Борисов: Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос

Лидерът на ГЕРБ поздрави българите за Съединението
Обновена: 6 сеп 2021 09:33 | 6 сеп 2021 09:25, Камелия Цветанова
638
Борисов: Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ поздрави българите за празника в социалната мрежа Facebook и разкритикува президента Румен Радев.

Още по темата


„Съединението прави силата! Преди 136 години едни велики българи разбираха това и се превърнаха в държавници. Днес държавата ни е разделена от този, който е призван да пази нейното единство. Обединителят на нацията я потопи в омраза, несигурност и хаос“, написа той.

„Затова сега се нуждаем от обединение. За да преодолеем политическата криза и да започнем да се борим с реалните предизвикателства на нашето време. Вярвам, че заедно ще успеем! България ще се върне сред отличниците в Европа и ще го постигнем заедно. Защото заедно сме по-силни от хаоса!“, допълва Борисов.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
430
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До от село ...ако НАИСТИНА си мислиш,че глупотевината,която си блъснал/а може да предизвика некакви "мисли и съмнения" у можещите да мислят,то..много се лъжеш!..Ти наистина си от село,но за да не обидиш родното си село,си налазил/а в града,та съселяните ти да та не мразат толкова..
429
4
 
2
 
! Отговори
Тъп Галфон преди 2 години
Добре де, на кого да вярвам сега, един вика Бойко е прав, друг вика Радев, а сега де, за кого да си пусна картончето на изборите, кажете моля ви?
428
30
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Аз съжалявам само,че няма статия по която да съдят Радев за всичко предизвикано от него след вдигнатия му юмрук.Живяхме си относително спокойно,нещата може и да не са били блестящи,но си вървяха добре.А сега какво-абсолютна неразбория,омраза и невъзможност за разбирателство между хората и партиите.Колко пъти ще ходим да гласуваме за да стане най-накрая правителство?!
427
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Долните троляци на рояци. Как ви се иска, нали. Маскарите Борисов, но вентилатора ви духа на обратно и се .нихте безкрайно сами. Използвахте президента за тази цел, мо омаскарихте институцията. Задкулисието е аут от играта и дори в опита си да курдиса нов месия за да продължи да залъгва мющериите пропада. Месии много, мо вярващи няма. Има, но вярват на двете си ръце.
426
18
 
9
 
! Отговори
от село преди 2 години
До ПроСоТо - Просо ли си ,ечемик ли си или празна кратуна ,как не разбра ,че имаме президент разединител на народа ни ...... Бойко е прав и не лъже като него .
425
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нагъл Крадецо,ти най малко имаш право да се обаждаш!
424
7
 
14
 
! Отговори
със тебе няма преди 2 години
Обединение ,а и не е имало , държеше властта със милиционерите си и разни други ,,,подхвърляше и по някой хубав кокал на обслужващия персонал и на онези които служеха за параван , те пък си бяха привикали родата и приятелите и най-нагло във името на народа всеки ден ставахте все по-добре ама вие -- вие строяхте спестявахте правехте опашките за Гърция и трупахте ,купувахте и инвестирахте ,а другите яко ,ама много яко супата ! Не е отговорено за шкафа и много други записи-- които не са занравени .
423
28
 
21
 
! Отговори
безпартиен преди 2 години
Партийният президент,разочарова всички.Че и аз глупакът навремето гласувах за него.
422
7
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До бай Пешо... Събираш му акитата в кофа?..И това е работа,нема две мнения!..Защото както некои "по-невъздържани" биха те попитали:-"С натопоченли го следваш?"..
421
32
 
16
 
! Отговори
бай Пешо преди 2 години
Г-н Борисов,не се притеснявай,че кученцата президентски лаят - това им е работата,да лаят...А ние си знаем кой какво е направил за страната и народа... Колкото и да ни оплю-ват ние,без да сме членове на герб, сме зад вас ...
420
16
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
защото : ТОЯ продължава да ни тормози,защото ОНЯ е разперил "бащинските си крила" над него..
419
16
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
и като стана въпрос за Тиквата и неговия "Ангел-Пазител" Каскетя,се сетих:..-Защо Каскетя "трябва" да бъде охраняван?..Нали СПОРЕД НЕГОВИТЕ ДУМИ .."От него не зависи нищо"?!..Той бил САМО некакъв СИНЕКУР,на който плащаме тлъста заплата и се ползва с облагите на властта?..Ами ПО ТАЯ "логика" И АЗ ИСКАМ ОХРАНА!!..Защото и от мен нищо не зависи!..Как стои с вас,хора?..Вие не щете ли също така охрана?...Некои ше рекат:..-"Тва нема връзка със статията"..Оооо!..Има,уважаеми,и то жестока връзка!
418
9
 
25
 
! Отговори
Сержант от запаса преди 2 години
Какъв страх, какво възмездие, какъв електорат. Страх от Рашко и сие, възмездие въз основа на клюки, хоремагски изхвърляния и чатарски изблици, електорат (?!) шепа площадни гамени - виж гласувалите за ГЕРБ и ще прозреш, още от СЕГА, резултатите след изборите, които наближават.
417
13
 
7
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
От статията не разбрах дали Борисов е поздравил Радев или го е критикувал. Ако за него тези неща са еднакви, според мен не са. Доскоро наричаше Радев разеденител на нацията, а сега пък критикувал обединителя. Така са си нещата с българските политически лидери. Имената си не могат да кажат, а тръгнали да управляват страната.
416
18
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Този наистина съвсем е изперкал от страх от възмездието, което го очаква. Плещи простотии наляво и надясно , вместо да си посипе главата с пепел и да се покрие в миша дупка , че както му е насъбрал "електората" нищо добро не го чака.
415
11
 
29
 
! Отговори
123 преди 2 години
Бибитко, хвърляш редки срещу вентилатора - схващаш ли???
414
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този няма спирка!
413
11
 
25
 
! Отговори
Сержант от запаса преди 2 години
До СССР --- Може и да са окрадени, може и заповеди за изяждане на хора да е имало, но за задържане и изправяне пред официален съд, ТРЯБВАТ неоспорими доказателства, защото ако са като ония обвинения на изкрейзилата пенсия Бай Рашко, подведеният под отговорност може да ужили България с милиони в ... да речем ... Европейския съд в Люксембург, който за разлика от оня в Страсбург, плаща много яки обезщетения. Виждам Бацко още по-богат след евентуално съдебно производство.
412
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Л.Иванов Явно на теб и малко мозък ти липсва, щом не можеш да разбереш, че Борисов е абсолютно прав за действията на Радев!
411
14
 
16
 
! Отговори
Сержант от запаса преди 2 години
До Илиев ---- То пък един президент. Поне да беше пианист в ЮЕс бар, че да прочетем: "Don't shoot the piano player."