Неда Антонова: Българинът успя да разшири представата за себе си

Това стана през последните три години
29 дек 2022 19:20, Росен Стойчев
11
Неда Антонова: Българинът успя да разшири представата за себе си
Снимка: НОВА

През последните 3 години българинът успя да разшири представата за себе си. Случиха се много неща и много нагъсто едно след друго, а това предизвика сили, които народът не е допускал, че притежава.

Още по темата
7 дек 2007 15:19
Въпреки това успяхме да се адаптираме, макар това да костваше загуби. Това сподели писателката Неда Антонова за Нова Нюз

"Народът ни има съхранен стереотип, че има и трудни години, въпреки това нашите предци са устояли. Практикуваме един особен вид спорт - сами срещу всичко. Каквото и да се случва, успяваме да го преодолеем. Когато има бурни политически събития, писателят не бива да се намесва, а трябва да използва творческия труд като убежище. Това ще го съхрани от психически удари, но и ще запази неговото време", посочва писателката.

Според нея бурните времена понякога са благоприятни за твореца. "Заемайки страна в политиката ти вече притежаваш само половината от истината", смята Антонова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Все не намираме хора преди 1 година
Не можахме да се оттървем от корумпираната ГЕРБ и Гешев. Първо ИТН - два пъти можеха да направят правителство и не направиха, и за капак с вот на недоверие заедно с ГЕРБ и ДПС свалиха третото правителство. Хайде Киро и Асен (ПП). И те наченаха г'лупостите. Кой е очаквал че ще изгонят 70 руски дипломати и служители и ще доставят два-три пъти по-скъп газ само за да не е руски. Кой е очаквал че ще надуят инфлацията като раздават пари на калпак. И като капак още два и кусур милиарда за Ф16 на зелено
2
2
 
11
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Ето, тази уважаема госпожа е написала в съответния си роман - ,,Когато през април 1877 г. император Александър II подписа Манифета за Освобождението на България, във Ватикана и катедралите в европейските столици, бяха извършени молебени за победата на турското оръжие!". Сега е същото!
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
къш западна про-укропска вещице!