Петков пред протестиращите: Няма да дадем България на мафията

Никола Минчев, Кирил Петков, Асен Василев излязоха пред НС
Обновена: 16 юни 2022 20:44 | 16 юни 2022 20:17, Анисия Иванова
348
Петков пред протестиращите: Няма да дадем България на мафията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Никола Минчев, премиерът Кирил Петков, Асен Василев, депутати и министри от управляващата коалиция излязоха при протестиращите пред Народното събрание в подкрепа на предсрочно освободения от поста председател на парламента. Заедно с хората те скандираха „Никола“.

Петков с мегафон се качи на циментовата платформа до стълбището пред централния вход. Оттам той призоваваше, че заедно могат повече. България има целия шанс да бъде европейска, нормална страна. Само заедно можем да го направим, добави Петков. Протестът в подкрепа на Минчев се превърна в политически митинг.

"Това, което видяхте днес, беше само една малка стъпка. Ще завоюваме обратно държавата. Никола Минчев беше човекът, който започна този парламент. Приятели, едно ви обещавам - че, докато стоим тук прави, няма да дадем България на тези мафиоти. Дали си с бранда ИТН, Възраждане, ГЕРБ, ДПС - това е едно и също задкулисие. Промяната дойде!", каза премиерът Петков, който развя българското знаме на входа на НС и добави: "България има целия шанс да стане една европейска държава".

"Преди малко Йордан Цонев каза, че с протести се сваляло правителство, но не се запазвало, мисля, че можем да го опровергаем", каза вицепремиерът Асен Василев.

На свой ред Никола Минчев благодари за подкрепата.

При протестиращите пред парламента дойде и министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев и се ръкува със събралите се.

Корнелия Нинова също се качи на своеобразната трибуна да се изкаже, но бе освиркана от множеството, съобщи БГНЕС. Тя каза, че днес е започнала истинската битка с мафията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са сф сороси,една шепа народ,която даде на кирчовци едва 10% от всички имащи право на глас. Какви са тези сороски безсмислени панаири? Гражданска война ли искате? Народа не може да осатви тези некадърници,мошеници,и предатели на власт повече.
211
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предизборната кампания започна. Кире знае , че си отива и започна кампанията , ама няма да го огрее , само ленчето може евентуално.
210
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо- айде в Канада да се прибираш:)))))))))))
209
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навремето бай Тошо ни обясняваше,че е дошло времето за митингова демокрация и ние се пушехме и не знаехме що е то...та искам да кажа,че сега разбрах ..те тия Киро, Кокорчо,Корни и другите двама са направо като Петимата от Ремса...пък нали си имаме и Гешев да ги плаши идилията е пълна...
208
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медиите поливат Киро със славословия и ореол на мъченик. Пропагандната машина ще трябва да работи на пълни обороти, за да покаже, че той не е ***. Разбира се, ако това беше вярно нямаше да има нужда от доказване и преповтаряне до откат.
207
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро само да те питам инфлацията в средата на годината зимъска като удари 30% и нямаме газ да се топлим пак ли ще изригнеш, че мафията е виновна, а не ти?
206
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега е момента Бабекяна да изкара палатките от преди 2 години, а Пинокио да прави лайфове от площада :)))))))))))))
205
0
 
17
 
! Отговори
КУХОТИЯ преди 1 година
Платената пропаганда на големите медии в България се завихря Пред народното събрание *** се събрали и викат . По телевизията пък продължават безкраино да бълват платена пропаганда. И всичко това заради това че българина е ***!!!!!И не може да се усети че го маниполират .
204
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американското посолство се излага. Първо в подбора на кадри опряха до някакъв си Киро. Сега ни пускат и сапунена опера от холивудски тип - за добрия герой и лошите.Лошото е, че този филм вече сме го гледали, и никой не вярва,че събитията реално се случват с героите от филма.
203
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 214 Колко пъти ще го пишеш това ? Нищо друго ли не може да измислиш ? Или каквото ти спуснат отгоре
202
1
 
15
 
! Отговори
хайах преди 1 година
500 заблудени фенове на ленчето са отишли да скандират и освиркат дебелата нинова хахахах
201
1
 
2
 
! Отговори
hhА преди 1 година
Аз съм *** и не разбирам нчкои може ли да ми обчсни защо Протеста е против Възраждане
200
1
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Иначе эащо бе еиий, требва да раэчитаме на тypчинa, эаради гяура ***....живял на палатка върху павета....эа 50лв и скара бира
199
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 1 година
*** никога няма да са на власт. Днес си направиха сепуко.анимката на Копейкин, Тошко и деса дуловската я видяха всички
198
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От Спаси София спонтанно били отишли там. Хахах
197
1
 
14
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Е щом ви харесва да сте до полата на Корнела и в бъдеща . Дерзайте Колко бързо БСП станаха любимци на десните от жълтите павета
196
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази вечер"националната"БНТ изходи такова г.вно,че дори Стефка Костадинова не можа да го прескочи,та се наложи да викнат Сергей Бубка на млади години.Ама и той се видя в небрано лозе.Този т.нар."спонтанен"протест на умнодрисливата жълтопаветна гнус беше отразен от мисирките на БНТ поне 15 пъти за половин час.Други новини нямаше.Ефектът разбира се е обратен.Но какво да очакваш от няколко ***,демек пуйки.
195
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
300 човека на площада- 300Жива да не бях:)))))))))Тия на есен няма да помиришат парламента
194
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил Петков работи за американците. Да бъде арестуван, съден, и евентуално да го екстрадираме обратно в щатите, защото не си заслужава да го храним в наш затвор.
193
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане на власт и др Костадин Костадинов за премиер! Само той може да ни извади от тинята