Стефан Софиянски разкри какво го е събрало със Стефан Янев

Търси промяна в Конституцията
4 сеп 2022 21:25, Росен Стойчев
103
Стефан Софиянски разкри какво го е събрало със Стефан Янев
Снимка: БГНЕС

„Не мога да кажа, че Стефан Янев има леви убеждения. От личните ни разговори и базата, която ни събира, е един български консерватизъм по отношение на добрите години, които България е имала”.

Още по темата
Това обяви пред Нова Стефан Софиянски, след като основания от него "Съюз на свободните демократи" влезе в коалиция с "Български възход".

Според Софиянски Стефан Янев е бил добър министър-председател. Свързвало ги, освен общото име.  По думите му ги събирала идеята страната ни да има нова Конституция.

Той коментира и енергийната криза, пред която не само България, но и цяла Европа е изправена. „Аз не гледам на газта като политически проблем, а като чисто икономически проблем. Смятам, че трябва да се върнем на масата на преговорите с „Газпром”, което не изключва преговори за други възможни пътища”, каза бившият кмет на София. Според създателя на „Съюзът на свободните демократи” страната ни трябва да върви натам, накъдето ще й бъде най-изгодно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
путин ми е адаш
3
3
 
24
 
! Отговори
Едно е ясно преди 1 година
Интересно. Какво събра Янев със свата на Божков. Ясно е само, че ще го дръпне надолу, не нагоре. А наесен Бойко ще ги такова с 200. Всичките.
2
1
 
36
 
! Отговори
Отвратен преди 1 година
Човек трябва да знае кога да спре, а този не знае и няма никаква мярка! Какъв управник може да бъде той? Никакъв.
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пещерска гроздова