Неуместно е засекретяването на списъка с оръжия за Украйна

Ангел Найденов: Решението на Нидерландия за Шенген е скандално
Обновена: 5 дек 2022 09:06 | 5 дек 2022 08:55, Нели Христова
12
Неуместно е засекретяването на списъка с оръжия за Украйна
Снимка: БГНЕС

Неуместно е засекретяването на списъка с оръжия за Украйна. Това каза бившият военен министър Ангел Найденов пред bTV.

Никой не прави илюзията, че с това, което ще предоставим ще променим хора на събитията. Въпросът бе дари освен да продаваме можем и да подарим, каза още той. И обясни, че е време да говорим за превъоръжаване и модернизация.

Решението на Нидерландия е скандално, което ни превръща в буферна държава, каза още Найденов за ветото, което ще ни наложат за Шенген. Друга справедливост според него е отделянето ни от Румъния.

БСП отдавна не е монопол в лявото политическо пространство. Според мен в този си вид и със сегашното ръководство тя не може да бъде и обединителен център. БСП е с изчерпан и достатъчно да посочим загубата на 724 хил. гласа и дъното от 25 депутати, каза още Найденов относно призива на лидерката на БСП Корнелия Нинова за завръщане на отцепниците в партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тези оръжия където изнасяме, май скоро пак ще има фоерверки в оръжейноя завод. И пак ще ни обясняват че са контролирани взривове
10
0
 
1
 
! Отговори
Руския скрап преди 1 година
....Е МНОГО ЦЕНЕН----ЗАСЕКРЕТЕТЕ ГО ОТ МААААЛАТА...че може да отиде за "социални нужди"...!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ''засекретявате '' , има си разузнаване , и всичко се вижда , къде , какво , кога ... Ще разсмеете уличните кучета !Та нали Зеленски веднага ще започне да ни ХВАЛИ И ДА КАЖЕ КАКВО СМЕ ИЗПРАТИЛе!
8
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
гъбаркат ни, мноо ясно. Македоня я бъзикат с нас, нас ни бъзикат с Холандия ... за мнооо големи тарикати се мислят, лошото е че докато се усетим и са минали 50 години
7
0
 
0
 
! Отговори
Ами да... преди 1 година
ЗАСЕКРЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ РУСКИ СКРАП...за измама на врага!
6
0
 
0
 
! Отговори
Смех преди 1 година
Засекретете всичко което пращате на УКРАЙНА--за да не ставате за резил у ЕС и да ви резнат парите!
5
0
 
1
 
! Отговори
Офанзивен дефанзиф преди 1 година
Решението било скандално?! А пък 300 милиона от Европа, които бяха дадени за изгражане на ограда, не бяха скандални? Знаете ли колко струва един кубик бетон? А знаете ли коква бетонена ограда можеше да има на границата, вместо тая пародия на кльон?! Смеш*ници! Дори самата идея да искаме да ни пуснат в Шенген, при нашата кочи*на, е сканкдално!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и цената която плащахме на Газпром беше неуместно да е секретна, ама ей на!
3
1
 
0
 
! Отговори
toti преди 1 година
ТОЧНО !!! НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА КАЗВА КАКВО ИЗНАСЯМЕ И ДАЛИ Е СТАРО,НОВО И КОЛКО КОЛИЧЕСТВО !!!ВЯРВАМ ЩЕ СИ ЗАПАЗИМ АРМИЯТА И ТОВА ВЪОРЪЖЕНИЕ,КОЕТО НИ Е ДОСТАТЪЧНО,А ИЗЛИШНО И НЕНУЖНО ДА ВЪРВИ ЗА МИР НА УКРАЙНА !!!
2
0
 
1
 
! Отговори
Неуместно е преди 1 година
най-бедната и унижавана държава член на ЕСССР и ОТАН да подарява оръжие на измислена държава,с пРезидент вмири$$ан нарK0м***н пищящ 24/7 за оръжие,пари и дRoга,сякаш някой му е длъжен! Неуместно е пр0дажници като теб да са още на свобода за с национално предателство и измяна в полза на чужда държава!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами да...неуместно е.Това е от нашия джоб,а ако ни вкарат във война цялата държава ще пострада.А това Демонична България да внесе предложението било частно решение.Духовете на нашите деди дано преследват и накажат този,който е взел това частно рвшение!Били са се,дали са кръвта си да има мир и сега някакви искат да ни вкарат в чужда война...