Борисов за изборите: Половин милиард похарчихме, без реален резултат

По думите му има пълен провал с миграционната политика
Обновена: 5 окт 2021 12:27 | 5 окт 2021 12:23,
448
Борисов за изборите: Половин милиард похарчихме, без реален резултат
Снимка: БГНЕС

„Това са трети по ред избори. Половин милиард похарчихме, без да има реален резултат”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес в Словения.

По думите му те са провалили изцяло ваксинационния календар.

"Продаваме на Норвегия ваксини, които благодарение на Европейската народна банка и на Европейската комисия, България получи повече от всички най-хубави ваксини от другите държави", поясни Борисов.

Още по темата
Бившият премиер е категоричен, че мигрантската политика на страната ни е претърпяла пълен провал, а бежанските центрове са пълни.

"Над 10 дни стои кораб, пълен с амониева силитра и се изсипва в Черно море. Това е екологична катастрофа и няма никаква адекватна реакция на властите", коментира той.

"Бюджетът е на свръхдефицит. Дано след тези избори ГЕРБ отново да е първа политическа партия. Абсолютно провалени са преговорите за добросъседство със Северна Македония, които ние направихме. Все още нямаме и изготвен План за възстановяване", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
382
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яд го е , че не може да ги крадне!
381
0
 
0
 
! Отговори
До Трола преди 2 години
Все бълвате за някакви "кражби", като за половин година открихте едно голямо...НИЩО! Точно обратното, служебните на кРадев обраха парите за Хемус ,и ги харчат да спечелят изборите! А дано, ама надали...
380
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тикво, мислиш ли, че някой ти чете глупостите! Поне веднъж застани някъде като мъж! И аз като генерал Радев, че слушам само това, което ще обясниш пред съда на народа, за кражбите си и кражбите и кражбите....Само няколко месеца НАП работа и приходи 2.1 милиарда. Представям си след 4 години такова управление. Тогава наистина ще ни налегнат мигрантите.
379
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, ние като народ не заслужаваме Радев, защото не сме народ, а завистливи и злобни ***! И затова 30 години ни управляват ДС и ДПС с 10% електорат!
378
1
 
2
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Продължавайте с евтината помия по Борисов! Както омразата ,кариеризма и страхът от правосъдие на Радев, ще почнат да работят за Борисов, така и вашите предварително написани болшевишки заклинания ще го докарат отново да управлява! Докато Радев разчита на Чалгари, отровни и "меки китки " , държавата ще потъва с Фат*машки ентусиазъм!
377
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славей Тоширов първият инструктор по летене на Радев:" Това момче носеше глава за два чифта рамене.Той учеше едновременно английски+BASIC. Програмираше и летеше.Направи програма за дешифриране САРП-а на МиГ-29, което съкрати на половина времето на междуполетната подготовка на самолета.Когато го представяше на държ. комисия за да бъде регистрирана и като интелектуална собственост, му "закачиха"една плеада полковници за СЪАВТОРИ. Той каза НЕ господаТова момче може да казва НЕ! Каза НЕ и на мафия
376
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отиваш си, отиваш си, тази есен !!! Дано си го разбрал, че май не разбираш много, много къде се намираш!!!
375
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Половин милиард заминаха,заради алчността на Радев,Нинова,Манолова,Бабикяновци,ХаджигеЕв и,Тошковци,Славчовци!Които наивници се обиждаха,дърпаха баници,ядоха сладоледи на плажа,...и друго не направиха!Всички срещу ГЕРБ!И стигнаха до КРИВАТА КРУША!Станаха за смях и това на тези избори ще се види.И оня прилеп със зелените чорапи приключи!После що Бойко пак?!Щото има избори за тази работа и ги печели!И защото няма друг на неговото ниво!
374
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди мислех, че имаш нужда от добър психиатър! Вече съм на мнение, колкото и да е клиширано, че МЕДИЦИНАТА Е БЕЗСИЛНА ПРИ ТЕБ! Не си ми интересен и не ме вълнуваш как ще спасяваш пачките си...Говори за обединяване! Народа с корумпираните? БКП падна, че ти няма да паднеш!!!! Гласуват за теб, администрация, в малките селища хора заплашвани от местните феодали и една малка група, мазохисти...На другите им писна и връщане назад няма! Първа или втораили трета, но Герб НИКОГА ПОВЕЧЕ МОНОПОЛ!!!
373
1
 
4
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Много са сладки Радевите хрантулници из форума! Все говорят за някакви "кражби", които ей сега щели да бъдат "разкрити"? Винаги трябва да им се напомня на тролчетата, че за кражби и далавери Еврофондовете са спирани единствено при...Станишев и Орешарски! Всичките ..
372
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както винаги Борисов е точен, конкретен и всичко е истина.
371
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Всичко което казва Борисов си е самата истина! Държавата се срива, парите обрани, инфлацията расте, а всичко цъфтяло според Фелдфебела Радев! Да подаряваме ваксини на Бангладеш и Бутан, а според Кацаров нещата вървели по "план"! Само болшевишко клетви и евтини ченгеджийски номера не вървят! Не напразно корабът заседна, а Радев беше зает да си представя "инициативния комитет"! Уникална неадекватност!
370
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро няма да има"Едни наши хора на едни позиции", ще има конкурси и ще ги печелят наистина най-добрите! Равен старт, крайно време е *** да отидат където им е мястото! След като омразата се появи отново на лицето му, след краткото заслепяване, че се е скрил зад професора и това му носи победа...Значи добре вървим...Нали искате доказателства за кражбите си. Започна се....
369
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е луд, който яде баницата! Луди са зомбираните!!! Но като човек боравещ с цифри, процентно 50% срещу 15% за Герб. Много добре!!!
368
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГЕРБ 1 ШЕГАДЖИЯ!!!! хахаха
367
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има реален резултат-присвоихте си ги. Иначе къде са потънали?
366
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво да се коментира, човек, който с единият крак е в затвора! Усеща накъде духа вятъра и се бори със зъби за да спаси кожата си......В "Здравей България", показаха семейство от българските турци на които изгоря къщата и хората са с 200 лева пенсия. Внучето им плачеше, че е изгорял и телефона му. Просто трагедия. Тези хора превиват гръб на тютюна за да може Бойко и ДПС да са милиардери. Гнус ме е да ги гледам!
365
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН са пътници!Питах на Пламен Илиев баба му!
364
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво г-н Борисов!Ще сме първа политическа сила със сигурност!Успех,ГЕРБ!
363
4
 
4
 
! Отговори
gogo преди 2 години
Абе ***,Не е "амониева силитра", карбамид е. И за десет дни сигурно танкера на резака щеше да е празен, или поне толкова празен, колкото е тиквата ти. И ако обичаше сбирщината от *** от Герп нямаше изобщо да се показваш, дори и на Севи