На 24 април ще стане ясно как се явяват ОП на евроизборите

Оттеглянето на Цветан Цветанов не е проблем за ВМРО
25 мар 2019 15:00, Павел Гълъбов
19

Рокадите във властта оставиха без думи партньорите в управлението. ВМРО и "Атака" обясниха, че ги подкрепят, но не се ангажираха с коментар дали Цветан Цветанов също трябва да освободи поста си. Самите Патриоти плуват в мътни води, защото все още не знаят дали ще се явят обединени на предстоящите европейски избори. Социолозите са категорични, че ако отидат на изборите поотделно, ще бъде много трудно да вкарат дори един техен представител в европарламента.
Още по темата

Как ще работят в парламента Патриотите, ако се наложи председателят на парламентарната група на ГЕРБ да се оттегли?

"Просто ще работим с друг човек. ГЕРБ знаят как бързо да решават проблемите си. ОП сами взимат решенията си. Всяко нещо ще рефлектира върху изборите. Всеки скандал ерозира доверието към политиците. На конгреса на ВМРО Сидеров каза, че ще подкрепи Джамбазки и че единението е пътят. ВМРО върви напред. Ние сме готови. Най-добрият вариант е ОП да се явят заедно на евроизборите. Все по-трудно е тримата лидери да сядат заедно да коментират проблемите. Не знам какво пречи на ОП да се яви заедно на изборите. Ние бяхме коректни към партньорите си", коментира депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сиди.

По негови подозрения скандалите в малката коалиция във властта са с цел "сериозен PR".

"Правим глупости. Срамота е трима зрели мъже да не могат да седнат на една маса и да говорят. Месеците до изборите ще протекат по същия начин. Има вариант да се явим заедно. ВМРО не разсъждава само за един мандат", подчерта гостът в "България сутрин".

"По пътя ни има предизвикателства. Явяването ни отделно на евроизборите не подкопава стабилността на коалицията ни във властта. Трябваше да се организираме много по-рано. На 24 април ще стане ясно как ще се явим на евроизборите и кой ще бъде лидер на листата", обясни Александър Сиди пред Bulgaria ON AIR.
 


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Кой преди 1 година
Какъв е тоя Сиди-миди, той ли ще ни управлява?!
11
0
 
0
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Истината за парите за кампанията на Джамбазки кой ще ни я каже?!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
Съвет преди 1 година
По-добре да не се занимаваме с апартаментите, а да попитаме Джамбазки за парите от КТБ!
9
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Джамбазки е фалшив патриот! Вън от политиката!
8
0
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
С какви пари влезе Джамбазки в Европарламента?!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В добра позиция са добрите хора, а не зависимите от службите политически лидери и доносниците на Герб. Жал ми е Волен Сидеров, че всички други си купили апартаменти, а само той живеел още на квартира. Ами така е, като подкрепя некадърни правителства.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Kaк ще се явяват няма никакво значение - аут са при всички случаи!
5
2
 
0
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Разединението не е добър подход и е лош съветник.Ако искат да обединят патриотите в обществото и да покажат сила,а не просто игри на"аз съм по велик от другият",то тогава биха спечелили повече от един мандат.В добра позиция поотделно са само ВМРО,в съпоставка с другите две политически партии.
4
3
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
ВМРО имат най-силни позиции от "ОП" преди изборите.Най-ясна програма за развитието на нациите в ЕС и ясни политика за България.Имат по сериозен целокупен електорат и дори и без подкрепа от коалицията,биха класирали поне един мандат.Нормално и най-добрият вариант обаче е да се хвърлят заедно,така ще обединят и всички патриотично настроени граждани в една обща кауза.
3
1
 
5
 
! Отговори
ттцтцтц преди 1 година
"Срамота е трима зрели мъже да не могат да седнат на една маса и да говорят."
-------
Ееееееее толкова ли е трудно да се раздели еврозаплатата +всички други облаги на 3 . Или може би на някой не му се дели
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На последната си сбирка Атакистите ясно показаха ,че не искат комбина с ВМРО и камо ли да гласуват за Джамбазки. АТАКА само комбина с хората на Бареков и Сидеров водач на листа . Бареков вече няма амбиции за Брюксел , така ,че това е пътя за Атака. Никакви комбини с ВМРО ками ли с НФСБ. Сидеров знае как да им разкаже играта в Европарламента.
1
0
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
см..аняци
начело с валери