Борисов: Ние сме в комунистическа икономика

Според лидера на ГЕРБ се правят далавери със зърното
11 мар 2022 12:28, Нели Христова
142
Борисов: Ние сме в комунистическа икономика
Снимка: БГНЕС

Управляващите си викат помежду си мафия, мафия, мафия. Когато ГЕРБ управляваше нямаше нито един спрян еврофонд или програма. Сега са нула програмите. Нямаше нито едно похарчено не място евро, а сега няма и План за възстановяване. Катастрофа.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

Грабят ви, драги българи, така както не са ви грабили по Османско робство. Кражбата е огромна, обърна се Борисов към медиите и обяви, че се е върнала 1944 година.

Каква е тая правова държава, в която устна заповед на министър спира износ, попита лидерът на ГЕРБ и добави: Най-големият спец в далаверата със зърно е Спецов – най-близкият съратник на Асен Василев. Износът върви само за избрани фирми.

Чудовищна далавера правят. Помните ли едно време „зърнената афера”, сега ще направят същото. Ние сме в комунистическа икономика, каза още Борисов.

Той попита защо не е избран нов управител на Българската народна банка, срокът за срокът за предложения изтече в началото на седмицата.

Защото ПП имали кандидат, който не е магистър, а бакалавър и опитали да променят правилата. Срам, позор, грабеж! Единственото, което им остава е да арестуват мен, заяви още Бойко Борисов и заяви, че може да реши всички проблеми само за един ден с няколко промени в закони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който е живял по-дълго знае, че Борисов е прав. Дойде ли БСП на власт държавата фалира. Чагъртаха, чагъртаха и сега няма хора, които да разбират и работят. Провал! Цяла година застой.
113
1
 
1
 
! Отговори
..И БОРИСОВ НЕ Е .. преди 2 години
..ЦВЕТЕ , ЗАЩОТО РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ПУТИН С ГАЗОПРОВОДА ЗА СЪРБИЯ ---А ЗАБРАВИ ДА СВЪРЖЕ БЪЛГАРИЯ С ГЪРЦИЯ , ЗА ПО- ЕВТИНА ГАЗ...!...НЕКА СЕГА ДРЕМЕ В ОПОЗИЦИЯ , ЗА ДА РАЗБЕРЕ , ЧЕ С РУСИЯ ---НЯМА ОПРАВИЯ!!!
112
2
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Борисов връщай се Подмяната създава хаос паника за олио хората се бият умират Подмяната Оставка България се нуждае от теб Борисов Идвай
111
6
 
6
 
! Отговори
Моля се преди 2 години
Баце връщай се да ни спасиш от червените хмери - гладьт вече започна
110
1
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен120 Какво разбираш ти от разсъждения, БСП? Я ми покажи един път някой БСПар да е разсъдил нещо! - няма такъв случай! БСП знае само да се налага, само насилия, лъжи, манипулации и компромати са областите на реализация на БСП..Общи приказки - на пазара! Политиката е място за конкретни действия, не за подмолни кражби и мръсотии на политикани като БСПарите у нас...
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя да не е бил във кома дванадесет години въобще разсъжденията му са насочени към хора с нивото на неговото и такива в неравностойно умствено развитие.
108
5
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Бкп БИЛИ промяната Дб БИЛИ промяната Чалгарите и те в кюпа а за Киро Кокорчо и Спеца хвани този удари онзи Киро и Радев нарушиха конституцията Кокорчо е съден от англичаните А Специ набързо е продал Фалират а си фирма със задължения ПОДМЯНА Огромна България лети към пропастта
107
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Русия плаща,а на тебе тиквата ли ти плаща.
106
3
 
5
 
! Отговори
11 преди 2 години
Драги от ДНЕС БГ.стига сте давали трибуна за изява на партийни лидери,българския народ партийните,лидери него интересуват,особено бойко,той доведе България до просешка тояга,за вси4ко слу4ващо сега, единствения виновник е той с некадърното си управление,той си мислеше,4е управлява своята фирма * ипон*
105
3
 
6
 
! Отговори
Русия плаща преди 2 години
Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.
104
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,много бавно ти загряват реотаните за далаверата със зърното,през твоето ,прекрасно, управлението ,далаверите във достигнаха апогея си,а колкото до комунистите,ти все оше носиш званието за най-млад комунист в 130 годишната БКП / БСП/,колкото и да се въртиш,като фурнаджийска лопата.
103
2
 
5
 
! Отговори
Путин е пътник... преди 2 години
Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...
102
5
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
ЛЕЛЕ ТАКАВА ЧУДОВИЩНА НАГЛОСТ....ВИЕ 12 Г. НИ УПРАВЛЯВАХТЕ И ЗАРАДИ ВАШИТЕ ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ СТИГНАХМЕ ДОТУК !СЕГА ЗА ЕДИН ДЕН ЩЕЛИ ДА РЕШАТ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ?!!!НИКОЙ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА КРАДЕ ,ЛЪЖЕ ,УБИВА В ПРЯК И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ И ДА ПРИТЕЖАВА БЕЗСКРУПУЛНА АРОГАНТНОСТ ПОВЕЧЕ ОТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ НА ГЕРБ!!!ТОВА СА НА "ВАШИТЕ ХОРА" ФИРМИТЕ СЪС СХЕМИ И ПРЕСТЪПНИ ДЕЙСТВИЯ!!!В ЗЕМЕДЕЛИЕТО И НЕ САМО СА ВАШИТЕ"ПРЕСТЪПНИ ГРАБЕЖИ" НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ,БЕЗ ДЕЙНОСТ
101
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Боката сигурно комунистите са виновни че грам не го слуша главата
100
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
. . , всички проблеми само за един ден . . . Има хора, които все още вярват в приказките на Шехерезада от 1001 нощ!
99
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне успяхме да свалим от власт престъпната шайка на ГЕРБ. Сега трябва да възстановяваме България унищожавана 12 години от ГЕРБ.
98
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бойко Борисов.
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А вие от БСП какви самолети искате да ни охраняват? Руски? Защото български нямаме.
96
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова ще спре износа на зърно колкото спря цените на телекомите.къде са на баба мика милиардите?на *** мутрите?на кире магистралите и мостовете? .къде са европейските доходи?татко ще ми купи колело .....ама друг път
95
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще мечтаем за времето Борисов. Живеехме в пъти по добре.Ф А К Т неоспорим.*** се радва на снимки на кюлчета и чекмеджета не гледа цените в магазините на кво се радвате?