбата а други ще избягат на запад при своите банкови сметки - пари откраднати от българския народ!
125
15
 
39
 
! Отговори
www преди 8 години
ЩЕ ГО ОБЯВИМ ЗА НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ ......
124
12
 
54
 
! Отговори
мастии преди 8 години
воленчо що не идеш да набиеш ахмед доган а търчиш в някви смешни магазинчета с 5000 лева оборот ???? страхлива кyчка !!!
123
12
 
54
 
! Отговори
помияри преди 8 години
болния е едно гнусно *** което нарочно си търси скандали за да не потъне завинаги. да хукнеш да се саморазправяш с млади студенти е такъв позор че нямам думи.
122
9
 
50
 
! Отговори
стягай се Волене преди 8 години
Вазелин,четка за зъби и лъжица
121
32
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров какво се чудиш ? Насреща ти стоят мутри ,като не могат да те елиминират по друг начин единственият изход за тях е да опитат да те убият! Виж само на колко медии са платили ,за да се опитат да те пречупят психически!
120
24
 
38
 
! Отговори
Рени преди 8 години
Сидеров е скала.
119
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров трбва да си припомни,че името му беше споменато сред враговете на слугите на сатаната и той много добре знае кои са те,няма съмнение,че това ,което е станало не е случайно,злото е след него,така се преследва изобличаването на слугите на сатаната и национализма,който е най-големия им враг защото не могат да си скрият пъклените дела.
118
14
 
52
 
! Отговори
Джукър преди 8 години
Щял да го убие с един удар?! Ами момчето което пребихте на магистралата? С него какво можеше да стане, мамк.а ти отвратителна?
117
16
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз обичам Волен, страхотен е! Привлича ме! Обичам миризмата на мухъл!
116
15
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Удара в слепоочието на Сидеров беше послание от работодателя му Путин, че го гони от работа и сваля имунитета му. Това е което най-много тревожи ямболския предател. Това беше и сигнал към цялата пропутинска власт в България, че могат да правят каквото си искат със Сидеров. Ако не беше пропутиска властта в България то имунитета на Сидеров трябваше да бъде отнет много отдавна, но всички се оправдаваха досега с думите на Борисов "Хайде сега да не дразниме Путин"
115
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другари терелиг ли сте тарлъг ли сте не ви знам но явно сте съветски другари . Каква част от тия 16 миларда ще отидат за покриването на ония 14 миларда от живково време дето . Н. Р . Б беше натрупала през ония 45 г съветско робство колко ще имат за белене за вашата банка знаете коя за цанков нямам . Абе другари нали трябва някой да връща и миларда на ореха . Ми паричките дето.спирахте 45г на работещите каде са тогава нямаше . Н . О . Й каде сте ги откара ли . Съветски бандюги