Димитър Манолов: Не сме оптимисти за срещата

Думичката е недоверие, което тече от 2017 г., допълни той
Обновена: 3 окт 2023 12:54 | 3 окт 2023 11:50, Нели Христова
33
Димитър Манолов: Не сме оптимисти за срещата
Снимка: БГНЕС

Няма оптимизъм за срещата в нашите редици. Думичката е недоверие, което тече от 2017 г. и в него няма никой невинен, заяви Димитър Манолов, президенът на КТ "Подкрепа" пред журналисти.

Премиерът Денков два пъти направи опит за разговор с протестиращите, но без успех.

Манолов заяви, че ще влезнат с шестте си искания, формулирани от хората, които са на магистралите.

На въпроса проблем ли е за тях, че няма представители на всички парламентарни групи, а само на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС той отговори, че не е проблем,  просто би им се искало от тях да вземат единна българска позиция по този проблем.

"Ако тези хора имат акъл в главата си ще постъпят така както повелява българският национален интерес", каза още той и добави, че той е да имаме ток, което било най-важното.

"Не толкова работните места. Най-важната тема е България да има ток, дотогава тогава, когато стане възможно тока, който призвеждат тецовете да бъде заместен с нещо друго", обясни още той.

Той заяви, че винаги е икономочиски изгонен добива на въглища.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Тогава, когато трябва да имаш нещо, което можеш да го нямаш е без значение колко ще платиш, важно е да го имаш", категоричен бе Манолов.

На срещата не се допускат журналисти, дори и част от протестиращите. Има списък под който с пускат подбрани представители на срещата.

Според Манолов не трябва да е така, срещата трябва да е открита и всичко да бъде ясно и прозрачно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
12
 
! Отговори
Неразбрал преди 7 месеца
Аз ако съм вземам 140те бона дето Дянков ги дава и бягам на момента!Какви заплати вземат че 140 хилки са им малко!?140 от заплати изкарват ли не знам!?
10
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всички вече са ви продали за пушечно месо за Украйна, какво се разправяте и договаряте с екзекуторите ви не може да разберем? Нема такъв загубен робски народ, честно. Абсолютни овци.
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 6. Аз смятам, че всички "синдикати" са мафиотски или част от мафиотска структура. Изнудват производителите, вземат и членски внос и си живуркат. Нали са изкопирали от "запада".
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кво стана с "Беляне" подарихте ли вече реакторите понеже не ни трябват ? За кво ни е толкоз много ток ше му падне ценътъ
7
4
 
3
 
! Отговори
нова надежда преди 7 месеца
и среща , но всеки иска друго . денкооу слугува и повтаря като папагал урсула та урсула . Протестиращите бедни искат фак урсила нека обратно - да работят всички остарели технологии . сега се чепкат помежду си , а след един час ще свърши срещата . преди 60 г кенеди е бил убит от 3 *** , но защо Осуалд само е в ефира . другите двама са били като него , русия в юса, в русия , в юса .
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
продадени сте - тоя е от профсъюза дето затваряше заводите - така че и той е същия като управниците
5
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тук вече ще се лее кръъв..........
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
пак скришни срещи с хора по списък и едни определени партии , абе стига лъжи оставка и да се приключва , Киро , Боко и Шиши ще ми определят
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Колко ти плати Бойко,за този хаос,който създаваш?
2
1
 
9
 
! Отговори
българина преди 7 месеца
нещото друго се казва Белене, два блока, които продадоха, и нова АЕЦ в Ст Загора с 4 реактора, които Кунева и ЕС ЗАТРИХА!
1
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Денков вече е продал робите, късно е