Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазната

Ще ги настаняват в държавните почивни станции
225
Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазната
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тези, които са на първа линия в битката с коронавируса, ще получат ваучери за почивка на родното Черноморие. Става въпрос за полицаи, медицински персонал,фармацевти. Новината съобщиха премиерът Бойко Борисов и лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Още по темата

Първоначалната идея на патриотите беше всички да получат ваучери, но тя не беше одобрена от коалиционния им партньор.

„Обединихме около предоставянето на тази възможност за летуване само във вътрешен туризъм и само за хората, които са на първа линия със заболяването, което стана причина за всички тези резки промени“, каза Симеонов.

Ваучерите ще бъдат използвани за запълване на държавните бази, а едва след като в тях вече няма свободни меса, ще бъдат използвани и частни хотели.

Според него от кризата най-силно е бил засегнат именно туристическия и рестораньорския бранш заради забраната на здравния министър да работят.

Симеонов подкрепи намаляването на ДДС за туризма на 9%.

"И към настоящия момент във всички туристически обекти цари едно двуличие, една неравнопоставеност между хотелските стаи, хотелите като места за настаняване и заведенията за хранене към същия хотел", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
28
 
! Отговори
Ветродух Храбрий преди 4 години
А вие какво очаквахте? 1.Обещаха по 1000 лева на всички медици и полицаи,които са на първа линия.2.Оказа се, че няма да са по 1000, а по 650;3.Малко се оказаха тези, които са на 'първа линия". А сега ще е същото и с ваучерите. След като народът е пре.е.бан яко, сега ще ***.бат и полицаите и докторите: Ще оставят "заслужилите" да се "уредят" с ваучери за държавните бази, а после на шефовете и тарикатите ще дадат хубави хотели в хубави курорти. А пък аптекарките хич не ги и броят...
73
0
 
34
 
! Отговори
уууу преди 4 години
Ква е таа простащина бе? От къде на къде ще им плащаме почивките ? Мръсни гадове! Скоро ще ви изринеме.
72
4
 
25
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Ей *** народ ама най простите в парламента .Полицай ,лекари фармацевти са хора който бачкаха по време на ковида даже и бонуси извънредни и тем подобни получаваха, за ченгетата да не говорил че си имат бази и си ходят на почивка за смешни пари. Ми другите който не са на работа или тези който си гледат децата и не могат да работят тези трябва безплатно къде къде по бедни от ченгета и лекари има ама няма. Държавни пари се крадът с държавни служители живи и здрави.
71
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
babkite i diadkite ex ju-urn-a-ali-sti i ex pevici na detelini, hrizantemi, panairi s po 185 leva pensii ima da plastaaaaat 20 procenta dds...ama za tolkoz rabota, tolkoz pensii....vetroveeeee....ne vsichko e pari, priateliu...:-))
70
1
 
10
 
! Отговори
фокусник преди 4 години
погледни наляво,виждаш ли ръката ми?така,погледни надясно,виждаш ли дясната ми ръка?а сега ми кажи с какво те масажирам :)
69
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди ден обяснявахте как няма да ходите на Българското черноморие, защото е отвратително. Сега обаче виете, че еди си кой ще ходи, а вие не?!Мислите ли, че на тях им се ходи баш тук? Мислите ли, че въобще след толкова драми им се ходи някъде, освен да се приберат и да си видят семействата?Вие луди ли сте или сте толкова лесно водени в посоката, която те искат?!
68
1
 
21
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 4 години
Вижте какво, гаспада дупетати, данъкоплатецът само трябва да бъде изстискван ли? Данъкоплатецът кога ще види бял ден? Вървете по дяволите.
67
1
 
7
 
! Отговори
EMIGRANT преди 4 години
Za seten pyt razbrax che taq dyrjavica nqma da q byde i daje i da umra ne iskam da me rovqt v BG nee
66
2
 
14
 
! Отговори
Ммм преди 4 години
Супер, ходете и яжте *** дето са залежали 3 месеца.Може и хубаво в моренцето с л****** да се накиснете ,да си направите калните бани.
65
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички на протест на 14ти!
64
0
 
21
 
! Отговори
див селянин преди 4 години
ТАЗ ГОДИНА СЪМ НА РЯКАТА!!!НИКАКВО МОРЕ!!
63
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Куката седяла един месец на КПП и то на дневна нощна два почива, взеха по 650 лв отгоре пари и сега безплатна почивка на море!Е няма такава държава!
62
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе, не усещате ли как ви насъскват срещу тях?!На никой не му се ходи на нашето море! Използват ги за жертва, за да ритате срещу доктори, полицаи и сие, а не срещу политиците, коитл ги задължават....Толкова ли лесно ви манипулират?!
61
1
 
34
 
! Отговори
До 66 преди 4 години
В Испания са давали по половин бус храна на семейство и то за един месец а тук нищо или кредит!Къде са милионите от ЕС????
60
2
 
20
 
! Отговори
АНТИ до неразбралите преди 4 години
Защо да ви управляват добре политиците, като могат безнаказано да крадат ?!Сега ли се усетихте ... след30 години ?Това ще е така, докато някой ги спре.
59
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте тези пари на хората, останали без работа, за да си нахранят децата... Алчната глупост унищожава... Пред очите ни унищожават хилядолетен народ.
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! За едни може за други не!
57
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айдеееее сега напълниха къщите за гости и полисмените и белите крадци ще попръдват изтегнати по диваните под изградените от народна пот къщи!
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
hahaha...shum sled 22 chasa do 6 chasa li?! :-))))neplastast zaplati rabotodatel li?:-))))niama pochivni dni za personala li? :-))))niama dushove sladka voda na plaja li?:-))))togava virusi do dupkaaaa! :-))))
55
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички полицаи да бъдат уволнени!