Ахмед Доган със специално послание към пострадала Турция, дари 1 млн. лири

Новината съобщи във Facebook лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ
Обновена: 8 фев 2023 10:29 | 8 фев 2023 08:05, Анисия Иванова
330
Ахмед Доган със специално послание към пострадала Турция, дари 1 млн. лири
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган отправи специално послание към пострадалия турски народ и дари 1 млн. лири за възстановяването на страната.

Новината съобщи в личната си Facebook страница лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той публикува специалното послание на Доган към турския народ.

Още по темата

Солидарността в света говори за авторитета на Турция, казва Доган. По думите му сторията на Република Турция е трасирана от много проблеми и предизвикателства, но тя винаги е намирала изход в единството и заедността на нацията.

"Самият факт, че за броени часове и дни Р Турция получи солидарността на голяма част от света, говори изключително много за нейния авторитет в съвременния свят. За това признание всички вие имате място и роля. И ние, като представители на Турския свят, се гордеем с това.

Позволявам си да направя дарение от 1 милион турски лири за пострадалите. Приемете го като израз на съболезнование и споделяне на надеждата ви за оздравяване и сигурност на вашия живот", обяви Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мдаааа,четох че Путин изпраща по арникари от Вагнер да помагат, както и че Зеленски дарява 50 мил. долара на Tурция
199
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Тези от ние, които са от ДПС, сигурно са от турския свят и се гордеят с това. Аз пък съм от българският свят, при това съм православен християнин. Те нека да си се гордеят, това няма как да им помогне на поредните предстоящи предсрочни избори. Може и да успеят, ако се кандидатират за депутати в любимата им Р Турция.
198
0
 
27
 
! Отговори
НАГЛЕЦНАГЪЛДОАНОГЛУ преди 1 година
И ЧИИ СА ПАРИТЕ, КОИТО Е ДАРИЛ. НАШИТЕ! ОТКРАДНАТИ КАТО ПОДАРЪЦИ ЗА ДОГАН ОТ БОКО МУТРАТА.ТО НЕ БЕШЕ ТЕЦ ВАРНА, ЯЗОВИР НЯКАКЪВ, САРАИ ПО МОРЕТО, БОЯНА, ДЕЛИОРМАНА И КЪДЕ ЛИ НЕ. А КАТО КАПАК СЕ АФИШИРА КАТО ТУРСКИ ПОДАНИК. ОТВРАТ!
197
3
 
11
 
! Отговори
Финансист преди 1 година
Този нали се казваше Меди Доганов, когато беше българин ? Сега пък сигурно е станал православен християнин, но пък си раздава турските лири както Бойко Борисов си раздаваше левовете за магистралите на България. А пък партиите им са от по един файтон хора.
196
1
 
20
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
Един милион звучи прекрасно,само че няма и 50 000 евро(49 633) голяма помощ ша знаеш , не стигат и за нова кола, а той открадна стотици милиони отбългарската хазна, а за палатите и другите имоти да не говорим
195
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сто хиляди лева е дарил.
194
2
 
24
 
! Отговори
Уточнение преди 1 година
Значи България плаща на Доган за "студен резерв" по 25 млн лева годишно, той ток не произвежда, ама паричките си получава по график. И дарява...нашите пари, ама от негово име. Купува си блогоразположението на Ердоган. Ашколсун, Борисов ефенди. Ти му "продаде" ТЕЦ Варна!
193
1
 
21
 
! Отговори
gogo преди 1 година
hahaha...ей платени мизерници сте вие днес.бг!1млн турски лири са ПОД 100 000 български лева :D:D че то всекидневният обяд на този мастит мафьот излиза толкова!
192
2
 
16
 
! Отговори
Другаря Янко преди 1 година
Ердоган е Ер Голям (ъ), а наш Доган е Ер Малък (ь). Но американците сринаха валутата на Ердоган и той не иска да си ходи но ще му се наложи! И на наш Доган може да му се наложи! Такава е повелята на Чичо Сам зад големия океан!
191
1
 
31
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Пари на Българския данъкоплатец,. Да беше дал и няколко хиляди лева през живота си, за болните деца в България. Без значение от етноса!
190
3
 
26
 
! Отговори
художника преди 1 година
Един милион от нашите откраднати пари. :(
189
0
 
22
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Да! Доган понеже искаше безплатна охрана от НСО и си спретна фалшив атентат дето уж пистолета засече! Ха ха! И Доган рече: виждате колко е опасно за мен! Аз трябва да получа безплатна охрана от НСО! Елементарни ченгеджийски сглобки, Уотсън!
188
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябваше поне един милион евро г-н Доган!Все пак това Ви е родина!
187
0
 
16
 
! Отговори
Стрелец преди 1 година
Другия път няма да бъде само газов пистолет :)))
186
0
 
17
 
! Отговори
Bogdanamar преди 1 година
В лири е написано, за добър ориентир , милион ама в лири или няма и 100 к български лв;Толкова и за техните го е еня :D
185
7
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Българската държава е проядена от червеи като руската армия. На теория сме Швейцария но на практика сме Албания.
184
0
 
17
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До Az-ът239Много му се е откъснало от сърцето на агата. Значи Афганистан, който в момента мизерства, е отпуснал 300 000 долара помощ, плюс хора, които да отидат на място да помагат. Афганистан дава от нямането си. А пък Доган, който взе 2 млн. лева само от договор, където е "хидроинженер", можем да си представим какво наистина може да даде.
183
1
 
32
 
! Отговори
СОКОЛА преди 1 година
Някой спомня ли си колко дари на пострадалите от наводненията в Карловско?
182
0
 
22
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Ако бехме нормална държава Доган щеше да е съден за конфликт на интереси щото той хем се изживява като политик, хем като началник на ТЕЦ Варна. А истината е че нито е добър политик, нито разбира от ТЕЦ-ове. Просто източва държавния бюджет и си казва "аз съм супер бизнесмен!"
181
0
 
16
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
1 000 000 лири по днешния курс са 96 642 лева. Много му се е откъснало от сърцето на ага-та.