Борисов: Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос

Лидерът на ГЕРБ поздрави българите за Съединението
Обновена: 6 сеп 2021 09:33 | 6 сеп 2021 09:25, Камелия Цветанова
638
Борисов: Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ поздрави българите за празника в социалната мрежа Facebook и разкритикува президента Румен Радев.

Още по темата


„Съединението прави силата! Преди 136 години едни велики българи разбираха това и се превърнаха в държавници. Днес държавата ни е разделена от този, който е призван да пази нейното единство. Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос“, написа той.

„Затова сега се нуждаем от обединение. За да преодолеем политическата криза и да започнем да се борим с реалните предизвикателства на нашето време. Вярвам, че заедно ще успеем! България ще се върне сред отличниците в Европа и ще го постигнем заедно. Защото заедно сме по-силни от хаоса!“, допълва Борисов.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
470
11
 
16
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Другаря Тиквичков чел недочел с елементарна обща култура, даже не си довършил Трилогията Винету, стигнал милия едва до 2 ри том и се мисли за най най. Нищо изненадващо за Елементарния Милиционер, стигнал до големи постове с Чичова благословия. Нищо изненадващо за Най Простия министър председател на РъБъ, решил че всички останали са още по-прости от него (най вече ***-ите от герб с наведени сервилно гръбнаци и свалени *** чакащи вожда да ги ощастливи когато е на кеф).
469
11
 
32
 
! Отговори
Павел преди 2 години
И защо точно в деня на Съединението, телевизиите трябваше да ни облъчват с този озлобял, лабилен човек... В ненормалното му агресивно поведение отдавна се вижда, че е тотално оглупял и изгубил почва под краката си.
468
14
 
28
 
! Отговори
ДА ВЕ ! преди 2 години
Тоя още ли не еразбрал че е г-н НИКОЙ ?
467
9
 
25
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 2 години
Баце забрави да каже че е ''победител'' , иначе е най-добрият , сред ''добрите'' , главатаря на ШАЙКАТА за грабежи на държавата и ЕС .
466
10
 
23
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
Борисов си знае само едно :''АЗ СЪМ НАЙ-ДОБРИЯ'' !Да , ама само за себе си , а другото : България , на всички последни места в ЕС , по всички показатели ????Явно има диагноза !
465
16
 
19
 
! Отговори
Да , ама не ! преди 2 години
До Анонимен..Радев е най-чистият политик , не го бъркайте с ШАЙКАТА на герб / с малки букви/ !
464
12
 
20
 
! Отговори
пурко преди 2 години
От сърце Ви моля,не го показвайте тоя,децата се плашат и кокошките не снасят.
463
1
 
10
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
На времетоимаше хайдуци , а сега са аЙДУЦИ -30г.!
462
7
 
19
 
! Отговори
*/* преди 2 години
Генерал без да е бил подполковник,мутра и лъжец,предател български( на 09.08- битката за Шипка) отиде на турска сватба в Медовец.Преди това отиде да се моли на падишаха.Е вие за този ли гласувате бе?
461
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е морално нечистоплътен! Никому неизвестният Радев беше въведен на бял кон с помощта на Първанов и Нинова и тихомълком подкрепен от Борисов. Сега същият този нагъл злобар Радев иска от Нинова да задържа мандата и БСП да продължи да защитава неговите интереси, а не партийните!
460
13
 
12
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
радев,както и всички комунисти,са доказали във времето,че могат само едно-да разделят хората,които после да се мразят помежду си."Разделяй и владей!"-това е тяхното правило номер 1. И президент(чето ни) не прави изключение."Съединението прави силата." не е в духа на комунистическата идеология.Тази фраза,както и портретите на Левски,Ботев и други доказали се личности в нашата история са само нещата зад които се крият и правят това което си искат без никакво угризение на съвестта.Власт и пари.....
459
1
 
7
 
! Отговори
Huli-gan преди 2 години
Без културно-изработен, благоразумен национален характер, само 'подкиснали' (тоест фалшиви) политици се наемат за Управление. Отличителният им белег още е че 'безгръбначнo' се захващат за "Проекти"... , тоест основната им цел е да сграбчат възможно най-големи доходи, за най-кратко време, със най-малки СОБСТВЕНИ усилия.В Действителност не "им пука" ако в резултат тези "Комбинати" - подобно както и в бай-Тошево време, повредят неизбежно-дългосрочно (ментално !) леталнo на Околната ни Среда
458
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долна и противна ционистка мутра-Боко Бехар-тиквата.
457
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тикво теб те мразят всички българи, скрий се та не мога да гледам лъжливата ти охранена мутра-сорат
456
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пазача на баш комуниста потопи нацията в тотална бедност, корупция и издигна простотията на пиедестал!
455
24
 
10
 
! Отговори
мдаа преди 2 години
Радев прави всичко възможно с поведението си да отврати хората от себе си и и да върне Герб на власт и Борисов на бял кон като премиер.
454
8
 
7
 
! Отговори
бг преди 2 години
кирлива миризлива руска партенка
453
6
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
До АнонименКРАДЪТ ГЕРБ
452
5
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
110 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ
451
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Г-н Борисов казвате, че другите Държави вече харчат парите от плана за възстановяване, къде бяхте Вие когато те по даваха документите и бяха одобрени. Защо Вие не направихте а сега сте толкова загрижен занарода.