ПП се учредява като партия, Василев: Ако не оправим страната, няма на кого да я оставим

Ще си тръгнем по-бедни, отколкото сме влезли в политиката, заяви Кирил Петков
Обновена: 15 апр 2022 22:07 | 15 апр 2022 19:09, Красимир Ангелов
172

Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" се учредява като партия на специално събиране тази вечер в Пловдив.

Съпредседатели са министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев. Структурата ще е изградена от Национален съвет, Изпълнителен съвет и Общо събрание. Двамата съпредседатели няма да имат заместници, съобщава БГНЕС.

Още по темата
"Това, което научихме много бързо е, че сами не можем. Колкото повече съмишленици, толкова повече промяната се случва. Ще си тръгнем по-бедни, отколкото сме влезли в политиката", каза в откриващото си слово Кирил Петков.

"Всичко започна с един разговор, който имахме с Кирил, как може да сме една нормална държава. Всичко, което имаме не го използваме, не го използваме, защото една малка група е присвоила властта и я използва за свои цели. Имаше някои индустрии, които се бяхме капсулирали. Тази политика изгони 800 000 от страната за последните 10 години. Тази политика искахме да променим", заяви Асен Василев пред съмишлениците си в залата.

"Ако ние не оправим страната, няма на кого да я оставим. Започнахме да чистим и виждаме мръсотия навсякъде. Чистенето не е хубава работа, изисква много кураж и време. Основаваме ПП. Философията ни е да подредим държавата, да я изчистим и да си живеем в държавата", заяви още Василев.

"Първите 100 дни не знаеш къде си и какво да правиш. Нормално е да направиш много грешки. Понеже сме в политиката и политиката е мръсно действие и една книжка на Макиавели от 14 век. Четейки тази книга леко ти се повръща. Има някои хора, които правят точно обратното, предпочитат любовта и честността. Вярвам, че когато не използваме правилата на Макиавели, имаме късмет", заяви от своя страна Кирил Петков.

"Има само една външна политика и това е политиката на България, и тази политика трябва и единствено да минава през институцията парламент. Ние имаме рамкова позиция има коалиционно споразумение и накрая всички ние, даже не само коалицията и опозицията. Всички заедно трябва да се обединим около важен казус. Аз се надявам, че това ще бъде постигнато, ако не се обединим през парламента, тази следваща стъпка ще е много трудна", посочи още премиерът.

Какво още каза премиерът Кирил Петков вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този вярва ли си ?
128
0
 
0
 
! Отговори
с преди 2 години
братя грим
127
0
 
0
 
! Отговори
недеи преди 2 години
да гали6 заичето ептен 6е му изфрькнат очите
126
0
 
1
 
! Отговори
Овчар преди 2 години
Ще я оставите на овчаря Бойко мафията той обича да го погалят по тиквата
125
3
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
КОКОРЧО ТИ ДА НЕ ПРЕКАЛИЛ С ХАПОВЕТЕ БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ КОКОРЧО КАЖИ МИ КЪДЕ СА ОНЕЗИ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ И КАК ЛЪЖЕШЕ ЧЕ КАТО ДОЙДЕШ ТИ ОПРАВАЧА БОГАТСТВА ЩЕ ИМА БЕЗКРАЙ СЕГА СЕ ОКАЗА БЕДНА БИЛА ДЪРЖАВИЦАТА НИ ЛЪЖЦИ ОСТАВКА РАЗРУШИТЕЛИ ФАЛИРАХТЕ ИКОНОМИКАТА НИ ЗАЩОТО МРАЗИТЕ БОРИСОВ НАЛИ УЖ ИСКАХТЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА БГ ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ МАНИПУЛАТОРИ РЕВИЗИЯ И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ РАЗСЛЕДВАНЕ
124
1
 
4
 
! Отговори
Кокорчо преди 2 години
Ако не опраим страната, страната ша ни опраи.
123
3
 
6
 
! Отговори
истина преди 2 години
КРАДЦИТЕ НАПРАВИХА ПАРТИЯ /// П.П. Престъпно Присвояване /// .........Милиарди евро ще бъдат присвоени от тези крадци ....След което ЩЕ ИЗБЯГАТ В ДУБАИ ПРИ МЕНТОРА СИ....
122
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пешките на американците си учредяват мъртвородена партия !
121
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докарайте 1 милион бежанци украинци и ще видите как ще се оправим...България ще осъмне като Новоукрайна...
120
1
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 2 години
Всеки Я е Искал....(((БЪЛ)))... Мислил е че я Имал....(((ГА))) И никой не я е Притежавал....(((РИО))) Освен самата Себе си.... (((((((((((((((БЪЛГАРИО)))))))))))))))
119
1
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 2 години
Всеки Я е Искал.... Мислил е че я е Имал.... И никой не я е Притежавал.... Освен самата Себе си..... ((((((((((((((БЪЛГАРИО)))))))))))))
118
1
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 2 години
Кико...спомняш ли си ... колко е вкусна Чорбата... поднесена от фея... на ранения в Бурите Герой?...Та вземи ..Одисея, ...Илиада...Жив е той Жив е,,,, Навсякъде ще видиш как Вълчицата ближе Лютата рана и Самодивата в Бяла Премяна... с Който нашият Юнак ще Прегреши!
117
2
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 2 години
Вий тука нечестиви... Какво се правите на самодиви... Не режете перата на крилете пернати... Не слагайте бъкаи на нозете на краката... Сто синджира роби малко ли ви беше... когато стринка ви с хурката предеше... Чобан Кирил... байрак развял и първа цигулка с петлите пропял. А Асенчо по следите Мечка на синджир води...на тиган горещ да подскача.... и хорото да води... Байрактар от юнаци със смачкани калпаци... С чифте пояс на кръста... като носна кърпа... Те са ми развели и от снощи запели....
116
1
 
7
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Нов ден, нови лъжи! Линдо, отивам на съвещание в Министерски съвет. Ако не се върна за вечеря, ще спя с нея.
115
1
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 2 години
Васил Левски: Ако е за Българско, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръшаме. Хо и затова не можеме да се ориентираме! Все тъй ли ще се оплакваме и надяваме на лъжи? Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме. Недейте да се показвате пред външните ни братя неспособни и страхливи. Интригата спира хода на нашата работа, На драго сърце трябва да обичаме онзи, който ни покаже грешката, инак той ни е наш приятел. Днес е човек, утре магаре!
114
1
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 2 години
ЧЕРЕН ВЛАК СЕ КОМПОЗИРА, ВСИЧКО М"У"Р"Г"А"В"О СЪБИРА! ЦЯЛ ВАГОН ОТЗАД СЕ КЛАТИ, НАТОВАРЕН СЪС ПЛАКАТИ! ТРАКА ТРАКА, ТРАКА ТРАК - ТРЯБВА ПУБЛИКА ВСЕ ПАК - ЦИРК "ОРЕШКО" ЩЕ Е ГОСТ В СОФИЯ , НА ОРЛОВ МОСТ!
113
1
 
5
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Има,има на кого ,над 300 партии си чакат реда извън парламента.
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема страшно, кокорчо, don't you worry at all.
111
14
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Василев,работите за просперитета на България в последните 100 г- никой не го е правил...хората са скептични,руски *** и партий крадящи лъжат хората да ги върнат...Света ни се промени...Време и е Родината ни да се промени...Подкрепа!!! и сме милиони,просто се страхуват хората!!!
110
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се скоро да има избори и тези да отидат при - вмро