Регионалният министър ще сменя шефовете на АПИ

В пътната агенция има много забавени неща, смята той
4 май 2017 18:35, Анисия Иванова
4
Регионалният министър ще сменя шефовете на АПИ
Снимка: архив, Булфото

Най-вероятно утре ще бъдат известни имената на новото ръководство на Агенция "Пътната инфраструктура", каза Николай Нанков, който пое длъжността министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета "Борисов 3“ от служебния министър Спас Попниколов.

Той потвърди, че смяната на ръководството на АПИ е част от плановете му. По думите му това ще бъде съгласувано с премиера, но вече има имена на членове на управителния съвет, които се обсъждат, съобщава "Фокус".

"Нека да мине днешният ден. В утрешния ден ще говорим конкретно за имена. Факт е, че в пътната агенция има изключително много неща, които трябва да свършим и забавени такива", коментира той и допълни, че утре най-вероятно ще станат ясни и заместник-министрите във ведомството.

"Водим разговори с коалиционните партньори, с ръководството за евентуалните заместници, обсъждат се имена", отбеляза той, като уточни, че те ще бъдат експерти и хора от бранша, доказали се в Европа и национално ниво.

Той обеща, че в министерството ще се създаде отличен екип "с глобалната цел, за да продължим със същите темпове да развиваме инфраструктурата на страната".

По думите му приоритетна остава и програмата за санирането.

"Продължаваме програмата, ще видим какво са направили колегите за тези три месеца. Доста бяхме критикувани по темата, доста предложения имаше. Моето лично мнение е, че програмата би трябвало да бъде оптимизирана", заяви министър Нанков.
 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лазаров открадна 30 млн се оттегли безнаказано. Така става в България.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважеми млади колеги и колежки! Ако някога някой ви предложи да работите за МРРБ и техните структури по места бягайте далече. Освен ако не сте бременна, или само по програма "страт в кариерата". Мизерни заплати, никой не те въвежда в работата, старите си къткат опита случайно да не станат ненужни. Ти се гънеш като куче от работа и си вечно виновен. Ползват те за изтривалка. И си вечно някъде между шамарите. И само гледай как летиш, ако се опънеш на шефа! Избягах! Не на шестия, на втория месец!
2
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде, тъ.пото червено протеже Пиринчо да си заминава. И на бридж е ***.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...Моето лично мнение е, че програмата би трябвало да бъде оптимизирана"

Не оптимизирана, а закрита! Програмата в този си вид е чист подкуп, която не води до блага на всички! Най-лошото е че след 5 години "санираните" сега блокове ще са в стария си вид, както се случва и с оправените пътища.