Давид Леви: След бурята Китай ще е с най-силна икономика

Смъртността от вируса е много по-ниска, смята той
25 мар 2020 22:42, Анисия Иванова
94

6392 гледания   |  Още видео
Китайската провинция Хубей, епицентърът на епидемията от коронавируса, започна да се връща към нормален живот. Властите отменят продължилите с месеци противоепидемични ограничения, поставили под карантина провинцията и столицата Ухан. От полунощ беше облекчен контролът върху автомобилния трафик в Хубей.

Със сигурност пандемия е в глобални мащаби, но това според мен е перфектна буря, след като бяха назрели условията. Логиката започва от това, че трябва да махнем короната от главата на този вирус, има един важен момент - процентът на смъртност, който се афишира и се изчислява непрестанно. След като мине вълната, ще се окаже, че смъртността е много по-ниска, колкото е и щам Б при грипа. Това посочи за "Денят ON AIR" международният анализатор Давид Леви.

Стресът - по думите му - е именно целта на играта, той намалявал имунната защита на организма.

"Страхът е най-лошият съветник. Когато изследваме дадено събитие или процес, трябва да гледаме кой има интерес. Световните борси се провалиха, а Китай е тоталитарна система, разполага с огромни резерви от живи пари, наливат се в изкупуване на акции и след бурята ще се окаже, че Китай е най-голямата икономика в света", посочи той за Bulgaria ON AIR. 

Хората сега си стоят вкъщи, гледали телевизия, което се отразявало на рейтингите на медиите в положителен план.


94
Още от Общество
Даренията за COVID-19 - само за борба с вируса и по волята на дарителя
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това е истината, Тръмп направи Америка толкова велика, че това което ги чака, може да се окаже по-лошо от 2008-ма, а долара за последно ще властва, колкото да ги измъкне за последно.
86
1
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 седмица
До Конфу Ций: Не си съвсем прав. Според комедията Гардероб на Станислав Стратиев в началото е имало хаос. А след това Бог е създал гардеробите и всичко се е подредило в тях.
А за Китай: Светът вече не може без китайската икономика, така че те ще се оправят. Но на нас поредната икономическа криза сигурно няма да ни се размине.
85
4
 
5
 
! Отговори
Краси преди 1 седмица
Поредните фантасмагории и предположения на някой си !
84
4
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
ами защото китаи е номер 1 затова сащ му пуснаха вируса но не съобразиха китаиската
дисциплина и наука така стана със спина преди 50 години
83
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За бая неща е прав човека
82
2
 
0
 
! Отговори
Конфу Ций преди 1 седмица
Ин и Ян са също в Китай, така че, в началото Бог е създал Китай, а след това Китай създава всичко останало. Големият въпрос е дали, и по-точно, кога ще тръгне да остъргва всичко излишно от кората на земята.
81
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
До Спомни си кой си:

Напълно сте прав! Но колко от пишещтите тук знаят за написаното от Вас? Ще се съгласите, сигурен съм, че не случайно се показва "богоизбран" да обяснява и поучава. Срам за български (?) сайт!
80
4
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 седмица
Бог е създал небето и Земята! Всичко друго е произведено в Китай! Само джендърите от ЕС не го проумяха!
79
3
 
3
 
! Отговори
зрител преди 1 седмица
Вчера го гледах и слушах този. Според него трябва да се изолират "рисковите" групи от обществото, т,е, всички над определена възраст, както и хронично болните, за определено време , а на част от "младите" и "здравите" да се възложи от властите да ги охраняват и снабдяват с провизии и лекарства?
И горните мерки решават кризата, защото няма да има тежко заболели за лечение в болниците. Само хора , които са хремави, кашлят, имат температура, но след 2-3 седмици ще са наред и с вече с имунитет.
78
5
 
2
 
! Отговори
До 75 преди 1 седмица
Ти имаш Годжи в дизайнерска униформа с голям рейтинг. Тиква имаш. Не ти ли харесва?
Сега евреите са ти виновни. Ами външния министър какъв е?
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 72 А сега сериозно
Мечти, мечти, мечти !
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ***

относително добре си се справил с правописа.. почти нямаш грешки, но обърни внимание все пак на някои пропуски :)
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До А сега сериозно

ти ще да си някакъв икономически корифей! ..неизвестен до сега...
74
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Спомни си кой си

Това, че е евреин не пречи да казва истината все пак! А българи.. може би има, ама няма как да ги видите по телевизиите, защото там се поставят други сцени! :) И най-забавното е, че самите българи поставят на сцената слабо или никак-мислещи! :) И после се оплакват! хахахах поздрави от чужбина хора! :) със здраве! и помнете - виновни сте си вие! не са евреите, руснаците и турското робство! :)
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Спомни си кой си. Има един руски виц! Да,да руски!..."Ако има някаква нерешима ситуация трябва само да се намери някой умен евреин,който веднага и бързо ще я разреши! Та и тоя Давид Леви го кара направо по ...вица!
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
БОГ да пази БЪЛГАРИЯ
71
3
 
23
 
! Отговори
Спомни си кой си преди 1 седмица
Добре де, мамицaта му, няма ли един Българин да дава акъл, та сте ни дали ЕВРЕИН да ни казва какво, как и къде да правим? Не знаете ли каква долна, сатанинска семка са евреите - и винаги са били - от отричането на Спасителя, разпъването му на кръст, терора над мюсюлмани и християни, подмолни, антихристиянски демагогии, като сексуално образование за 5 годишни, джендър образование, аборти, разпространение на безплатно порно, феминизъм, отворени граници, и т.н.! Времето им свършва! Осъзнайте се!
70
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От кризата се разбра че всичко се прави в Китай. Дори и заготовки за лекарства.
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До ***

Да не би само Китай да имат евтина работна ръка бе Тъпо?
68
12
 
8
 
! Отговори
А сега сериозно преди 1 седмица
На тоя Давид Леви-чар не му е у ред куфалниницата.

Кокато свърши всичко това, Китай ще изяде дебелия много яко. По най-бързия начин САЩ и Европа ще изтеглят всичките си компании които до сега бяха пренесли стратегически производства в Китай. И не само САЩ и Европа. А Китай ще прави вече само пластмасови играчки и чехли.