Стефан Софиянски разкри какво го е събрало със Стефан Янев

Търси промяна в Конституцията
4 сеп 2022 21:25, Росен Стойчев
103
Стефан Софиянски разкри какво го е събрало със Стефан Янев
Снимка: БГНЕС

„Не мога да кажа, че Стефан Янев има леви убеждения. От личните ни разговори и базата, която ни събира, е един български консерватизъм по отношение на добрите години, които България е имала”.

Още по темата
Това обяви пред Нова Стефан Софиянски, след като основания от него "Съюз на свободните демократи" влезе в коалиция с "Български възход".

Според Софиянски Стефан Янев е бил добър министър-председател. Свързвало ги, освен общото име.  По думите му ги събирала идеята страната ни да има нова Конституция.

Той коментира и енергийната криза, пред която не само България, но и цяла Европа е изправена. „Аз не гледам на газта като политически проблем, а като чисто икономически проблем. Смятам, че трябва да се върнем на масата на преговорите с „Газпром”, което не изключва преговори за други възможни пътища”, каза бившият кмет на София. Според създателя на „Съюзът на свободните демократи” страната ни трябва да върви натам, накъдето ще й бъде най-изгодно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
17
 
! Отговори
fact преди 1 година
усмивката на мафията не прави нищо без одобрението на кукловодът....
23
0
 
24
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Надушил и манджата. Стара хиена е Софиянски. Толкова години минаха сигурно е огладнял.
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз не мога да кажа , че Путин има леви убеждения.Това, че е другар с комунистите от Пекин не още С комунистите от Северна Корея не още.С комунистически Виетнам не още .С комуниста Фидел Кастро ....просто съвпадение.Но иначе е харесван от политиците като Стефан Янев, Румен Радев Гълъб Донев ,Корнелия Нинова....пак случайни съвпадения
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От борбата с корупцията става милионер всеки на държавна служба
20
4
 
10
 
! Отговори
Парите от преди 1 година
Козяк и общите евроGейски ценности...
19
1
 
22
 
! Отговори
Антисоросоид преди 1 година
Стефан Софиянски Син шаман; член на СДС; три пъти си е сменял фамилията (според Талмуда евреите могат до 8 пъти да си сменят името); бивш шеф на БТК; изключително корумпиран и свързан с хората на евреина Андрей Луканов; кмет на София; бивш министър-председател на служебно правителство през 1997 г.; извършва големи далавери чрез общински фирми и др. Член на Атлантическия клуб! Мафиот от бригадите на организираната престъпност от 90-те години.
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събрали са ги парите на ЧЕРЕПА!ИЛИ УВАЖИТИЛНО КАКТО КАЗВА РАДЕВ ''ГОСПОДИН БОЖКОВ 'еее свата е другия дядо на внука или много милиони наследство!
17
0
 
7
 
! Отговори
Антисоросоид преди 1 година
На улица Екзарх Йосиф, където се помещаваше еврейската синагога, синът на Исак Паси, идеолог на БКП, беше очаква от представителите на Синдериона световното правителство: Бернщайн, Блумфелд, Грюнбаум, Мазовецки, Розенберг, Вайсман и Голденбург. Специално за срещата бяха дошли от Москва Морис Леви Грюнщайн и Исаак Мойсеевич Воронов ....
16
1
 
11
 
! Отговори
Антисоросоид преди 1 година
.... Шефът на българското NATO прекрачи прага на еврейския дом и застана мирно. До него, също мирно, стояха прави, строени в редица Лидия Шулева, Валери Петров, СТЕФАН СОФИЯНСКИ, Георги Пирински, Надежда Михайлова, Александър Божков,Вилхелм Краус, Сергей Станишев, все евреи ...
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И така....тези лица, искат да върнат спомена за ,,добрите години".Аз съм на възраст която е живял през комунизма и демокрацията.Припомнете ми кога сме били богати.И свободни.С независими и неподкупни медии.С ,,работодатели" не бивши комсомолци.С министри не бивши комисари,доносници,мутри,пишман адвокати,философи другаруващи с двойни агенти като Ахмет Доган...кога?
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киряк Стефчовците могат само да сънуват парламента.
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стефан Янев говори за ,,добрите години".Я ми припомнете кога България е имала ,,добри години.Може би при социализма....Ама моля ви се....не че те са комунисти, ...ама искат да върнат комунизма
12
2
 
26
 
! Отговори
Току преди 1 година
що Янев загуби всички шансове да влезе в парламента
11
1
 
27
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Мошеника Софиански и зет му--Черепа ....ОСНОВНИ СТОЖЕРИ НА ПАРТИЯТА НА СТ.ЯНЕВ!КОЛКО ЛИ ПАРИ СА ОСТАНАЛИ НА ЧЕРЕПА ОТ БЪЛГАРСКАТА ХАЗНА...ХА,ХА,ХАА...??!!!!!!!Нема ли , кой да го обере тоя *** у Дубай..."на ползу Раду поне"...ха,ха,хааа .....
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Софиянски, крадец такъв! Ти най-малко трябва да се обаждаш!
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реално 33 години България си се управлява от БКП, ДС и децата им. А русоробите обясняват, че сме били управлявани от САЩ. Каква САЩ. Всичко е червено до мозъка на костите си.
8
1
 
3
 
! Отговори
до ано преди 1 година
До Анонименпо скоро ПещерНа гроздова
7
2
 
19
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Янев, ти си разочарование. Безпринципни демокради!
6
0
 
11
 
! Отговори
случайно минавам преди 1 година
по интересна е връзката с топлите страни.СлЮчаности няма.
5
1
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Така й не разбраха, че найдобрата предизборна кампания са делата им по време на управление.Тези простотии да стоят по телевизиите, за да ни убеждават, нямат никакъв смисъл! Липса на кадри за всички сектори, липса на работна ръка, унищожено образование, съсипано здравеопазване, безумно високи цени и още, и още... Това са делата на управниците ни.