Ще забие ли Радев "нож в гърба" на БСП?

Крум Дончев: Хипотезите с нов проект на Василев и Петков са две
14 сеп 2021 22:02, Александър Попов
41

Ще подкрепи ли президентът Румен Радев проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев и ще бъде ли предателство към БСП това?

"БСП не се притеснява от този проект. Ние говорим за идеология, ценности и идеали, и днес чухме от президента Радев, че подкрепя ценности, равенство, солидарност, насочени именно към социалистите. Тук хипотезите са само две, няма повече. Едната е, ако той не е уведомен от неговите министри -  това е нож в гърба му. Ако подкрепи този проект, е нож в гърба на социалистите, но да не забравяме, че социалистите го направиха президент", заяви пред Bulgaria ON AIR" депутатът от БСП Крум Дончев.

Дончев отрече да готвят друг вариант за кандидат-президент.

"Нашите хора вярват, че той ще остане лоялен към нас. Няма вариант БСП да не подкрепи Радев", категоричен е червеният депутат.

"В последните два парламента ситуацията е "ние много искахме да го направим, но те не ни дадоха". Ние трябва да разберем, че дневният ред на обществото и нуждите на хората са различни от това да гледаме театър всеки ден", допълни още Крум Дончев.

"Минахме през две кампании, показаха се платформи, но не видяхме реализация. Трябва да се приключи с участието на политици в телевизионни предавания и създаването на PR комисии. Това, към което трябва да пристъпим, е към реализацията на политики и идеи. Гражданите са свидетели какво се случва. Инфлационните процеси, които минаха и ще продължат, са много големи", допълни още социалистът.

Гледайте целия разговор във видеото.


41
Още по темата: Румен РадевКрум Дончев
Още от Политика
ИТН: Има символика, че краят на НС съвпада с първия учебен ден
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 6 дни
До Анонимен 9 ИТН след голямата излагация дори няма да влязат в НС.Не си давай гласа напразно.
36
1
 
3
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 6 дни
Охоо, и още как! Йотова изпусна контрола над президента.*** така е. Няма ненаказано добро. За това социалистите да не го подкрепят на изборите.
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Круме, дотам ли падна, лекенце противно. Дупетат от БСП. Идеален край за несполучливата ти кариера на шофьорче.
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Гарван... гарвану око не вади... Комунистите са твърдо зад Чорапа.
33
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 6 дни
презряни...политици...строите к.ч.на...децата ви ще се върнат...винаги се връщат...не им го причинявайте...болни его...а България ще я има...ще просперира,въпреки вас,парите ви и господарите ви опитващихда ни погубят...просто прочетете Историята на Народа ни...империи...вие с офшорните си ли ще ни погубвате и убивате...г-жо кунева...закрила ми блок в АЕЦ...или бойко...раздал договори за милиарди...с бюджет от милиони...царо...800 дни...и ни съди...отнема Историята ни...алчен...доган..време е САЩ
32
9
 
5
 
! Отговори
ББ преди 6 дни
елементарен сценарии...проработи при Виденов...и го смазаха човека...сега опитват и с Радев...мафията е безпощадна...България е справедлива и...убиваща...безпощадните...справка История на Народа ни!!!
31
6
 
2
 
! Отговори
ББ преди 6 дни
До Идеалистмали севдо,дияна,анонимна...и идеалистка си станала...да работиш за престъпници...които скоро САЩ ще добавят в списъка Магнитски...си е...самоубийство...по-добре иди свидетелствай......прочети Историята...и си извади изводите...доган и...борисов...и Х.тлер...срещу Бог не се върви!!!
30
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 6 дни
предварително благодаря на дианчетата...за минусите...нямате повече от гьобелс...и загина трагично...путин има армия от тролове манипулиращи и разделящи хората...сеещи омраза...Българите не мразим никого...с аргументи...и с животите си отстояваме ценностите си!!!Бог да пази България...от ен.ча.Е-политици!!!
29
6
 
13
 
! Отговори
Идеалист преди 6 дни
Петков и Василев обмислят името на партията. Най им подхожда ПОБ ( Партия Остап Бендер ) Нека попитаме какво означава на езика на тялото, постоянното блуждаене на очите на Василев, когато говори? Аз го възприемам като шикалкавене т.е. лъжене на дребно.
28
14
 
5
 
! Отговори
ББ преди 6 дни
хаха конспирации,манипулации,кгб-дс лъжи...опорката е вбиване клин,разделение Радев-БСП,проект Петков ще вземе най-малко от БСП...ще вземе от дпс-гроб и Да...избора на Радев е гарантиран от гласовете на Народа ни...не ни предаде нито веднъж...не от служещите на чужди интереси...партии...България идва за вас...чуждопоклонници...Радев е моят на Българите Президент!!!...осмелил се да изкачи Шипка...да назове мафията...мафия!!!...новият Левски!...Апостол е на Свободата ни Радев!!!жертвал живота си
27
5
 
14
 
! Отговори
Чикирики преди 6 дни
ЩЕ ВЛАДЕЕ ТОЗИ, КОЙТО ДЪРПА КОНЦИТЕ НА КИРИЛ И АСЕН! РАДЕВ Е ПЪТНИК!!!!!! САМО ТОЙ НЕ ЗНАЕ!!!
26
3
 
13
 
! Отговори
Че преди 6 дни
Радев е готов да дръпне спусъка, който друг му е заложил. А локаторът му сочи " България"! ИмаШЕ такава държава. Дотук! Връщаме се в руския ОБОР!
25
4
 
14
 
! Отговори
Ми преди 6 дни
То е ясно, че радню е кукла на конци, цял институт работи от мнооого години да НИ провали Европейското развитие чрез такива невнятни кукли, въоръжени с малко ум и много послушание гундяеву. Позор!!! Позор за 1300 годишната ни държава! Малка, но сладка хапка за Вечно Алчните Източни Империи!
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
В предизборната си кампания преди 5г. Г-н Радев каза: "ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНЪТ НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН". Явно е готов да дръпне спусъка. Въпросът е, че Радев е подготвен да води война. В главата му е войната във всичките и форми. Но това което прави срещу БСП и респективно срещу България, би следвало да му се върне като бумеранг. Предстои много скоро да разберем защо се купиха машините. Доказателството ще е като се докажат изборните измами. Няма как да спечели като цепи БСП.
23
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Радев е като пирон в кисело мляко или още по - образно Радев е като слон в стъкларски магазин в политиката.Още през 2008 мисля беше на гости в Шоуто на Слави когато каза, че за политик не става понеже трябват качества, които той нямал.Слави му каза /перефразирам/: "Никакви качества не трябват. Ти ще станеш политик".Така явно още тогава се разбра, че го готвят за политик. В политиката нещата се готвят на бавен огън десетилетия.Нищо не е случайно.Машината на службите на чужди държави дърпат конци
22
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Радев ще забие последният пирон в ковчега на политическите трупове БСП. БСП три пъти фалираха България за първите 15г. след 1989г. Схемите им бяха:Приватизация, банкови пирамиди, банкови фалити, хиперинфлация. В момента хиперинфлацията се покачва като вълна в океана преди торнадо.Радев ще носи вината за хиперинфлацията, високите цени на тока и храната, както и за всички политически чистки на медици, и не само.Служебното забива ножа в гърба на Радев, а той потъвайки ще повлече и кръстника си БСП
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
На кой му пука, бе ?
20
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Хората са казали: "Храни куче да те лае!" и "Няма ненаказано добро", също и "Направи добро и изяж л...но". Малко им е на БСП. Нека им. Като изпълниха проекта на Решетников не са мислили за България. Сега ще плащат с цената на погрома. Сгромолясаха се. На следващите избори ще паднат под 300 000 избиратели. Това е края им.Радев ще забие последния пирон в ковчега на БСП.
19
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Радев заби нож единствено на мутрите от ГЕРБ.
18
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Какъв Радев, бе! Тоя предател изчезва на 14ти ноември.