Посрещнаха Доган на крака и с бурни аплодисменти

Идеологът на ДПС се появи публично за първи път от 3 години
24 апр 2016 13:57, Красимир Ангелов
124

Снимка: Булфото

С бурни аплодисменти и ставане на крака, делегати и гости на 9-ата Национална конференция на движението за права и свободи посрещна почетния председател на партията Ахмед Доган, видя Булфото.

Това на практика е първата публична поява на Доган след конференцията през 2013 г., когато срещу идеолога на ДПС бе направен опит за покушение.

Още по темата
"Последните 25 години показаха, че Движението за права и свободи е една стратегическа инвестиция за стабилността и мира в България", се посочва в приветствие на почетния председател на ДПС Ахмед Доган към делегатите на Деветата национална конференция на партията в НДК. То беше прочетено от водещата на форума Филиз Хюсменова, докато Ахмед Доган беше на една от трибуните в залата.

В приветствието си към делегатите почетният председател на ДПС отбелязва, че българският етнически модел е уникален либерален проект, който тепърва ще бъде оценяван от Европа и света.

"Пазете и възпроизвеждайте този политически капитал, бъдете сигурни, че свободата ще ви се отплати", се чете още в думите на Доган.

"Пожелавам ви да овладеете силата на единството и заедността, защото тя ще ви трябва за преодоляване на много сериозните предизвикателства, които се появяват на хоризонта", заявява той.

В своето писмено обръщение Доган пожелава на делегатите на конференцията да бъдат търпеливи, но не дотам че да бъдат принудени да жертват свободата си, попътен вятър и разумна борбеност, защото "нищо в живота и в политиката не се поднася даром". "Бъдете силни и добронамерени, не се поддавайте на езика на омразата, останалото ще ви подскаже логиката на живота", апелира той. "Обичам ви! Винаги ваш, Ахмед Доган", завършва приветствието си почетният председател на ДПС.

В зала 3 на НДК присъстват повече от 900 делегати и гости на конференцията. Сред тях обаче не присъства депутата Делян Пеевски.

Делегатите трябва да изберат председател, Централен съвет и Централна контролна комисия, както и да приемат промени в устава.

Сред гостите на форума са президентът на Алианса на либералите и демократите за Европа Ханс ван Баален, вицепрезидентът на Либералния интернационал Робърт Браун, генералният секретар на Народно-републиканската партия на Турция, представителите на БСП, АБВ, НДСВ и ПГ на БДЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ДПСАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МИМЕТ КАИШ ЖИВЕЕЛ В ИЗМИСЛЕН СВЯТ- ОБАЧЕ ДВОРЦИТЕ МУ И САРАИТЕ СА РЕАЛНИ И СЕ УМНОЖАВАТ, РЕАЛНИ СА И ЖУРНАЛЯТА И ПРОФЕСОРИТЕ КОИТО ОБЯСНЯВАТ КАК Е ВОЖДА , А ОТ ВОЖДА НИТО РЕД, САМО МАХА С РЪЧИЧКИ С КОИТО ТОКУ Е РАЗЦЕПИЛ АТОМА НА КУХНЕНСКАТА МАСА, ПОЛУЧИЛ Е БРАУНОВИЯ ГАЗ ПАК ТАМ И Е ИЗПРОБВАЛ НАНОТЕХНОЛОГИИТЕ В КРАЙМОРСКИЯТ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕНТЪР- ОБИЧА НАУКАТА И ОТКРИВАТЕЛСТВОТО И НИТО ДУМА ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ КОИТО СЕ ПРЕХРАНВАТ ОТ КОШОВЕТЕ ЗА ***- ОТ ЛЮБОВ КЪМ МИМЕТ- ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЕЕЛ........
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледал съм същото по ТВ преди 30 години на 13-тия конгрес на БКП
84
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От българските турци няма и един Студент в Чужбина , предтавете си колко са неграмотни и капсулирани хората
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днеска исках да си дам мнението но това момче пак блокира Кометарите , незнам как да го накажем
82
3
 
2
 
! Отговори
извора преди 8 години
този е Легенда на историята и така ще си остане въпреки разделението на партията
81
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИЖТЕ КОЙ ОТВРАТИ И ПРОГОНИ ДЕЦАТА НИ, СЛЕД ДНЕС НЯМА КАКВО ДА КАЖА.
80
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОТ СНИМКИТЕ МИРИШЕ НА ЛОШО И ОВЧА ЛОЙ!НЕ ЗНАМ ЗАЩО..МОЖЕ БИ Е ОТ ЕЛЕКТОРАТА!?
79
0
 
9
 
! Отговори
КОШМАРЪТ преди 8 години
Октай Енимехмедов заслужава още по- бурни аплодисменти.
78
0
 
7
 
! Отговори
. преди 8 години
ДПС наистина е най-добрата инвестиция. Бивши затворници инвестираха в ДПС и сега са мултимилионери, ако не и милиардери. Може би по-добра инвестиция са само мините в Челопеч.
77
17
 
4
 
! Отговори
Idealist преди 8 години
Доган и Иван Костов са най-умните политици на България!
76
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган се доказа като български патриот антиислямист за разлика от цялата демократична *** в България.
75
1
 
8
 
! Отговори
Истина преди 8 години
До 567-Вие къде сте видяли образован българин с акъл в главата.Понеже историята не помни такъв
74
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОГАН е една икона в БГ политика,ДПС е една от най демократичните партиии в БГ,ДОГАН е истинския Български патриот,знаещ и можещ,умен и интелигентен,Ангел събранието на Българския дух.....националните предатели на дръвника
73
6
 
10
 
! Отговори
567 преди 8 години
25 години... Време в което неграмотните турци си купиха дипломи и влязоха в управлението. Време в което образованите българи мизерстват и едва оцеляват. Време в което десетки български села изчезнаха..
72
2
 
10
 
! Отговори
ROM преди 8 години
Всъщност никой не го уважава. С какво може да е пример пример за младите?
71
2
 
27
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 8 години
Ръкопляскат на С*пола щото и за тях има трохи от "порциите", защото има и страх, страх присъщ на всеки наведен слуга пред господаря си. Кула с глинени основи, накрая идва неизбежно краят ... парите свършват, мишките се разбягват, а Гуруто остава сам и н**ран. Примери : Драгалевския ром, Мадридския крадец и тн.
70
1
 
21
 
! Отговори
ROM преди 8 години
Ахмед живее в измислен, нереален свят. С нормални хора не се е срещал от години.
69
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОСМАНСКИТЕ МАРШОВЕ , КОИТО СЕ ЧУВАТ ОТ БОСВОРА ЗАГЛУШАВАТ ВСИЧКО,ВСИЧКО ОСТАНАЛО ИЗГЛЕЖДА ВЯЛО И ИЗВЕТРЯЛО :)
68
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
другаря Доган със създаде своя партийна олигархия, своя партийна номенклатура и бизнес среда ... Тези които му ръкопляскат до един са зависими от него, едва ли има и един който да го уважава заради самия него, така както е и в Герб и в останалите партии.интересния момент сега е дали, Местан ще успее да им вземе достатъчно от гласовете, въз основа на мнимата или реална подкрепа от Турция
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На колене пред новата светиня, пред новият национален герой- СРАМУВАМ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА, БИХ СИ ТРЪГНАЛА НА МИНУТАТА, АКО НЯМАМ ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ БОЛНИТЕ МИ И ВЪЗРАСТНИ РОДИТЕЛИ- СРАМ И ПОЗОР!