Пеевски поиска: Незабавно да се приложи европейската забрана за влизане на руски автомобили

По думите му с това е свързано и влизането ни в Шенген
30 сеп 2023 12:28, Красимир Ангелов
391
Пеевски поиска: Незабавно да се приложи европейската забрана за влизане на руски автомобили
Снимка: БГНЕС

За незабавно въвеждане на забраната за влизането през границата на България на автомобили с руска регистрация настоя народният представител от ДПС Делян Пеевски, съобщиха от партията.

Още по темата
Министрите на вътрешните работи и финансите да разпоредят на гранична полиция и митниците да приложат изпратената преди повече от две седмици от Европейската комисия забрана, която е част от санкциите срещу Русия заради войната в Украйна. Забраната обхваща леки автомобили и други превозни средства за превоз на до 10 души, като няма значение дали превозното средство се използва за частни или търговски цели, стига да попадат в обхвата на митническите кодове.

Делян Пеевски обръща внимание на министрите, че изпълнението на всички решения на ЕК във връзка със сигурността на границите на България като европейска държава е от ключово значение за присъединяването на страната към Шенгенското пространство.

В следствие на санкциите, цялата сухопътна граница на Русия към страни от Шенген е затворена.

От бързите и адекватни действия на правителството по отношение на изпълнението на изискванията за присъединяването на България към Шенген зависи до края на годината това да е факт, напомня Делян Пеевски, съобщават от пресцентъра на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най големите крадци сега са на път да продадат всичко останало във България с една единствена цел,да си опазят и да си харчат безнаказано окраденото,а гладните пеперудки шарлатани от ПП им съдействат!Гавраа,гавраа,пълна гавраа!
289
3
 
2
 
! Отговори
Марчето и Академика преди 7 месеца
Върни откраднатото и тогава се изказвай. От нашата коалиция си и ние те подкрепяме да не връщаш откраднатото, а да го споделиш с нас.
288
6
 
4
 
! Отговори
Edin tam преди 7 месеца
Може ли някой да ме осветели, ако знае скучайно, как така Шиши се изказва по всички въпроси без да е избиран за каквото и да било? Чак пък толкова ли е наведен Българският народ?!?!?!?!? Бесило трябва май май ....
287
3
 
3
 
! Отговори
Гласувайте преди 7 месеца
Сериозен политик!
286
1
 
2
 
! Отговори
Мозъчно скопен или преди 7 месеца
До 245 ИКПЗШНД Инициативен Комитет "Пеевски За Шеф на Данс". . . По пр ост от гъбено семе може да изтърси такава глупост!
285
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 7 месеца
Забелязахте ли как нашите евроатлантици се бяха умълчали, когато Пригожин тръгна към Москва, знаеха какво ги чака ако някой като него вземе властта. На следващият ден ще са най-големите русофили. Толкова за нашия политически "елит".
284
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То Украйна едва ли приела такава забрана,ако е приела тя направо първо за Шенген трябва да кандидатства след това за ЕС и накрая в НАТО,защото предложението е нещо еднакво на туй на Косово и Сърбия за забрана на номерата на колите за които се издават застрахователните пътни документи на собствениците на колите с пътуващите през границите между тях.За което никоя от нашите съседки особено Румъния не е заявила за забрана на коли с руски номера,а в тях пътуващи с украински паспорти без визи за ЕС.
283
1
 
4
 
! Отговори
Rr преди 7 месеца
Този маи ще е слдващия
282
1
 
16
 
! Отговори
XXxxx преди 7 месеца
Докъде се докарахме !?! Пеевски га гиктува политиката на НГ правитеството. А пропо , Денков е един мухъл !!!!
281
3
 
11
 
! Отговори
само да вметна преди 7 месеца
Тииии,Русофоб,ли се пишеш Мамин Делянчо?-:) Верно че свали някое И друго "килограмче",ама си е твърде малко,та да те харесват българските моми!-:) Много "деен" си наблюдавам те,за разлика от предните НС! Представляваш "ДПС"! Карадая се скри ,и само на Теб дава думата!-:) Тези Руски граждани,копито Имат Собственост в БГ.Отдавна са си Тук! Не очаквай да дойдат и "други" руски граждани! С "политиката си" ги Отблъскваме!!!!Ще си закупят в други държави "имоти",няма да ги "спреш"!-:) Смешен си!!!-:)
280
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Татко Петко Личи си още по външен вид: ще гази като слон в стъкларски магазин. Сега да го видим как ще се справят той, Академика, Киро, Кокорчо и деди Боце с миньорите и енергетиците. А съвсем скоро са и меСните избори. Затова ли управляващите се юрнаха към Дома на Конгресите на БКП? Въобразяват си,че ще управляват като БКП през 70-те години, а Пеевски ще бъде Бай Тошо... Втасала Мара за попара.
279
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този ще бъде върхът на тортата. Турците са известни кято разсъдливи и умни хора. Къде си го намериха и защо го взеха този elephant в този напрегнат момент един Господ знае. Киро и Кокорчо стигаха на политиците, та дори Боце им беше в повече. Яко сбъркаха със сина на леля Ирина Кръстева. Защо не питахте как Станишев и Орешарски си изпатиха с него?
278
9
 
0
 
! Отговори
Татко Петко преди 7 месеца
Истински министър председател господин Пеевски, достоен, загрижен за народа, умен и красив
277
0
 
9
 
! Отговори
Хаха ха преди 7 месеца
Пеевски вече не е черен , а чисто нов и изпран от -петков и бойкиевНяма вече мутри вьн щом и - пп/дб са на софрата
276
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Интересно как само преди по-малко от 10г. цяла България беше по улиците заради едно скандално назначение в ДАНС. А сега същото това назначение командори държавата, а българите си седят тихо и кротко. Забогатяха ли, оядоха ли се, опаричиха ли се ? Ами ако е така, какъв е проблемът да им направят горивата по 5лв. ? Или токът 2лв ?? Аз не виждам проблем!
275
0
 
7
 
! Отговори
волк преди 7 месеца
Стига си пял пеевски Какво ти пречат руските коли Тука има българи който имат коли и какво да ти подарят
274
1
 
18
 
! Отговори
Гай Баньо преди 7 месеца
А бе то хубаво Европа им забранява да влизат с автомобили, ама да не забравя че забраната не се отнася за танкове!! Хи!
273
0
 
8
 
! Отговори
Xaxaxa преди 7 месеца
руснаците само Пешa или с колело да влизат от границата
272
6
 
4
 
! Отговори
Точно така преди 7 месеца
Колкото ида имам съмнение към ДПС и Пеевски....браво за това искане.
271
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
пеевски беше отслабнал, но явно пак го мъчи запек...