46-ото НС: Страсти, освободени от разум и недобър тон

Пари от избори 2 в 1 нямало да се спестят
19
46-ото НС: Страсти, освободени от разум и недобър тон
Снимка: БГНЕС, архив

В последното НС наблюдавахме страсти, освободени от разум. То тръгна с процедурни хватки и недобър тон - това е институция, която трябва да се занимава с държавно управление, трябва хората да си говорят.

Количествените натрупвания невинаги водят до качество, коментира пред БНТ бившият конституционен съдия проф. Пламен Киров.

Още по темата

Според него в предстоящите избори 2 в 1 може да настъпи объркване сред избирателите или т.нар. казус 15/15 и заради това незабавно трябва да започне разяснителна кампания как се извършва гласуването. „Конституцията е мъдър акт. Политиците трябва да си трябва да си извлекат поука. Не може да правиш едно и също и да очакваш различен резултат“, коментира проф. Киров.

„Можеше да не се стигне до избори 2 в 1. Сега с една карта ще се появят бюлетина за президент и за парламент - това би могло да доведе до объркване“, смята той.

Според него няма да се спестят пари с избори 2 в 1.

„Добре е, че депутатите актуализираха бюджета, нищо друго не направиха. Законът за това прословуто бюро - това ли е най-важното в държавата. Това можеше да се реши и от КС“, посочи още професорът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: изборипарламент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Marin J. Ruseborn преди 2 години
До DinosaurusВие не измряхте ли преди милиони години? Изчезвайте!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
Marin J. Ruseborn преди 2 години
Plamen Kirov, WHO? Кой му плаща да плещи?Може да пиша още ако някой не е разбрал!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще излезне някои зубър.и ще обяснява на народа че имало БАПХ.и са си вършили чудесно работата.че не са подкупни.и друг е въпроса какво образувание имат тези от бапх.и как се засичат и проверяват всичките партиди месо в българия.на какъв контрол подлежи това.кои носи отговорност ако има месо с антракс.кои носи отговорнос какво продават големите вериги и малките магазини в българия.някои знае ли в какви условия се отглеждат прасетата и какви хапчета им се дават.и при птиците е същата работа.
13
1
 
2
 
! Отговори
Зевс преди 2 години
Тъпите българи си мислят че блафирам и си съчинявам и че няма антракс в българия.щетите ще са непоправими след няколко години.има хора които не са чували за тази болест никога защото са неграмотни.а кави работи ви очакват още за изненада нямам думи.лек ден ви пожелавам бъдете усмихнати и весели.
12
1
 
3
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
45 и 46 НС бяха просто патология. Тоеа е резултат от "налагане на държавност", "промяна" и "връщане на нормалност" чрез хулиганство по площадите и президент, "протестиращ" на улицата с вдигнат юмрук. Идват обаче президентски избори, ако не се осъзнаем, ще ни монтират в ковчезите, дето ги разнасяха половин година по улиците. Отворете си очите, никой не ни е виновен. Чалгата е за в кръчмата, не в НС
11
1
 
2
 
! Отговори
Кристина преди 2 години
Там където има антракс няма държава.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искахте война получихте я.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жертвите на антракса може да достигнат невиждани размери до сега в целия свят.
8
0
 
4
 
! Отговори
Роберто преди 2 години
Вия българи изгонихте наи големите умове от българия.затова сте толкова изостанала държава от 10 свят.българия няма химици дефицит са.тези които са тука са пълна дупка.нямате наука нямате икономика нямате здравеопазване нямате и идея как да излезнете от тази криза.
7
2
 
2
 
! Отговори
Да ви е сладко преди 2 години
Не ме вълниват изобщо.само знам че от три години в българия вирее болеста "антракс". Във всички региони на българия.цяла българия.как пък един химик и лаборант не излезна с доблест и чест.и не каза че хората умират от антракс.така наречения ковид19.за всички които не знаят какво е антракс.това заболяване се предава от заболели животни на хора също така мъртви и бактериите умират на 70%градуса по целзий.наи вече се хваща от консумацията на сурово месо не обработено.луканки салами шумки наденици.
6
1
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ДС ВКАРА ОТГЛЕДАНИТЕ ОТ БСП ЧАЛГАРИ И ИНФИЛТРАТИ В ЗАПАДА.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
500к - 500 километра!!!!
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
500k
3
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!! НА 15 Септември 1946, България е обявена за НАРОДНА РЕПУБЛИКА, след референдумаОсвен това15сСв. вмчк Никита. Преп. Филотей. Св. мчк Леонид
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали щяха да връщат нормалността. Изложиха се здраво.
1
9
 
5
 
! Отговори
Така се разваля преди 2 години
Статуквото. За съжаление ножът наистина е опрял в кокала. Както каза Кирил Петков: Време е да кажем "***! Стига сте крали и сте държали хората в страх! " Срещу такова закоравяло комунистическо статукво борбата ще е на живот и смърт. Става въпрос за свободата на България, за освобождението й от лапите на ламята Държавна сигурност.