Светлан Стоев: Външнополитическите ни приоритети остават непроменени

Външният министър се срещна с Дипломатическия корпус у нас
10 юни 2021 12:53, Красимир Ангелов
21

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
 

Приоритетите на България във външната политика остават непроменени, заяви министърът на външните работи Светлан Стоев на среща с Дипломатическия корпус у нас.

Организация на вота в чужбина, където се очаква да има рекордните 800 секции и продължение на досегашната ни евроатлантическа политика са двата основни приоритета на служебният външен министър.

85 посланици и представители на държави, на международни организации и почетни консули участваха в срещата в резиденция Бояна.

Пред чуждестранните дипломати служебният министър на външните работи Светлан Стоев заяви, че мандатът на служебното правителство е ограничен и изрази надежда, че след изборите в края на август ще има нов кабинет.

"Ще имате възможност да се срещнете с новия министър на външните работи. Но мога да ви уверя, че приоритетите във външната ни политика ще останат същите", подчерта Стоев.


21
Още от Избори 2021
Филип Станев: Категорично няма да работим с ГЕРБ, БСП и ДПС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
12
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 1 седмица
Кака Херо Мустафа получи указания да води фигуранта на къс повод и да го учи на нови навици! Колкото и да русофилства ще бъде в определени граници!
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А кога ще спрете да слугувате на запада и ще защитавате интересите на българите? Мълчахте като риби след случката с американските войници.